Streptocida solubila liniment 5% 30g (Nijfarm)

Cod produs: 16790
Divizarea: 1
Doza concentratia: 1
Forma: liniment
Producator: Nijfarm SAD
Tara: Rusia


Streptocida solubila liniment 5% 30g (Nijfarm)


Substanta activa: Sulfonamidum.
Compozitia si forma de prezentare: solubila liniment 5% 30g in tub.
Actiunea farmacologica: Este unul dintre primii reprezentanti ai familiei sulfamidelor. Este activ fata de cocii patogeni, colibacili, Shigella spp. , Vibrio cholerae, Clostridium spp. , bacillus anthracis, agentii patogeni ai difteriei, pneumoniei catarale, influenzei, ciumei s. a. Mecanismul actiunii antibacteriene consta in inhibitia sintezei acidului folic necesar pentru sinteza acizilor nucleici bacterieni.
INDICATII
Ranile purulente, arsurile infectate, erizipelul, angina, infectiile cutanate si ale tesuturilor moi, cistitele si pielitele, enterocolitele.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Linimentul se aplica pe suprafetele lezate ale pielii si mucoaselor.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea la preparat, mielosupresia, insuficienta renala severa, nefrozele si nefritele, boala Basedow, deficitul de G-6-P DH, porfiria acuta, sarcina in trimestrele I si II, lactatia.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Pe tot parcursul tratamentului se recomanda de a consuma cantitati sporite de lichid, alcalinizarea urinei pentru a evita cristaluria. In tratamentul de durata se recomanda analize periodice ale singelui.
Conditii de Pastrare: In loc intunecos, la o temperatura de maximum 25°C. Perioada de valabilitate - 1,5 ani.

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Oferte Speciale
RECOMANDĂM
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.