Dexinal comp. film. 25 mg N20

Cod produs: 46836
Divizarea: 20
Doza concentratia: 25
Forma: N/A
Producator: Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret A.S. (prod.: Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret AS, Turcia)
Tara: Turcia
Stoc: suficient
54 93 lei
(-10%)
49 40 lei
Beneficii:
4 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii

DEXINAL®

comprimate filmate

DENUMIREA COMERCIALĂ

Dexinal®

DCI-ul substanţei active

Dexketoprofenum

COMPOZIŢIA

1 comprimat filmat conţine:

substanţă activă: dexketoprofen (sub formă de dexketoprofen trometamol)- 25 mg. excipienţi: celuloză microcristalină PH 101, celuloză microcristalină PH102, amidon de porumb, amidon glicolat de sodiu tip A, dibehenat de glicerol, apă purificată.

film: kollicoat IR white II (kollicoat IR, kollicoat VA64, dioxide de titan (E 171), kaolină, lauril sulfat de sodiu).

FORMA FARMACEUTICĂ

Comprimate filmate

DESCRIEREA MEDICAMENTULUI

Comprimate filmate de culoare albă, crestate pe ambele feţe, rotunde, convexe. Comprimatele pot fi divizate în două părţi egale.

GRUPA FARMACOTERAPEUTICĂ şi codul ATC

Antiinflamatoare şi antireumatice, nesteroidiene. Derivaţi de acid propionic. M01AE17.

PROPRIETĂŢILE FARMACOLOGICE

Proprietăţi farmacodinamice

Dexketoprofen trometamol este sarea de trometamină de S-(+)-2-(3benzoylphenyl) al acidului propionic; care aparţine grupului de medicamente antiinflamatoare nonsteroidiene şi posedă efect analgezic, antiinflamator şi antipiretic. Mecanismul de acţiune al preparatelor antiinflamatoare nonsteroidiene este legat de reducerea sintezei de prostaglandine prin inhibarea căii ciclooxigenazei. În mod specific, există o inhibare a transformării de acid arahidonic în endoperoxizi ciclici, prostaglandine şi tromboxani. Mai mult decât atât, inhibarea sintezei de prostaglandine ar putea afecta alţi mediatori ai inflamaţiei, cum ar fi chininele, provocând o acţiune indirectă, care ar suplimenta acţiunea directă. Debutul activi tăţii analgezice are loc la 30 minute după administrare. Efectul analgezic persistă de la 4 până la 6 ore.

Proprietăţi farmacocinetice

După administrarea orală, concentraţia maximă este atinsă la 30 minute (între 15 şi 60 min). La administrarea concomitentă cu alimentele, absorbţia este scăzută. Timpul de înjumătăţire este aproximativ 0. 35 ore. Ca şi în cazul altor medicamente ce se fixează în proporţii mari de proteinele plasmatice (99%), volumul de distribuţie are o valoaremedie mai mică de 0,25 l / kg.

Calea de eliminare principală pentru dexketoprofen o constituie glucuronoconjugarea, urmată de excreţia renală.

INDICAŢII TERAPEUTICE

Tratamentul simptomatic al durerii de intensitate de la uşoară pînă la moderată, cum ar fi dureri musculo-scheletice, dismenoree, durerile dentare.

DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Copii şi adolescenţi

Dexketoprofen nu a fost studiat la copii şi adolescenţi. Cu toate acestea, nu se va administra la copii şi adolescenţi, deoarece nu au fost stabilite siguranţa şi eficacitatea administrării la aceste grupuri de vârstă.

Adulţi

În funcţie de natura şi severitatea durerii, doza recomandată, de regulă, este de 12,5 mg la fiecare 4-6 ore sau 25 mg la fiecare 8 ore. Doza nictimerală totală nu trebuie să depăşească 75 mg. Reacţiile adverse pot fi reduse prin administrarea celei mai mici doze eficiente pentru cea mai scurtă elasticitate necesară pentru reducerea simptomelor. Dexinal® nu este destinat administrării pe termen lung şi tratamentul trebuie să fie limitat la perioada simptomatică.

Vârstnici

Pacienţilor vîrstnici li se recomandă să înceapă terapia cu doza cea mai mică (50 mg doza zilnică totală). Doza poate fi mărită la cea recomandată pentru populaţia generală, numai după ce s-a constatat o toleranţă generală bună.

Afecţiuni hepatice

În cazul pacienţilor cu insuficienţă hepatică uşoară sau medie, doza zilnică totală va fi scăzută la 50 mg dexketoprofen, cu monitorizarea atentă a funcţiei hepatice. Dexinal® nu va fi administrat în cazul pacienţilor cu afecţiuni hepatice grave.

Insuficienţă renală

Doza nictimerală iniţială va fi scăzută la 50 mg dexketoprofen în cazul pacienţilor cu insuficienţă renală uşoară (clearance-ul creatininei de 50-80ml/min). Dexinal® nu trebuie utilizat la pacienţi cu insuficienţă renală medie sau severă (eliminarea creatininei < 50 ml/min).

Mod de administrare

Dexinal® se administrează oral.

Administrarea concomitentă cu alimentele întîrzie rata de absorbţie a medicamentului. Astfel, în caz de dureri acute, se recomandă ca administrarea să fie cu cel puţin 30 minute înainte de mese.

REACŢII ADVERSE

Reacţiile adverse se indică conform clasificării MedDRA pe aparate, sisteme şi organe şi în funcţie de frecvenţă: foarte frecvente (>1/10), frecvente (>1/100 şi <1/10), mai puţin frecvente (>1/1000 şi <1/100), rare (>1/10000 şi <1/1000), foarte rare (<1/10000), cu frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile).

Tulburări hematologice şi limfatice: foarte rare - neutropenie, trombocitopenie.

Tulburări ale sistemului imunitar: rare-edem laringian; foarte rare-reacţie anafilactică, inclusiv şoc anafilactic.

Tulburări metabolice şi de nutriţie: rare - anorexie.

Tulburări psihice: mai puţin frecvente-insomnie, anxietate.

Tulburări ale sistemului nervos: mai puţin frecvente-cefalee, vertij, somnolenţă; rare-parestezii, sincope.

Tulburări oculare: mai puţin frecvente-vedere înceţoşată.

Tulburări acustice şi vestibulare: mai puţin frecvente-ameţeală; rare-tinitus.

Tulburări cardiace: mai puţin frecvente-palpitaţii; foarte rare - tahicardie.

Tulburări vasculare: mai puţin frecvente - îmbujorare; rare - hipertensiune arterială; foarte rare-hipotensiune arterială.

Tulburări respiratorii, toracice şi mediastinale: rare-bradipnee; foarte rare-

bronhospasm, dipnee.

Tulburări gastrointestinale: frecvente - greaţă şi/sau vome, durere abdominale, diaree, dispepsie; mai puţin frecvente-gastrită, constipaţie, xerostomie, meteorism; rare - ulcer peptic, hemoragie gastrointestinală sau perforaţie gastrointestinală; foarte rare-pancreatită.

Tulburări hepatobiliare: rare-hepatită; foarte rare-hepatocitoliză.

Tulburări cutanate şi ale ţesutului subcutanat: mai puţin frecvente - erupţie cutanată; rare - urticarie, acnee, transpiraţie abundentă; foarte rare-Sindromul Stevens Johnson, necroliza epidermică toxică (Sindromul Lyell), angioedem, edem facial, reacţii de fotosensibilitate, prurit.

Tulburări musculo-scheletice şi ale ţesutului conjunctiv: rare - durere de spate.

Tulburări renale şi ale căilor urinare: rare- insuficienţă renală acută, poliurie; foarte rare - nefrită sau sindrom nefrotic.

Tulburări ale aparatului genital şi sânului: rare - tulburări menstruale, afecţiuni ale prostatei.

Tulburări generale şi la nivelul locului de administrare: frecvente - oboseală, durere, astenie, frisoane; rare - edeme periferice.

Investigaţii diagnostice: rare - valori anormale ale activi tăţii testelor funcţionale hepatice.

Cele mai frecvente reacţii adverse observate sunt de natură gastrointestinală. Pot apărea ulcerele peptice, perforaţiile sau sângerările gastrointestinale, uneori letale, în special la vârstnici. În urma administrării au fost raportate greaţă, vărsături, diaree, flatulenţă, constipaţie, dispepsie, durere abdominală, melenă, hematemeză, stomatită ulcerativă, exacerbare a colitei şi bolii Crohn. Mai puţin frecvent, a fost observată gastrita. Edemele, hipertensiunea arterială şi insuficienţa cardiacă au fost raportate la asocierea tratamentuui cu AINS. Următoarele reacţii adverse pot să apară deoarece au fost observate şi în cazul altor AINS: meningita aseptică, manifestată mai ales în cazul pacienţilor cu lupus eritematos sistemic sau cu afecţiuni mixte ale ţesutului conjunctiv, precum şi reacţii hematologice (purpura, anemie aplastică şi hemolitică, rar agranulocitoza şi hipoplazie medulară). Studiile clinice şi datele epidemiologice sugerează că utilizarea anumitor AINS (în special în doze mari şi în tratament de lungă durată) se poate asocia cu un risc uşor crescut de manifestări trombotice arteriale (de exemplu, infarct miocardic sau accident vascular cerebral).

CONTRAINDICAŢII

- Pacienţii cu hipersensibilitate la dexketoprofen, la alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre excipienţii medicamentului.

- Pacienţii la care substanţele cu acţiune similară (de exemplu, acid acetilsalicilic şi alte nesteroide) determină crize astmatice, spasm bronhic, rinită acută, sau cauzează polipi nazali, urticarie sau edem angioneurotic; astm bronhic prezent în antecedente.

- Pacienţii cu ulcer peptic activ sau suspecţi de hemoragii, antecedente de ulcer peptic recurent / hemoragie (două sau mai multe episoade dovedite de ulcerare sau sângerare) sau dispepsie cronică.

- Pacienţii cu antecedente de hemoragie sau perforaţie gastrointestinală, legate de tratamente anterioare cu nesteroidiene.

- Pacienţii care prezintă hemoragii gastrointestinale active sau suspectate, sau alte hemoragii active.

- Pacienţii care suferă de boala Crohn sau colita ulceroasă.

- Pacienţii cu insuficienţă cardiacă severă.

- Pacienţii cu insuficienţă renală moderată sau severă (clearance-ul creatininei < 50 ml/min).

- Pacienţii cu insuficienţă hepatică severă (scor Child-Pugh de 10-15).

- Pacienţii care au prezentat diateză hemoragică şi alte tulburări de coagulare.

- În timpul trimestrului al III-lea de sarcină şi în perioada de alăptare.

SUPRADOZAJ

Simptomatologia condiţionată de supradozaj nu este cunoscută. Produse medicamentoase similare au produs tulburări gastrointestinale (vărsături, anorexie, dureri abdominale) şi neurologice (somnolenţă, vertij, dezorientare, cefalee).

În cazul consumului excesiv sau administrării accidentale, se începe imediat tratamentul simptomatic, în funcţie de starea clinică a pacientului. Se va administra cărbune activat în cazul în care mai mult de 5 mg/kg a fost ingerat de către un adult sau un copil şi de la ingestie nu a trecut o oră. Dexketoprofen trometamol poate fi eliminat prin dializă.

ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII SPECIALE DE UTILIZARE

Utilizarea sigură la copii şi adolescenţi nu a fost stabilită. A se administra cu precauţie pacienţilor cu antecedente alergice. Administrarea comprimatelor Dexinal® concomitent cu alte antiinflamatoare nesteroidiene, inclusiv inhibitorii selectivi de ciclooxigenază-2, trebuie evitată. Reacţiile adverse pot fi reduse la minimum prin utilizarea celei mai mici doze eficace pentru cea mai scurtă elasticitate necesară pentru controlul simptomelor. Când apar hemoragii gastrointestinale sau ulceraţii la pacienţii care administrează Dexinal®, tratamentul trebuie întrerupt. Riscul apariţiei hemoragiei, ulcerării şi perforării gastrointestinale este cu atât mai mare, cu cât dozele AINS sunt mărite, la pacienţii cu antecedente la ulcer, cu precădere, în cazurile grave de hemoragie sau perforaţie, precum şi la pacienţii vârstnici. Astfel de pacienţi trebuie să înceapă tratamentul, administrând doza minimă disponibilă. Pacienţii cu simptome gastrointestinale sau cu antecedente de boală gastrointestinală trebuie să fie monitorizaţi pentru tulburări digestive, sângerări gastrointestinale în special. AINS vor fi recomanadate cu atenţie pacienţilor cu antecedente de maladii gastrointestinale (colita ulceroasă, boala Crohn), deoarece simptomele se pot intensifica. Terapia combinată cu agenţi de protecţie (de exemplu, misoprostol sau inhibitorii pompei de protoni) ar trebui să fie luate în considerare pentru aceşti pacienţi, dar şi pentru pacienţii care necesită concomitent doze mici de aspirină sau alte medicamente, ce pot creşte riscul afectării gastrointestinale. Se recomandă precauţie la pacienţii trataţi concomitent cu medicamente care ar putea mări riscul de ulcerare sau sângerare, precum corticosteroizi orali, anticoagulante, cum ar fi warfarina, inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei sau antiagregante plachetare, cum ar fi aspirina. Toate AINS non-selective pot inhiba agregarea plachetară şi prelungi timpul de sângerare prin inhibarea sintezei de prostaglandine. Pacienţilor cărora li se administrează tratament care interferează cu hemostaza, cum ar fi wafarina sau alte anticoagulante cumarinice sau heparine, nu se recomandă administrarea dexketaprofen trometamol. Ca şi în cazul tuturor AINS, pot creşte concentraţiile plasmatice de azot ureic şi creatinină. Ca şi în cazul altor inhibitori ai sintezei de prostaglandine, aceştia pot fi asociaţi cu efecte adverse asupra sistemului renal, care poate duce la glomerulonefrită, nefrită interstiţială, necroză papilară renală, sindrom nefrotic şi insuficienţă renală acută. În cazul altor AINS, aceştia pot provoca creşteri tranzitorii mici ale activi tăţii enzimelor hepatice şi, de asemenea, creşteri semnificative ale TGO (transaminaza glutamooxalacetica) şi TGP (transaminază glutam piruvică). La creşterea semnificativă a acestor parametri, tratamentul trebuie întrerupt. Dexinal® trebuie să fie administrat cu precauţie la pacienţii cu tulburări hematopoietice, lupus eritematos sistemic sau afecţiuni mixte ale ţesutului conjunctiv. Ca şi în cazul altor AINS, dexketoprofen poate masca simptomele unor maladii infecţioase. Prudenţă deosebită se va acorda pacienţilor cu insuficienţă hepatică şi / sau renală, precum şi pacienţilor cu antecedente de hipertensiune arterială şi / sau insuficienţă cardiacă. Utilizarea AINS poate duce la deteriorarea funcţiei renale, retenţie de lichide şi edeme. A se acorda precauţie, de asemenea, pacienţilor care administrează diuretice sau celor care ar putea dezvolta hipovolemie, deoarece există un risc crescut de nefrotoxicitate. Precauţie specială ar trebui să fie exercitată la pacienţii cu maladii cardiace în antecedente, în special cei cu insuficienţă cardiacă. O evaluare minuţioasă trebuie efectuată înainte de iniţierea tratamentului de lungă durată a pacienţilor cu factori de risc pentru maladii cardiovasculare (de exemplu hipertensiune arterială, hiperlipidemie, diabet zaharat, fumat). La fel, ca în cazul altor AINS, administrarea dexketoprofen trometamol poate afecta fertilitatea la femei şi nu este recomandat femeilor care doresc să r ămână însărcinate. Trebuie luată în vedere sistarea tratamentului cu dexketoprofen trometamol în cazul femeilor care au dificultăţi în concepere sau care se supun unor teste pentru stabilirea cauzei infertilităţii. Dexketoprofen nu va fi administrat în timpul trimestrului întâi şi doi de sarcină, cu excepţia cazului în care este absolut necesar.

Administrarea în sarcină şi perioada de alăptare

Dexinal® este contraindicat în timpul trimestrului al III-lea de sarcină şi în perioada de alăptare.

Perioada de sarcină

Inhibarea sintezei de prostaglandine poate afecta negativ sarcina şi / sau dezvoltarea embrionului / fătului. Datele din studiile epidemiologice atenţionează în privinţa unui risc crescut de avort şi de malformaţii cardiace şi gastroschizis după utilizarea inhibitorilor sintezei de prostaglandine la începutul sarcinii. Riscul absolut de malformaţii cardiovasculare a crescut de la mai puţin de 1%, până la aproximativ 1,5%. Se presupune că riscul creşte odată cu doza şi durata tratamentului.

În timpul celui de-a al treilea trimestru de sarcină, toţi inhibitorii sintezei de prostaglandine pot expune fătul la:

• toxicitate cardiopulmonară (cu închiderea prematură a canalului arterial şi hipertensiune pulmonară);

• disfuncţie renală, care poate evolua până la insuficienţă renală cu oligohydroamniosis; Mama şi nou-născutul, la sfârşitul sarcinii, pot fi expuşi la:

• o posibilă prelungire a timpului de sângerare, un efect antiagregant care poate să apară chiar şi la doze foarte mici;

• inhibarea contracţiilor uterine care duc la întârzierea sau prelungirea travaliului.

Perioada de alăptare

Nu se cunoaşte dacă dexketoprofen se excretă în laptele matern. Dacă dexketoprofen trometamol se administrează femeilor care încearcă s ă conceapă, sau în timpul primului şi al doilea trimestru de sarcină, doza trebuie să fie cât mai scăzută şi durata tratamentului cât mai scurtă posibil.

Influenţa asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Dexinal® poate genera stări de ameţeală şi de somnolenţă şi, din acest motiv, poate influenţa uşor capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

INTERACŢIUNI CU ALTE MEDICAMENTE, ALTE TIPURI DE INTERACŢIUNI

Următoarele interacţiuni se referă la preparatele antiinflamatorii nesteroidiene (AINS) în general:

Asocieri nerecomandate:

- Alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), inclusiv doze mari de salicilaţi (≥ 3 g/zi): administrarea asociată a câtorva antiinflamatoare nesteroidiene poate creşte riscul de ulcer gastric şi de hemoragie, prin efect sinergic.

- Anticoagulante: AINS pot duce la mărirea efectelor anticoagulantelor, cum ar fi warfarina. Dacă asocierea acestora nu poate fi evitată, se impune monitorizarea clinică şi a indicilor de laborator.

- Heparina: risc crescut de hemoragie (din cauza inhibării funcţiei plachetare şi afectării mucoasei gastroduodenale). Dacă asocierea acestora nu poate fi evitată, se impune monitorizarea clinică şi paraclinică.

- Corticosteroizi: risc crescut de ulceraţii gastrointestinale sau hemoragii.

- Litiu (descris cu diverse AINS): antiinflamatoarele nesteroidiene cresc nivelul de litiu în sânge, care poate atinge valori toxice (scade eliminarea renală a litiului). Din acest motiv, se impune monitorizarea acestui parametru la iniţierea, în timpul modulării şi la întreruperea tratamentului cu dexketoprofen.

- Metotrexat, utilizat în doze de 15 mg/săptămână sau mai mari: creşte toxicitate hematologică a metotrexatului prin reducerea eliminării sale renale de către AINS.

- Hydantoine şi sulfonamide: efectul toxic al acestor substanţe poate fi crescut. Asocieri care necesită precauţii:

- Diuretice, inhibitori ECA, aminoglicozide antibacteriene şi antagonişti ai receptorilor angiotenzinici: Dexketoprofen poate reduce efectul diureticelor şi al altor medicamente anti-hipertensive. În cazul pacienţilor cu insuficienţă renală acută (de exemplu, pacienţi deshidrataţi sau pacienţi vârstnici cu insuficienţă renală acută), administrarea concomitentă poate apărea nefrotoxicitate , de obicei, reversibilă. În cazul administrării în asociere a dexketoprofen cu un diuretic, este esenţial ca pacientului să i se asigure o hidratare corespunzătoare, iar funcţia renală va fi monitorizată la începutul tratamentului.

- Metotrexat, la doze mai mici de 15 mg/săptămână: creşterea toxicităţii hematologice a metotrexatului prin scăderea clearance-ului renal de către AINS. Se recomandă monitorizarea săptămânală a hemoleucogramei în primele săptămâni ale asocierii şi supraveghere atentă în cazul insuficienţei renale şi la vârstnici.

- Pentoxifilina: creşte riscul de hemoragie. Se recomandă monitorizarea clinică atentă şi determinarea frecventă a timpului de sângerare.

- Zidovudina: creşte riscul toxicităţii asupra liniei eritrocitare (prin acţiune asupra reticulocitelor); cu anemie severă, care apare la o săptămână după începerea tratamentului cu AINS. Trebuie efectuate hemoleucograma şi evaluarea reticulocitelor la 1 - 2 săptămâni după începerea tratamentului cu AINS.

- Sulfoniluree: AINS pot creşte efectul hipoglicemiant al sulfonilureei prin înlocuirea acesteia de pe receptorii proteinelor plasmatice. Asocieri care necesită supraveghere:

- Beta-blocante: tratamentul cu AINS le poate scădea efectul antihipertensiv, prin inhibarea sintezei prostaglandinelor.

- Ciclosporina şi tacrolimus: AINS pot creşte efectul nefrotoxic, prin efecte renale mediate de prostaglandine. În timpul terapiei asociate, trebuie monitorizată funcţia renală.

- Trombolitice: risc crescut de hemoragie.

- Agenţi antiplachetari şi inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (ISRS): risc crescut de sângerare gastrointestinală.

- Probenecid: concentraţia plasmatică a dexketoprofenului poate fi crescută; aceasta interacţiune se poate datora inhibării secreţiei tubulare renale şi glucuronoconjugării, necesitând ajustarea dozei de dexketoprofen.

- Glicozide cardiace: antiinflamatoarele nesteroidiene pot majora concentraţia de glicozide plasmatice.

- Mifepriston: din cauza riscului teoretic că inhibitorii sintezei de prostaglandine pot altera eficacitatea mifepristonului, AINS nu vor fi administrate în interval de 8 -12 zile de la administrarea mifepristonului.

- Quinolona: testele pe animale arată că dozele mari de quinolone asociate cu AINS pot creşte riscul apariţiei convulsiilor.

Incompatibilităţi

Nu se cunosc.

PREZENTARE, AMBALAJ

Comprimate filmate 25 mg.

Câte 4 comprimate în blister. Câte 1 blister cu instrucţiunea pentru administrare în cutie de carton.

Câte 10 comprimate în blister. Câte 2 blistere cu instrucţiunea pentru administrare în cutie de carton.

PĂSTRARE

A se păstra la temperaturi sub 25 C.

A se păstra în ambalajul original, pentru a fi protejat de lumină şi umiditate.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor!

TERMEN DE VALABILITATE

2 ani.

A nu se utiliza după data de expirare indicată pe ambalaj.

STATUTUL LEGAL

Fără prescripţie medicală.

DEŢINĂTORUL CERTIFICATULUI DE ÎNREGISTRARE

Nobel İlaç Sanayii ve Ticaret A. Ş. ,

Umraniye, Istanbul, Turcia.

NUMELE ŞI ADRESA PRODUCĂTORULUI

Nobel İlaç Sanayii ve Ticaret A. Ş. ,

Duzce, Turcia.

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 644
Cod produs: 53293
Top sezon
Preț produs în pct: 92
Cod produs: 13223
Top sezon
Preț produs în pct: 971
Cod produs: 62178
Top sezon
Preț produs în pct: 135
Cod produs: 61896
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 460
Cod produs: 61839
Promoție
Preț produs în pct: 268
Cod produs: 61833
RECOMANDĂM
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.