Egiloc tab. 50mg N60 (Egis)

Cod produs: 11868
Divizarea: 60
Doza concentratia: 50
Forma: comp.
Producator: Egis Pharmaceuticals PLC
Tara: Ungaria
Stoc: suficient
eliberat doar cu rețetă!
55 28 lei
(-8%)
50 80 lei
Beneficii:
5 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii


Indicatii: Egilok este folosit in tratamentul hipertensiunii arteriale si pentru reducerea si prevenirea durerii pectorale provocate de angina.
Egilok este de asemenea folosit in tratamentul aritmiilor (batai cardiace neregulate sau rapide), in terapia de intretinere dupa infarct miocardic si in profilaxia migrenei.
CONTRAINDICATII:
Nu trebuie sa luati tablete de Egilok, daca:

" sunteti alergic la metoprolol sau la oricare dintre ingredientii tabletelor de Egilok

" suferiti de orice afectiune severa cardiaca sau vasculara de care medicul dumneavoastra curant nu stie

" suferiti de astm Daca sunteti diabetic, daca urmati un alt tratament cu medicamente, daca doriti sa ramaneti insarcinata sau daca sunteti deja gravida sau alaptati, trebuie sa va informati medicul curant inaintea inceperii tratamentului cu Egilok.
Reactii adverse:
Uneori pot apare urmatoarele efecte nedorite: oboseala, dureri de cap (cefalee), stare de rau, ameteli, tulburari de somn si batai cardiace slabe. In cele mai multe cazuri aceste efecte sunt temporare si dispar cand se reduce doza de Egilok. Foarte rar pot apare reactii cutanate nespecifice si senzatii de raceala la nivelul membrelor. Daca apar orice alte efecte nedorite care nu au fost mentionate in acest prospect trebuie sa informati medicul dumneavoastra.
Mod de administrare:
Medicul sau farmacistul dumneavoastra va vor informa cate tablete trebuie sa luati pe zi. Urmati cu strictete instructiunile sale. Daca vi se administreaza tablete de Egilok pentru tratamentul hipertensiunii arteriale, va trebui sa luati 50 mg dimineata, sau in functie de severitatea bolii, medicul va poate recomanda inca 50 mg seara. Aceasta doza poate fi crescuta progresiv la 100-200 mg, si/sau alte medicamente hipotensive pot fi recomandate in combinatie. Doza maxima zilnica de Egilok este de 400 mg. Daca vi se administreaza tablete de Egilok pentru tratamentul anginei pectorale 100-200 mg/zi in prize divizate. In cazuri severe doza zilnica poate fi crescuta pana la 400 mg. Intotdeauna urmati strict indicatiile de administrare a tabletelor de Egilok stabilite de medicul curant. Daca suferiti de batai cardiace neregulate, tabletele de Egilok ar putea fi de ajutor in ameliorarea afectiunii dumneavoastra. Doza de inceput este de 100-200 mg/zi- aceasta doza se poate fractiona in 2 prize separate, de ex. dimineata si seara. Medicul va poate creste doza pana la 400 mg/zi in prize divizate. Daca sunteti dupa un infarct miocardic, puteti primi 200 mg zilnic ca doza de intretinere, divizata in 2 prize, dimineata si seara. Pentru prevenirea migrenei, doza zilnica uzuala este de 100-200 mg divizata in 2 prize, dimineata si seara.
PRECAUTII:
Inainte de inceperea tratamentului, medicul dumneavoastra trebuie sa va verifice functiile renale si hepatice. Va rugam sa anuntati medicul daca suferiti de o boala hepatica sau renala. Tratamentul cu Egilok ar trebui intrerupt gradat. Intreruperea brusca a tratamentului, in special in prezenta unor anumite afectiuni cardiace, ar putea inrautati starea dumneavoastra de sanatate.
Daca veti fi supus unei interventii chirurgicale sau veti fi internat in spital pentru alte motive, nu uitati sa informati medicul curant ca sunteti sub tratament cu Egilok.

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Oferte Speciale
RECOMANDĂM
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.