Professional microexfoliant fata 42ml

Cod produs: 61491
Tara: Croatia
Forma: N/A
Producator: Olival

Professional microexfoliant fata 42ml

Cu Microexfoliant obții un micro-peeling inovator, care este o combinație reușită de peeling chimic și mecanic. Datorită compoziției de alantoină, boabe de ceară de ricin, acid salicilic și vitamina H, este complet, dar blând. După utilizare, porii sunt curățați în profunzime, tenul pare revigorat și arată uniform și bine hrănit. Microexfoliantul vine sub formă de pudră. Dacă pulberea este amestecată cu apă, se creează o pastă cremoasă care permite un peeling extraordinar de intens. Peelingul indeparteaza delicat si eficient celulele moarte ale pielii. Astfel, pielea este pregătită optim pentru îngrijire ulterioară.

PROFESIONISTI OLIVALE

Microexfoliant inovator peeling este potrivit pentru toate tipurile de piele. Pudra combina avantajele unui peeling chimic cu cel mecanic si este foarte usor de folosit. Datorită ingredientelor valoroase precum alantoina, boabele de ceară de ricin, acidul salicilic și vitamina H, porii pielii sunt complet curățați, iar tenul pare limpede și proaspăt. În același timp, tenul este netezit și pare hrănit. După utilizarea peeling-ului, pielea este vizibil mai netedă, mai moale și mai uniformă. Celulele moarte ale pielii sunt îndepărtate eficient. Deoarece porii sunt curățați temeinic, produsele de îngrijire ulterioare pot pătrunde deosebit de bine și pot fi absorbite de piele.

Potrivit pentru toate tipurile de piele

Microexfoliant este potrivit pentru toate tipurile de piele.Persoanele cu piele impură și neregulată beneficiază în special de acest micro-peeling blând, dar amănunțit.

Efectul și rezultatul

Amestecând pudra cu apă se creează o pastă densă, cremoasă pentru peeling. În acest fel, celulele moarte ale pielii pot fi îndepărtate foarte fiabil.

Ingrediente de înaltă calitate

Olival Microexfoliant Peeling poate fi folosit și pe pielea sensibilă și uscată, deoarece este o formulă ușoară și intensivă care nu se usucă. În plus, pudra de peeling este vegană și se bazează pe principiile de fabricație ale „chimiei verzi“.

Modul în care este folosit?

Aplicați o cantitate mică de pudră (aproximativ o jumătate de linguriță) pe palmele umede și aplicați ușor pasta pe față. Acum masați ușor pielea feței cu mișcări circulare. După două până la trei minute, clătiți amestecul. Utilizați micro-peeling de până la trei ori pe săptămână.

Notă: Evitați inhalarea pudrei exfoliante. Dacă suferiți de alergie sau hipersensibilitate la acidul salicilic, nu utilizați produsul.

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Oferte Speciale
RECOMANDĂM
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.