Vesifix ® comp. film. 10mg N10x3

Cod produs: 51452
Divizarea: 30
Doza concentratia: 10
Forma: comp. film.
Producator: Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret AS
Tara: Turcia
Stoc: suficient
eliberat doar cu rețetă!
205 95 lei
(-8%)
188 51 lei
Beneficii:
18 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii

VESIFIX 5 mg comprimate filmate

VESIFIX 10 mg comprimate filmate

Succinat de solifenacină
1. Ce este Vesifix şi pentru ce se utilizează

Substanța activă din Vesifix aparține clasei de substanțe anticolinergice. Aceste medicamente sunt utilizate pentru reducerea hiper activi tății vezicii urinare. Aceasta vă permite să așteptați o elasticitate mai mare de timp înainte de a trebui să mergeți la toaletă și determină creșterea cantității de urină care poate fi menținută în vezica urinară.
Vesifix se utilizează pentru tratamentul simptomelor unei afecțiuni denumită vezică hiperactivă. Aceste simptome includ: nevoia impetuoasă și bruscă de a micționa fără o senzație de atenționare, nevoia de a micționa frecvent și pierderi de urină datorate faptului că nu puteți ajunge la timp la toaletă.
2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Vesifix

Nu utilizaţi Vesifix dacă:

- sunteți alergic la solifenacin sau la oricare dintre componentele acestui medicament;
- nu puteți să eliminați lichide sau să vă goliți complet vezica urinară (retenție urinară);
- aveți o tulburare gastro-intestinală severă (inclusiv megacolon toxic, o complicație asociată cu colita ulcerativă);
- aveți o afecțiune musculară numită miastenia gravis, care poate să determine slăbiciune musculară extremă a anumitor mușchi;
- aveți tensiune oculară crescută, cu pierderea treptată a vederii (glaucom);
- faceți dializă;
- aveți insuficiență hepatică severă;
- aveți insuficiență renală severă sau insuficiență hepatică moderată şi în același timp sunteți în tratament cu medicamente care reduc eliminarea Vesifix din organism (de exemplu, ketoconazol). Medicul dumneavoastră sau farmacistul v-ar fi spus despre acest lucru, dacă este cazul.
Atenţionări şi precauţii

Înainte să utilizaţi Vesifix, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vesifix se administrează cu precauţie în următoarele cazuri, dacă:

- aveți dificultăți de golire a vezicii urinare (obstrucție a vezicii urinare) sau dacă aveți dificultăți la urinare (de exemplu, jet urinar slab); riscul de acumulare a urinii în vezica urinară (retenție urinară) este mult mai mare;
- aveți o obstrucție la nivelul tractului gastro-intestinal (constipație);
- aveți risc de activi tate redusă a tractului gastro-intestinal (motilitatea stomacului și a intestinelor), medicul dumneavoastră v-ar fi spus dacă era cazul;
- aveți afectare renală severă;
- aveți insuficiență hepatică moderată;
- aveți hernie hiatală sau arsuri esofagiene;
- suferiți de o afecțiune neurologică (neuropatie autonomă).
Copii și adolescenți

Vesfix nu trebuie utilizat de copii sau adolescenți cu vârsta mai mică de 18 ani.
Vesifix împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavostră sau farmacistului dacă utilizaţi sau aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente.
Este important să informaţi medicul dumneavoastră, în mod special, dacă utilizaţi:

- preparate cu proprietaţi anticolinergice, pot accentua efectele terapeutice și reacţiile adverse;
- colinergice, deoarece pot reduce efectul Vesifix;
- medicamente ca metoclopramida și cisaprida, care stimulează motilitatea tractului gastro-intestinal;
- medicamente cum sunt ketoconazol, itraconazol (folosite pentru tratamentul infecţiilor cu fungi) sau ritonavir, nelfinavir (folosite pentru tratamentul infecţiilor asociate HIV);
- medicamente cum sunt verapamil, diltiazem (folosite în tratamentul tensiunii arteriale mari şi a bolilor cardiace);
- medicamente cum sunt rifampicina (folosită pentru tratamentul tuberculozei şi altor infecţii bacteriene), fenitoina, carbamazepine (folosite în tratamentul epilepsiei).
Vesifix împreună cu alimente

Poate fi administrat cu sau fără alimente.
Sarcină şi alăptarea

Se recomandă precauție în administrarea la gravide. Nu luaţi Vesifix dacă sunteţi gravidă decât dacă medicul dvs consideră că este necesar. Nu utilizaţi Vesifix în timpul alăptarii.
Adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Vesifix poate să determine vedere înceţoşată şi, uneori, somnolenţă și oboseală, influenţând negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Dacă manifestaţi astfel de reacţii adverse, nu conduceţi şi nu folosiţi utilaje.
Vesifix conţine lactoză.

Dacă medicul dumneavostră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.
Vesifix 10mg conţine Sunset yellow (E110), un tip de colorant care poate provoca reacţii alergice.
3. Cum să luaţi Vesifix

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavostră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Mod de administrare

Vesifix trebuie inghiţit întreg cu o cantitate de lichid, de exemplu cu un pahar de apă. Se poate lua cu sau fără alimente.
Doze

Adulţi, inclusiv vîrstnici

Doza recomandată este de 5 mg succinat de solifenacin o dată pe zi. La nevoie, doza poate fi mărită de către medicul dumneavoastră la 10 mg succinat de solifenacin o dată pe zi.
Utilizarea la copii şi adolescenţi

Vesifix nu trebuie utilizat la copii şi adolescenţi cu vîrsta sub 18 ani.
Dacă utilizaţi mai mult decât trebuie

Dacă credeţi că vi s-a administrat o doză prea mare sau bănuiţi un supradozaj, adresaţivă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Dacă uitaţi să utilizaţi Vesifix

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Nu luaţi niciodată mai mult de o doză pe zi. Dacă aveţi orice întrebări, adresaţi-vă medicului dvs sau farmacistului.
Dacă încetaţi să utilizaţi Vesifix

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Dacă manifestați o reacție alergică sau reacție severă la nivelul pielii (de exemplu, apariția de bășici și decojirea pielii ), trebuie să anunțați imediat medicul dumneavoastră sau asistenta medicală. Au fost raportate cazuri de angioedem (alergie cutanată care se manifestă prin apariția de umflături imediat sub piele) cu obstrucția căilor respiratorii (dificultăți la respirație) la unii pacienți în tratament cu succinat de solifenacin (Vesifix). Dacă manifestați angioedem, administrarea de succinat de solifenacin (Vesifix) trebuie întreruptă imediat și trebuie aplicate tratamentul și/sau măsurile adecvate.
Următoarele reacții adverse au fost raportate la administrarea de solifenacin:
Foarte frecvente (afectează mai mult de 1 din 10 utilizatori): uscăciunea gurii.
Frecvente (afectează mai puțin de 1 din 10 utilizatori): vedere înceţoşată; constipaţie, greaţă, indigestie, durere abdominală.
Mai puțin frecvente (afectează mai puțin de 1 din 100 utilizatori): infecţii ale căilor urinare, cistită; somnolenţă, alterarea gustului; uscăciunea ochilor; uscăciune nazală; pirozis, uscăciunea gâtului; uscăciunea pielii ; dificultăţi de urinare; oboseală, umflarea membrelor inferioare (edem).
Rare (afectează mai puțin de de 1 din 1000 utilizatori): ameţeli, dureri de cap; blocaj la nivelul colonului, acumularea unor cantităţi mari de fecale în colon (fecaloame), vărsături; mâncărime şi erupţie pe piele; acumulare de urină în vezica urinară.
Foarte rare (afectează mai puțin de 1 din 10000 utilizatori): halucinaţii, confuzie; erupţii pe piele, erupţii pe piele cu papule, însoţite de mîncărime, edem al pielii .
Cu frecvenţă necunoscută (nu poate fi estimată din datele disponibile): reacţii de hipersensibilitate; apetit alimentar scăzut, creşterea anormală a nivelului potasiului din sânge; delir; boală oculară (glaucom); modificări în activi tatea electrică a inimii (ECG), ritm al inimii neregulat (torsada vârfurilor), palpitaţii, tahicardie; modificarea timbrului vocii; oprire a tranzitului intestinal, discomfort abdominal; afecțiuni hepatice, valori anormale ale testelor funcției hepatice; inflamaţie a pielii cu leziuni şi papule; slăbiciune musculară, afectare renală.
Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
5. Cum se păstrează Vesifix

Nu lăsaţi acest medicament la îndemâna şi vederea copiilor.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie după „Valabil pînă la:”. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Nu aruncaţi nici un element pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Vesifix 5 mg comprimate filmate

Substanţa activă este solifenacinum succinate. Fiecare comprimat filmat conţine 5 mg succinat de solifenacin. Celelalte componente sunt: lactoză anhidră, amidon de porumb pregelatinizat, hipromeloză (E464), stearat de magneziu.
Ce conţine Vesifix 10 mg comprimate filmate

Substanţa activă este solifenacinum succinate. Fiecare comprimat filmat conţine 10 mg succinat de solifenacin. Celelalte componente sunt: lactoză anhidră, Sunset Yellow, amidon de porumb pregelatinizat, hipromeloză (E464), stearat de magneziu.
Cum arată Vesifix 5 mg şi conţinutul ambalajului

Comprimate filmate de culoare galben deschis, rotunde, biconvexe, cu inscripţia „5” pe una din părţi.
Este disponibil în cutii a câte 3 blistere, câte 10 comprimate fiecare, împreună cu prospectul pentru administrare în cutie de carton.
Cum arată Vesifix 10 mg şi conţinutul ambalajului

Comprimate filmate de culoare roz deschis, rotunde, biconvexe, cu inscripţia „10” pe una din părţi.
Este disponibil în cutii a câte 3 blistere, câte 10 comprimate fiecare, împreună cu prospectul pentru administrare în cutie de carton.
Deţinătorul certificatului de înregistrare şi fabricantul

Deţinătorul certificatului de înrgistrare

Nobel İlaç Sanayii ve Ticaret A. Ş. ,
Umraniye, Istanbul, Turcia.
Telefon: +902166336000
Fax: +902166336001
Fabricantul

Nobel İlaç Sanayii ve Ticaret A. Ş. ,
Duzce, Turcia.

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 69
Cod produs: 39022
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 256
Cod produs: 61844
RECOMANDĂM
Promoție
Preț produs în pct: 268
Cod produs: 61833
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.