Dorco Pace 6 Pro Sistema de ras 6 lame N1+So Bio Men Gel dus Energizant 3in1 Ghimbir 200ml Cadou

Cod produs: 62913
Promoție
Producator: Dorco Co,Ltd
Tara: Koreea
Forma: set

Dorco Pace 6 Pro Sistema de ras 6 lame N1

Sistem de ras pentru bărbați **Dorco Pace 6** cu 6 lame oferă un bărbierit confortabil și moale dintr-o singură mișcare. Toate cele 6 lame sunt ușor de curățat datorită arhitecturii spate deschis a capului de bărbierit. Învelișul special de cauciuc de pe mâner face bărbierirea mai confortabilă. Designul revoluționar al capului de ras plutitor urmează perfect conturul corpului, oferind un bărbierit fin.

Producator: Dorco Co,Ltd, Koreea 

Importator: IM "BECOR"S.R.L,

Chisinau,Calea Orheiului 111/5


GEL DE DUȘ MEN 3 ÎN 1 GHIMBIR ORGANIC

- ENERGIZANT –

AGENȚI DE SPUMA FĂRĂ SULFATI

Spre deosebire de surfactanții sulfatați care sunt foarte spumosi dar și prea detergenți, agenții de spumă blând din gelurile și șampoanele de duș SO'BiO étic ® au o bună afinitate cu pielea și părul, pe care le curăță ușor, fără a le ataca.

Gelul de duș SO'BiO étic ® MEN ENERGIZING cu ghimbir organic din Madagascar, recunoscut pentru proprietățile sale stimulatoare, revigorează organismul într-o clipă. Parfumul său cu acorduri picante vă oferă energie.

Formula sa 3 în 1, ușor de utilizat, curăță corpul, fața și părul eficient și delicat. Fără sulfați 1 , acest gel de duș 3 în 1 pentru bărbați cu ghimbir organic respectă mediul înconjurător și pielea.

-Corp - Păr - Față

-0% sulfat, ulei de palmier, colorant sau parfum sintetic

-Fabricat în Franța

Tub de 200 ml - 6,76 fl.oz

Mod de administrare:

Aplicați SO'BiO étic ® Organic Cedar Men 3 în 1 gel de duș pe piele și față, apoi pe părul umed. Faceți spuma și masați scalpul. Clătiți cu atenție.

A nu se înghiți (a nu se lăsa la îndemâna copiilor).

În caz de contact cu ochii, clătiți bine. Nu aruncați în natură.

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Oferte Speciale
RECOMANDĂM
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.