Alziben 400 comp. masticab. 400 mg N1x10x1

Cod produs: 55619
Divizarea: 10
Doza concentratia: 400
Forma: comp. film.
Producator: Zim Laboratories Limited (prod.: Zim Laboratories Limited, India)
Tara: India
Stoc: suficient
247 90 lei
(-5%)
235 60 lei
Beneficii:
23 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii
Preț produs în pct: 1667
Cod produs: 46988
Acest produs este disponibil în următoarele farmacii
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 95
Cod produs: 36144
Top sezon
Preț produs în pct: 395
Cod produs: 37956
Top sezon
Cod produs: 21683
Top sezon
Cod produs: 54013
Top sezon
Preț produs în pct: 10
Cod produs: 10779
Top sezon
Preț produs în pct: 3
Cod produs: 10002
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 7096
Cod produs: 58043
Promoție
Preț produs în pct: 2558
Cod produs: 54878
Promoție
Preț produs în pct: 1868
Cod produs: 55241
Promoție
Preț produs în pct: 464
Cod produs: 55597
Promoție
Preț produs în pct: 845
Cod produs: 48647
Promoție
Preț produs în pct: 470
Cod produs: 55529
Promoție
Preț produs în pct: 524
Cod produs: 55112
Garlicin. Extract de usturoi ,o sursă pură de alicină!
Acest supliment alimentar conține 200mg de extract de usturoi (Allium sativum), inodor, de cea mai bună calitate, conține cele mai bioactive substanțe din usturoi, în special alicina , o substanță foarte importantă pentru organism. Compușii sulfurici din usturoi- inclusiv alicina- sunt antioxidanți foarte puternici. Aceștia reduc cu până la 60% distrugerile provocate de radicalii liberi. În același timp cresc cu până la 40% nivelul antioxidanților interni, produși de organismul uman. Structura lor este asemănătoare cu structura acidului lipoic (ALA) și taurină și, ca rezultat, activează cel mai puternic hormon anticatabolic-insulina- facilitând pătrunderea glucozei, a aminoacizilor și creatinei în celulele musculare. Regenerează locațiile de legare a insulinei în citomembrană, care la rândul ei duce la dezvoltarea țesutului muscular și reduce tendința de dezvoltare a țesutului adipos. Facilitează reducerea rezervelor de grăsime.