Konegra deluxe comp. masticab. 50 mg N4

Cod produs: 52662
Divizarea: 4
Doza concentratia: 50
Forma: comp. masticab.
Producator: Euro Lifecare Ltd (prod.: Genepharm SA, Grecia)
Tara: Marea Britanie


Konegra Deluxe 50 mg comprimate masticabile

Konegra Deluxe 100 mg comprimate masticabile

Sildenafil

1. Ce este Konegra Deluxe şi pentru ce se utilizează

Konegra Deluxe conține substanța activă sildenafil, care face parte din grupa medicamentelor numită inhibitori ai fosfodiesterazei tip 5 (PDE5). El acţionează prin relaxarea pereţilor vaselor de sânge din penis, lucru ce permite creşterea fluxului de sânge la nivelul penisului în prezenţa unei excitări sexuale. Konegra Deluxe vă va ajuta să aveţi o erecţie în prezenţa unei stimulări sexuale.
Konegra Deluxe se foloseşte pentru tratamentul bărbaţilor adulți cu disfuncţie erectilă, uneori cunoscută sub denumirea de impotenţă. Acest lucru se întâmplă în momentul când un bărbat nu poate sau poate cu dificultate să susţină erecţia penisului în cadrul activi tăţii sexuale.
2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Konegra Deluxe

Nu luaţi Konegra Deluxe:
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la sildenafil sau la orice dintre celelalte sau la oricare dintre colelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).
- dacă luaţi medicamente numite nitraţi, deoarece utilizarea concomitentă a acestor medicamente poate duce la o scădere periculoasă a presiunii sângelui. Spuneţi medicului dumneavoastră dacă luaţi unul din aceste medicamente care adeseori sunt administrate pentru ameliorarea anginei pectorale (sau "durere în piept"). Dacă nu sunteţi sigur întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul.
- dacă folosiţi oricare alte medicamente cunoscute ca donori de oxid nitric, cum este nitritul de amil, deoarece această combinaţie poate duce la o scădere periculoasă a tensiunii arteriale;

- dacă aveţi probleme severe la inimă sau ficat;

- dacă aţi avut recent un accident cerebrovascular sau un infarct miocardic, sau dacă aveţi tensiunea arterială scăzută;

- dacă aveţi unele probleme ereditare rare la nivelul ochilor (cum este retinita pigmentară);

- dacă aţi avut vreodată probleme de pierdere a vederii din cauza neuropatiei oculare ischemice anterioare non-arteritice (NOIAN).
Atenţionări şi precauţii

&Înainte să luați Konegra Deluxe adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului: - dacă aveți siclemie ( o anomalie a celulelor roșii din sânge), leucemie (cancer al celulelor din sânge), mielom multiplu ( cancer al maduvei osoase);

- dacă aveți o deformare a penisului sau Boala Peyronie;

- dacă aveți probleme cu inima. Medicul dumneavoastră trebuie să examineze atent dacă inima dumneavoastră poate suporta efortul suplimentar necesar actului sexual;

- dacă aveţi ulcer al stomacului, sau probleme de sângerare (cum este hemofilia);

- dacă prezentaţi o scădere bruscă a acuităţii vizuale, întrerupeţi administrarea de Konegra Deluxe şi contactaţi imediat medicul dumneavoastră.
Nu trebuie să luaţi Konegra Deluxe împreună cu alte tratamente orale sau locale pentru disfuncţia erectilă.
Nu trebuie să luați Konegra Deluxe dacă nu aveți disfuncție erectilă.
Nu trebuie să luați Konegra Deluxe dacă sunteți femeie.
Precauţii speciale pentru pacienţi cu probleme renale sau hepatice Trebuie să spuneţi medicului dumneavoastră dacă aveţi boli ale rinichilor sau ficatului. Medicul dumneavoastră poate decide administrarea unei doze mai scăzute.
Copii şi adolescenţi
Konegra Dluxe nu trebuie administrat la persoane cu vârsta sub 18 ani.
Konegra Deluxe împreună cu alte medicamente
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente.
Konegra Deluxe comprimate masticabile interacţionează cu unele medicamente, mai ales acelea utilizate pentru tratamentul durerilor în piept. &În cazul unei situaţii de urgenţă trebuie să spuneţi medicului dumneavostră sau farmacistului că aţi luat Konegra Deluxe şi când aţi luat. Nu luaţi alte medicamente concomitent cu Konegra Deluxe decât în situaţia în care medicul dumneavoastră v-a spus că o puteţi face.
Nu trebuie să luaţi Konegra Deluxe dacă luaţi medicamente numite nitraţi, deoarece combinaţia dintre aceste medicamente poate determina o scădere potenţial periculoasă a tensiunii arteriale. Spuneţi întotdeauna medicului dumneavoastră sau farmacistului, dacă luaţi oricare din aceste medicamente care sunt utilizate în general pentru tratarea anginei pectorale (sau "durerii în piept").
Nu trebuie să luaţi Konegra Deluxe concomitent cu oricare din medicamentele cunoscute ca donori de oxid nitric cum este nitritul de amil deoarece această combinaţie poate determina o scădere periculoasă a tensiunii arteriale.
Medicul dumneavoastră va începe tratamentul cu Konegra Deluxe cu doza cea mai mică (25 mg) în cazul în care sunteţi sub tratament cu medicamente cunoscute ca inhibitori de protează, utilizate pentru tratamentul infecţiei cu HIV.
Unii pacienţi care sunt sub tratament cu alfa-blocanţi pentru tensiune arterială mare sau afecţiune a prostatei pot prezenta ameţeli sau stări confuzionale uşoare, cauzate de scăderea tensiunii arteriale la schimbarea bruscă din poziţia şezând sau orizontală. Unii pacienţi au prezentat aceste simptome după ce au luat Konegra Deluxe şi alfablocanţi. Acest lucru este posibil să apară mai ales în primele 4 ore după administrarea de Konegra Deluxe. Pentru a reduce șansele apariţiei acestor simptome, alfa-blocantul trebuie administrat regulat înainte de a începe să luaţi Konegra Deluxe. Medicul dumneavoastră poate iniţia tratamentul cu o doză mai mică de Konegra Deluxe (25 mg).
Konegra Deluxe împreună cu alimente, băuturi şi alcool etilic

Konegra Deluxe poate fi luat cu sau fără alimente. Totuşi, veţi constata că efectul Konegra Deluxe se va instala cu întârziere în cazul unei mese consistente. Consumul de băuturi alcoolice poate influenţa temporar abilitatea de a avea o erecţie. Pentru beneficii maxime ale medicamentului se recomandă să nu consumaţi cantităţi excesive de alcool înainte de a lua Konegra Deluxe.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea

Konegra Deluxe nu este recomandat pentru administrare femeilor.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Konegra Deluxe poate provoca ameţeli şi tulburări de vedere. Trebuie să conştientizaţi cum reacţionaţi la Konegra Deluxe înainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Konegra Deluxe comprimate masticabile conţine aspartam, care este o sursă de fenilalanină. Dacă suferiţi de fenilcetonurie (o afecţiune ereditară rară a metabolismului) trebuie să ţineţi cont de acest lucru. Konegra Deluxe comprimate masticabile conţine lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.
3. Cum să luați Konegra Deluxe

Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Doza recomnadată este de 50 mg.
Nu trebuie să luaţi Konegra Deluxe mai mult decât o dată pe zi.
Dacă simțiți că efectul Konegra Deluxe este prea puternic sau prea slab, spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului. Konegra Deluxe vă va ajuta să aveţi o erecţie în contextul unei stimulări sexuale. Timpul necesar pentru efectul Konegra Deluxe variază de la persoană la persoană, dar în mod normal este cuprins între o jumătate de oră şi o oră. Acţiunea Konegra Deluxe se va instala mai greu dacă îl veţi lua după masă. Spuneţi medicului dumneavoastră dacă Konegra Deluxe nu vă ajută să aveţi o erecţie sau dacă aceasta nu este suficientă pentru finalizarea actului sexual.
Utilizare la copii şi adolescenţi

Konegra Deluxe nu trebuie administrat la persoane cu vârsta sub 18 ani.
Dacă luaţi mai mult din Konegra Deluxe decât trebuie

Puteţi să prezentaţi o creştere a incidenţei sau gravităţii reacţiilor adverse. Eficacitatea nu creşte la doze mai mari de 100 mg.
Nu trebuie să luaţi mai multe comprimate decât v-au fost recomandate de către medicul dumneavoastră.
Dacă uitați să luați Konegra Deluxe

Nu luați o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetați să luați Konegra Deluxe

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.
4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Dacă prezentaţi una din următoarele reacţii adverse încetați să luați Entranin și contactaţi imediat medicul dumneavoastră :

- O reacție alergică (cu frecvență rară)

Simptomele includ: respiraţie accelerată, dificultate în respiraţie sau ameţeli, umflare a pleoapelor, a feţei, a buzelor sau a gâtului.
- Durere în piept (mai puțin frecvent)

Dacă aceasta apare în timpul sau după actul sexual:

- Stați în poziție semi-șezândă și încercați să vă relaxați

- Nu utilizați nitrați pentru a trata durerea din piept

- Erecţie prelungită, uneori dureroasă (cu frecvență necunoscută). Dacă aveţi o erecţie care durează mai mult de patru ore trebuie să contactaţi imediat medicul dumneavoastră.
- O scădere sau pierdere bruscă a vederii (cu frecvență necunoscută).
- Reacții severe cutanate (cu frecvență necunoscută).
Simptomele pot include: decojirea severă și umflarea pielii , apariţia veziculelor în gură, inflamarea organelor genitale, inflamarea ţesutului din jurul ochilor şi apariţia febrei.
- Convulsii (cu frecvență necunoscută).
Alte reacții adverse

Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 persoană din 10), includ:

Dureri de cap.
Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane) includ:

&Înroşire a feţei, indigestie, efecte asupra vederii (incluzând probleme de distingere a culorilor, sensibilitate la lumină, vedere înceţoşată sau reducere a acuităţii vizuale), nas înfundat şi ameţeli.
Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane) includ:

Vărsături, erupţie trecătoare pe piele, sângerări la nivelul fundului de ochi, ochi iritaţi, ochi congestionaţi/ochi roşii, durere la nivelul ochilor, vedere dublă, senzaţii anormale în ochi, ochi apoși, bătăi pulsatile ale inimii, stare de somnolenţă, reducere a simţului tactil, senzaţie de învârtire, zgomote în urechi, greaţă, gură uscată, sângerare la nivelul penisului, prezența sângelui în urină sau spermă, dureri în piept şi stare de oboseală.
Rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane) includ:

Tensiune arterială mare, scădere a tensiunii arteriale, stare de leşin, accident vascular cerebral, infarct miocardic, bătăi neregulate ale inimii, sângerări din nas şi scădere sau pierdere bruscă a auzului.
Cu frecvență necunoscută (frecvența care nu poate fi estimată din datele disponibile) Reacţiile adverse raportate după punerea pe piaţă includ: Angină instabilă (o afecțiune a inimii), bătăi puternice ale inimii, dureri în piept, moarte subită, infarct miocardic sau scădere temporară a fluxului de sânge la nivelul creierului. Majoritatea, dar nu toţi bărbaţii la care au fost semnalate aceste reacţii adverse au prezentat probleme la nivelul inimii anterior administrării medicamentului. Nu este posibil de determinat dacă aceste evenimente au fost legate direct de sildenafil.
Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
5. Cum se păstrează Konegra Deluxe

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.
Nu utilizați acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie şi pe blister, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Acest medicament nu necesită condiţii de temperatură speciale de păstrare. A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină și umiditate.
Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. &Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. Conținutul ambalajului și alte informații

Ce conţine Konegra Deluxe

50 mg:

Substanţa activă
este sildenafilul. Fiecare comprimat masticabil conţine sildenafil 50 mg.
Celelalte componente sunt
: polacrilin potasic, dioxid de siliciu coloidal anhidru, lactoză monohidrat, povidonă K-30, aspartam (E951), croscarmeloză sodică, aromă de mentă, stearat de magneziu, hidroxid de potasiu (pentru ajustarea pH-ului) sau acid clorhidric (pentru ajustarea pH-ului).
100mg:
Substanţa activă este sildenafilul. Fiecare comprimat masticabil conţine sildenafil 100 mg.
Celelalte componente sunt
: polacrilin potasic, dioxid de siliciu coloidal anhidru, lactoză monohidrat, povidonă K-30, aspartam (E951), croscarmeloză sodică, aromă de mentă, stearat de magneziu, hidroxid de potasiu (pentru ajustarea pH-ului) sau acid clorhidric (pentru ajustarea pH-ului).
Cum arată Konegra Deluxe şi conţinutul ambalajului

Konegra Deluxe 50 mg
: comprimate masticabile triunghiulare, biconvexe, de culoare albă, marcate cu "50" pe una din feţe.
Konegra Deluxe 100 mg:
comprimate masticabile triunghiulare, biconvexe, de culoare albă, marcate cu "100" pe una din feţe.
Cutie de carton cu blistere conţinând 1 sau 4 comprimate masticabile.
Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.
Deținătorul certificatului de înregistrare:

Euro Lifecare Ltd. ,

1st Floor,26, Fouberts Place, London,

W1F7PP, Marea Britanie.
Fabricantul:

GENEPHARM SA

18th km Marathonos Ave, Pallini Attiki,

15351, Grecia.

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon Oferte Speciale RECOMANDĂM Produse vizualizate
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 150
Cod produs: 36144
Top sezon
Preț produs în pct: 1317
Cod produs: 58186
Top sezon
Preț produs în pct: 13
Cod produs: 11304
Top sezon
Preț produs în pct: 561
Cod produs: 42412
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 255
Cod produs: 61834
RECOMANDĂM
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.