Airtec susp.de inhalat presuriz.25 mcg/250 mcg/doza 120 doze

Cod produs: 58854
Divizarea: 1
Doza concentratia: 250
Forma: susp.
Producator: Glenmark Pharmaceuticals Ltd
Tara: India
eliberat doar cu rețetă!

AIRTEC 25 mcg/50 mcg/doză suspensie de inhalat presurizată

AIRTEC 25 mcg/125 mcg/doză suspensie de inhalat presurizată

AIRTEC 25 mcg/250 mcg/doză suspensie de inhalat presurizată

Salmeterol/propionat de fluticazonă

1. Ce este AIRTEC şi pentru ce se utilizează

AIRTEC conţine două medicamente: salmeterol şi propionat de fluticazonă.

-Salmeterol face parte din grupa medicamentelor numite bronhodilatatoare cu durată lungă de acţiune. Ajută la menţinerea deschisă a căilor aeriene din plămâni, lucru care facilitează pătrunderea şi ieşirea mai uşoară a aerului din plămâni. Efectul durează cel puţin 12 ore.

-Propionatul de fluticazonă face parte din grupul medicamentelor numite corticosteroizi care scad inflamaţia şi iritaţia la nivel pulmonar.

Medicul dumneavoastră v-a prescris acest medicament pentru a vă ajuta în prevenirea problemelor respiratorii, cum este astmul.

Trebuie să utilizaţi AIRTEC în fiecare zi, aşa cum v-a recomandat medicul. Astfel veţi fi siguri că funcţionează corespunzător în ceea ce priveşte controlul astmului dumneavoastră.

AIRTEC ajută în prevenirea apariţiei senzaţiei de lipsă de aer sau în prevenirea apariţiei respiraţiei şuierătoare (wheezing-ului). AIRTEC nu ajută în cazul lipsei acute de aer sau wheezing-ului deja prezente. În acest caz, trebuie să utilizaţi un medicament cu acţiune rapidă, cum este salbutamolul. Ar trebui să aveţi întotdeauna la dumneavoastră un medicament inhalator cu acţiune rapidă.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi AIRTEC

Nu utilizaţi AIRTEC:

- Dacă sunteţi alergic la salmeterol, propionat de fluticazonă sau la oricare dintre celelalalte

componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).

Atenţionări şi precauţii

Înainte să utilizaţi AIRTEC, spuneţi medicului dumneavoastră dacă aveţi:

- boli de inimă, incluzând bătăi neregulate şi rapide ale inimii;

- glandă tiroidă cu activitate crescută;

- tensiune arterială crescută;

- diabet zaharat (AIRTEC poate să vă crească cantitatea de zahăr din sânge);

- valoare scăzută a potasiului sanguin;

- în cazul în care sunteţi sau aţi fost tratat pentru tuberculoză pulmonară (TBC) sau alte infecţii

la nivelul plămânilor.

Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți o vedere încețoșată sau alte tulburări vizuale.

AIRTEC împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente. Aceasta include medicamentele utilizate pentru tratarea astmului bronşic sau orice alte medicamente eliberate fără prescripţie medicală. Utilizarea AIRTEC cu alte medicamente poate să nu fie adecvată.

Spuneţi medicului dumneavoastră dacă utilizaţi unul dintre următoarele medicamente, înainte de a începe să utilizaţi AIRTEC:

- β-blocante (cum sunt atenololul, propranololul şi sotalolul). β-blocantele sunt cel mai frecvent

utilizate pentru tratamentul tensiunii arteriale crescute sau a altor afecţiuni ale inimii.

- Medicamente utilizate pentru a trata infecţiile (cum sunt ketoconazol, itraconazol şi

eritromicină), inclusiv unele medicamente anti-HIV (cum sunt ritonavir, produse cu conținut de cobicistat). Unele dintre aceste medicamente pot să crească cantitatea de propionat de fluticazonă sau salmeterol din corpul dumneavoastră. Astfel poate să crească riscul de apariţie a reacţiilor adverse, incluzând bătăi neregulate ale inimii sau pot înrăutăţi reacţiile adverse.

- Corticosteroizi (pe cale orală sau injectabilă). Dacă aţi fost tratat recent cu corticosteroizi,există un risc crescut ca aceste medicamente să vă afecteze glanda suprarenală.

- Diuretice, cunoscute la fel ca -tablete de apă-, utilizate pentru tratamentul tensiunii arteriale crescute.

- Alte bronhodilatatoare (cum este salbutamol).

- Derivaţi xantinici, deseori folosiţi în tratamentul astmului.

Sarcina şi alăptarea

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă,adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Este puţin probabil ca AIRTEC să vă afecteze capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

3. Cum să utilizaţi AIRTEC

Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

-Utilizaţi AIRTEC în fiecare zi, până când medicul dumneavoastră vă sfătuieşte să

întrerupeţi tratamentul. Nu depăşiţi doza recomandată. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

-Nu întrerupeţi administrarea AIRTEC şi nu reduceţi doza de AIRTEC fără să discutaţi mai întâi cu medicul dumneavoastră.

-AIRTEC trebuie inhalat în plămâni prin cavitatea bucală.

Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani

-AIRTEC 25 mcg/50 mcg/doză: 2 pufuri de două ori pe zi.

-AIRTEC 25 mcg/125 mcg/doză: 2 pufuri de două ori pe zi.

-AIRTEC 25 mcg /250 mcg/doză: 2 pufuri de două ori pe zi.

Copii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani

- AIRTEC 25 mcg/50 mcg/doză: 2 pufuri de două ori pe zi.

- AIRTEC nu este recomandat pentru utilizare la copii cu vârsta sub 4 ani.

Dacă se obţine controlul asupra simptomelor dumneavoastră în schema de utilizare a AIRTEC de două ori pe zi, medicul dumneavoastră s-ar putea să decidă scăderea dozei la o singură administrare zilnică. Doza poate fi administrată:

- o doză seara, în cazul în care aveţi simptome nocturne

- o doză dimineaţa în cazul în care aveţi simptome în timpul zilei.

Este foarte important să urmaţi instrucţiunile medicului dumneavoastră referitor la câte pufuri să inhalaţi sau cât de des să utilizaţi medicamentul.

Dacă utilizaţi AIRTEC, medicul dumneavoastră va dori să vă monitorizeze periodic starea clinică.

Dacă astmul sau dacă respiraţia dumneavoastră se agravează, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră.

Dacă simptomele astmului bronşic se agravează sau nu se obţine un control terapeutic bun (simţiţi că respiraţi cu dificultate şi aveţi nevoie să utilizaţi mai des medicamente „de ameliorare a simptomelor” cu acţiune de scurtă durată şi rapidă), nu trebuie să creşteţi numărul de pufuri inhalate de AIRTEC. Afecţiunea dumneavoastră respiratorie se poate agrava şi vă puteţi îmbolnăvi grav. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră deoarece aţi putea avea nevoie de tratament suplimentar.

Instrucţiuni de utilizare

- Medicul dumneavoastră, asistenta medicală sau farmacistul vă vor sfătui cu privire la utilizarea corectă a inhalatorului. Ei trebuie să verifice, din timp în timp, dacă utilizaţi correct inhalatorul. Neutilizarea corespunzătoare sau conform recomandărilor a AIRTEC, poate să conducă la un control ineficient al astmului dumneavoastră.

- Medicamentul este disponibil într-un flacon presurizat introdus într-un înveliş din plastic şi cu o piesă bucală.

Testarea inhalatorului

Când utilizaţi inhalatorul pentru prima dată sau dacă inhalatorul nu a fost folosit timp de cel puțin șapte zile, testaţi-l pentru a vă asigura că funcţionează. Scoateţi capacul piesei bucale strângând uşor părţile laterale cu degetul mare şi degetul arătător şi trageţi de acesta. Pentru a vă asigura că funcţionează, agitaţi bine inhalatorul, îndreptaţi piesa bucală în direcţie opusă dumneavoastră şi apăsaţi pe recipient pentru a elibera două pufuri în aer (vezi figura 1).

Utilizarea inhalatorului

Este important să începeţi să inspiraţi cât mai lent posibil chiar înainte de a utiliza inhalatorul.

1. În timpul utilizării inhalatorului trebuie să staţi în picioare sau în poziţie şezândă.

2. Pentru a îndepărta capacul piesei bucale, ţineţi părţile laterale ale inhalatorului între degetul mare şi arătător, apăsaţi uşor capacul şi scoateţi-l. Controlaţi piesa bucală în interior şi exterior, pentru a vă asigura că este curată şi nu sunt prezenţi corpi străini.

3. Agitaţi inhalatorul, de 4-5 ori, înainte de utilizare, pentru a vă asigura că eventualele

aglomerări de particule au fost dispersate şi conţinutul flaconului a fost amestecat omogen (vezi figura 2).

4. Ţineţi inhalatorul în poziţie verticală cu degetul mare pe bază, sub piesa bucală. Expiraţi cât mai mult posibil. Puneţi piesa bucală în gură, între dinţi şi strângeţi buzele în jurul ei.

Nu trebuie să o muşcaţi (vezi figura 3).

5. Inspiraţi pe gură lent şi profund. Imediat după ce începeţi să inspiraţi pe gură, apăsaţi pe capătul superior al flaconului, pentru a elibera un puf în timp ce continuaţi să inspiraţi

constant şi profund (vezi figura 4).

6. Ţineţi-vă respiraţia, scoateţi inhalatorul din gură şi luaţi degetul de pe partea superioară a inhalatorului. Continuaţi să vă ţineţi respiraţia timp de 10 secunde, sau atât timp cât puteţi (vezi figura 5).

7. Pentru a administra un al doilea puf, păstraţi flaconul în poziţie verticală, aşteptaţi

aproximativ o jumătate de minut şi apoi repetaţi etapele de la 4 la 6.

8. Apoi clătiţi-vă gura cu apă şi scuipaţi conţinutul afară şi/sau periaţi-vă dinţii. Acest lucru poate ajuta la prevenirea apariţiei candidozei (infecţie determinată de o ciupercă) sau a răguşelii.

9. După utilizare, ataşaţi întotdeauna imediat capacul piesei bucale, pentru a o proteja de praf (vezi figura 6). Reataşaţi capacul piesei bucale prin apăsare fermă, până când se aude un mic zgomot. În cazul în care capacul nu e ataşat corect, se învârte în direcţie opusă şi se reîncearcă. Nu se utilizează o forţă de apăsare prea mare.

Etapele 4, 5 şi 6 nu trebuie efectuate în grabă. Este important să inspiraţi cât mai lent posibil imediat înainte să utilizaţi inhalatorul. La primele utilizări, ar trebui să folosiţi inhalatorul în timp ce staţi faţa unei oglinzi (vezi figura 7). Dacă observaţi o „ceaţă” ieşind din capătul dispozitivului inhalator sau din colţurile gurii, trebuie să reîncepeţi administrarea de la etapa 4.

Instrucţiuni de utilizare la copii

Ca şi în cazul altor dispozitive pentru inhalare, persoanele care îngrijesc copii cărora li s-a prescris

AIRTEC trebuie să se asigure că aceştia folosesc tehnica de inhalare corectă, aşa cum este descrisă mai sus.

Copiii mici ar putea avea nevoie de ajutor şi este necesar ca un adult să manipuleze flaconul pentru ei. Copilul trebuie încurajat să expire; cel care manipulează flaconul trebuie să-l acţioneze imediat după ce copilul începe să inspire. Tehnica trebuie exersată împreună (vezi imaginea 8).

Pentru copiii mai mari sau persoanele fără forţă poate fi mai uşor să ţină flaconul cu ambele mâini. Se pun cele două degete arătătoare pe capătul superior al flaconului şi cele două degete mari pe bază, sub piesa bucală.

Curăţarea inhalatorului

Pentru o bună funcţionare a inhalatorului, este important să-l curăţaţi cel puţin o dată pe

săptămână.

Cum se curăţă:

- Scoateţi capacul piesei bucale.

- Nu scoateţi flaconul din metal din învelişul din plastic în timp ce curăţaţi inhalatorul sau în orice alt moment.

- Ştergeţi interiorul şi exteriorul piesei bucale precum şi învelişul din plastic cu un şerveţel uscat sau o bucată de material textil.

- Puneţi la loc capacul piesei bucale. În cazul în care capacul nu e ataşat corect, se învârte în direcţie opusă şi se reîncearcă. Nu se utilizează o forţă de apăsare prea mare.

NU PUNEŢI FLACONUL DIN METAL ÎN APĂ.

Dacă utilizaţi mai mult AIRTEC decât trebuie

Este important să utilizaţi AIRTEC conform instrucţiunilor medicului dumneavoastră. Dacă aţi utilizat accidental o doză mai mare decât cea recomandată spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului. Puteţi simţi că inima dumneavoastră bate mai repede decât în mod normal şi puteţi simţi tremurături. Puteţi avea, de asemenea, ameţeli, dureri de cap, slăbiciune musculară şi dureri articulare.

Dacă aţi utilizat timp îndelungat doze mai mari decât cele recomandate, trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări. Aceasta deoarece doze foarte mari de AIRTEC pot determina o scădere a secreţiei de hormoni steroizi de către corticosuprarenale.

Dacă uitaţi să utilizaţi AIRTEC

Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Luaţi următoarea doză la ora stabilită.

Dacă încetaţi să utilizaţi AIRTEC

Este foarte important să utilizaţi AIRTEC în fiecare zi conform instrucţiunilor. Continuaţi să îl luaţi până când medicul dumneavoastră vă sfătuieşte să întrerupeţi tratamentul. Nu întrerupeţi utilizarea sau nu reduceţi brusc doza de AIRTEC. Acest lucru vă poate agrava afecţiunile respiratorii.

În plus, dacă opriţi brusc administrarea AIRTEC sau reduceţi doza de AIRTEC recomandată, puteţi avea probleme (foarte rar) cu glanda suprarenală (insuficienţă suprarenală) care uneori

cauzează reacţii adverse. Aceste reacţii adverse pot include:

- dureri de stomac

- oboseală şi lipsa poftei de mâncare, senzaţie de rău

- slăbiciune şi diaree

- pierdere în greutate

- dureri de cap sau somnolenţă

- valori scăzute de zahăr în sânge

- tensiune arterială scăzută şi convulsii.

Atunci când corpul dumneavoastră este supus unor condiţii de stres, cum sunt febră, traumă (ca de exemplu un accident de maşină), infecţie sau intervenţie chirurgicală, insuficienţa suprarenală se poate înrăutăţi şi puteţi avea oricare din reacţiile adverse enumerate mai sus.

Dacă aveţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Pentru prevenirea apariţiei acestor simptome, medicul dumneavoastră vă poate prescrie tratament suplimentar cu corticosteroizi sub formă de comprimate (cum este prednisolonul).

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, asistentei medicale sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Pentru a preveni apariţia reacţiilor adverse, medicul dumneavoastră trebuie să se asigure că utilizaţi cea mai mică doză de AIRTEC care are efect terapeutic în astmul bronşic.

Reacţii alergice: puteţi simţi că respiraţia dumneavoastră se înrăutăţeşte brusc imediat

după utilizarea AIRTEC. Puteţi avea respiraţie foarte zgomotoasă şi să apară tuse sau puteţi avea senzaţie de scurtarea a respiraţiei. Puteţi prezenta, de asemenea, mâncărime şi edem (de obicei la nivelul feţei, buzelor, limbii sau gâtului) sau puteţi simţi brusc că inima dumneavoastră bate foarte repede sau vă simţiţi slăbit şi ameţit (aceasta poate duce la leşin sau pierderea conştienţei). Dacă prezentaţi oricare dintre aceste simptome imediat după ce folosiţi AIRTEC, opriţi IMEDIAT administrarea şi anunţaţi medicul. Reacţiile adverse alergice la AIRTEC sunt mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 utilizatori).

Alte reacţii adverse:

Reacţii adverse foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 utilizatori)

- Dureri de cap - această reacţie adversă se reduce dacă tratamentul este continuat.

- Un număr crescut de răceli a fost raportat la pacienţii cu BPOC.

Reacţii adverse frecvente (pot afecta până la 1 din 10 utilizatori)

- Candidoză (papule galben-crem, dureroase) la nivelul gurii şi faringelui. Dureri la nivelul limbii, răguşeală şi iritaţia gâtului. Clătirea gurii cu apă şi scuiparea conţinutului afară imediat după utilizarea fiecărui puf şi/sau perierea dinţilor poate fi utilă. Medicul dumneavoastră s-ar putea să vă prescrie tratament suplimentar cu medicamente antifungice pentru tratamentul candidozei.

- Articulaţii dureroase, umflate şi dureri musculare

- Crampe musculare.

Următoarele reacţii adverse au fost raportate la pacienţii cu bronhopneumopatie cronică obstructive (BPOC):

- Pneumonii şi bronşite (infecţii pulmonare). Spuneţi medicului dumneavoastră dacă aveţi oricare dintre următoarele simptome: o creştere a cantităţii de spută, o schimbare în culoarea sputei, febră, frisoane, agravarea tusei sau a problemelor respiratorii

- Vânătăi şi fracturi.

- Inflamarea sinusurilor (o senzaţie de tensiune sau plin la nivelul nasului, obrajilor sau în spatele ochilor, uneori însoţită de o durere ritmică)

- O scădere a valorilor potasiului în sânge (puteţi avea bătăi neregulate ale inimii, slăbiciune musculară, crampe).

Reacţii adverse mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 utilizatori)

- Creşterea cantităţii de zahăr (glucoză) din sânge (hiperglicemie). Dacă aveţi diabet zaharat,-s-ar putea să fie necesar să vă verificaţi mai des glicemia şi să fie necesară ajustarea-tratamentului antidiabetic.

- Cataractă (opacifierea cristalinului).

- Bătăi foarte rapide ale inimii (tahicardie).

- Senzaţie de tremurături şi bătăi rapide sau neregulate ale inimii (palpitaţii). Aceste reacţii-adverse sunt în general uşoare şi se reduc dacă tratamentul este continuat.

- Durere în piept.

- Senzaţie de îngrijorare (această reacţie adversă apare în principal la copii).

- Tulburări de somn.

- Erupţii alergice trecătoare pe piele.

Reacţii adverse rare (pot afecta până la 1 din 1000 utilizatori)

- Dificultate în respiraţie sau respiraţie şuierătoare (wheezing) care se agravează imediat-după ce folosiţi AIRTEC. Dacă aveţi aceste simptome opriţi administrarea AIRTEC.

Utilizaţi un medicament inhalator cu acţiune rapidă pentru a vă ajuta să respiraţi şi

adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră.

- AIRTEC poate afecta secreţia naturală de hormoni steroizi produşi de către corpul

dumneavoastră, în special dacă utilizaţi doze mari, timp îndelungat. Aceste reacţii adverse-includ:

- încetinirea creşterii la copii şi adolescenţi

- subţierea oaselor

- glaucom

- creştere în greutate

- faţă rotunjită (în formă de lună plină) - sindrom Cushing.

Medicul dumneavoastră vă va verifica periodic pentru apariţia oricăreia dintre aceste reacţii adverse şi pentru a se asigura că utilizaţi doza cea mai mică din AIRTEC care vă controlează simptomele de astm bronşic.

- Schimbări ale comportamentului cum ar fi hiperactivitatea şi iritabilitatea (aceste reacţii

adverse apar în principal la copii).

- Bătăi neregulate ale inimii sau extrasistole (aritmii). Informaţi-l pe medicul dumneavoastră,dar nu întrerupeţi utilizarea AIRTEC decât dacă medicul dumneavoastră vă recomandă acest lucru.

- O infecţie fungică la nivelul esofagului care poate determina dificultate la înghiţire.

Reacţii adverse cu frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile)

- Depresie sau agresivitate. Aceste reacţii adverse pot apărea mai ales la copii.

- Vedere încețoșată.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

5. Cum se păstrează AIRTEC

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.

A se păstra la temperaturi sub 25 ºC. A nu se congela. A se feri de lumina solară directă.

Recipientul metalic este presurizat. A nu se utiliza sau păstra în apropierea căldurii sau a flăcării deschise. Expunerea la temperaturi mai mari de 50 °C poate provoca spargerea lui.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie sau flacon, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Similar celorlalte medicamente inhalatorii disponibile în flacoane presurizate, efectele terapeutice scad atunci când flaconul este rece.

A nu se perfora, sparge sau arde, chiar dacă flaconul este, aparent, gol.

Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine AIRTEC

- Substanţele active sunt salmeterol şi propionat de fluticazonă. 1 doză de suspensie de inhalat presurizată conţine salmeterol (sub formă de xinafoat de salmeterol) – 25 mcg şi propionat de fluticazonă 50 mcg, 125 mcg sau 250 mcg.

- Celălalte componente sunt polietilenglicol 1000 și 1,1,1,2 tetrafluoroetan (HFA 134a).

Cum arată AIRTEC şi conţinutul ambalajului

AIRTEC se prezintă sub formă de suspensie de inhalat de culoare albă până la aproape albă.

AIRTEC este disponibil în cutii cu un flacon presurizat din aluminiu, prevăzut cu valvă dozatoare, conţinând 120 doze suspensie de inhalat presurizată.

Deţinătorul certificatului de înregistrare

Glenmark Pharmaceuticals Limited,

B/2, Mahalaxmi Chambers, 22,

Bhulabhai Desai road, Mumbai – 400 026, India.

Fabricantul

Glenmark Pharmaceuticals Limited,

(Unit III) Village Kishanpura, Baddi Nalagarh Road,

Tehsil Baddi, Distt. Solan, (H.P.) – 173 205, India.

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Promoție
Top sezon
Preț produs în pct: 594
Cod produs: 42229
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 5
Cod produs: 51905
Top sezon
Preț produs în pct: 106
Cod produs: 25986
Top sezon
Preț produs în pct: 152
Cod produs: 63925
Oferte Speciale
Promoție
Top sezon
Preț produs în pct: 594
Cod produs: 42229
Promoție
Preț produs în pct: 1270
Cod produs: 55596
RECOMANDĂM
Promoție
Preț produs în pct: 472
Cod produs: 61709
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.