Turbo gel 100ml (Ginkgo Biloba,arnica,pantenol)

Cod produs: 56532
Forma: gel
Producator: Pharma Welt GmbH
Tara: Germania
Stoc: suficient
128 14 lei
(-8%)
117 89 lei
sau 472 de puncte de loialitate
Beneficii:
11 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii
Preț produs în pct: 1862
Cod produs: 46557
Preț produs în pct: 1118
Cod produs: 44238
Acest produs este disponibil în următoarele farmacii
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 95
Cod produs: 36144
Top sezon
Cod produs: 21683
Top sezon
Preț produs în pct: 6
Cod produs: 42957
Top sezon
Preț produs în pct: 7
Cod produs: 11434
Top sezon
Preț produs în pct: 10
Cod produs: 10779
Top sezon
Preț produs în pct: 10
Cod produs: 29024
Top sezon
Preț produs în pct: 23
Cod produs: 51209
Top sezon
Preț produs în pct: 12
Cod produs: 50430
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 1250
Cod produs: 57655
Promoție
Preț produs în pct: 566
Cod produs: 47308
Promoție
Preț produs în pct: 1041
Cod produs: 57648
Promoție
Preț produs în pct: 2517
Cod produs: 57250
Promoție
Preț produs în pct: 464
Cod produs: 55597
Promoție
Preț produs în pct: 7096
Cod produs: 58043
Promoție
Preț produs în pct: 524
Cod produs: 55112
Produse vizualizate
Garlicin. Extract de usturoi ,o sursă pură de alicină!
Acest supliment alimentar conține 200mg de extract de usturoi (Allium sativum), inodor, de cea mai bună calitate, conține cele mai bioactive substanțe din usturoi, în special alicina , o substanță foarte importantă pentru organism. Compușii sulfurici din usturoi- inclusiv alicina- sunt antioxidanți foarte puternici. Aceștia reduc cu până la 60% distrugerile provocate de radicalii liberi. În același timp cresc cu până la 40% nivelul antioxidanților interni, produși de organismul uman. Structura lor este asemănătoare cu structura acidului lipoic (ALA) și taurină și, ca rezultat, activează cel mai puternic hormon anticatabolic-insulina- facilitând pătrunderea glucozei, a aminoacizilor și creatinei în celulele musculare. Regenerează locațiile de legare a insulinei în citomembrană, care la rândul ei duce la dezvoltarea țesutului muscular și reduce tendința de dezvoltare a țesutului adipos. Facilitează reducerea rezervelor de grăsime.