Ceai Hypericum Antianemic 1,5g N20

Cod produs: 63003
Producator: Hypericum Impex SRL
Tara: Romania
Forma: pliculețe
Stoc: suficient
55 93 lei
(-17%)
46 42 lei
sau 186 de puncte de loialitate
Beneficii:
4 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii

Ceai Hypericum Antianemic 1,5g N20

Ceai Antianemic doze contribuie la menținerea nivelelor de minerale și vitamine din organism și la stimularea producției de hematii. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici), din plantele conținute, contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric.

Ceai Antianemic doze – Supliment alimentar cu rol în creșterea ratei de absorbție și fixare a fierului, precum și pentru stimularea producției de celule roșii.

Caracteristici generale Ceai Antianemic doze:

Ceai Antianemic doze este atent formulat pentru creșterea ratei de absorbție și fixare a fierului, precum și pentru stimularea producției endogene de celule roșii (hematii sau eritrocite). Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (raport ω-6:ω-3 disproporționat, exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota gastrică și intestinală, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal și a răspunsului imun

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. În astfel de cazuri, organismul uman poate fi afectat cu ușurință de infecții și parazitoze, prezența acestora în corp impactând resursele de fier și vitamine (inclusiv complexul B). Pe de cealaltă parte, o constelație hormonală dezechilibrată poate conduce la sângerări însemnate în timpul menstruației, dificultăți de absorbție și utilizare a fierului și/sau a unor vitamine din complexul B sau probleme în sinteza globulelor roșii. Nu în ultimul rând, anumite probleme de natură autoimună sau ereditară, precum și sarcina, pot crește necesarul normal de fier și vitamine.

Astfel, pentru menținerea unui nivel normal de fier, vitamine și alte minerale, precum și pentru susținerea hematopoiezei, o soluție naturală, simplă și nedureroasă este urmarea unei cure cu ceaiuri și suplimente obținute dintr-un complex de plante medicinale, special alese. Ceai Antianemic doze de la Hypericum este o astfel de formulă, conținând 6 plante cu acțiune mineralizantă, vitaminizantă, adaptogenă, antiinflamatoare, și antianemică.

Ingrediente Ceai Antianemic doze:

Frunze de Urzică (Urtica dioica) – 30%, părți aeriene de Cimbru (Thymus vulgaris) – 20%, frunze de Coacăz-negru (Ribes nigrum) – 20%, flori de Gălbenele (Calendula officinalis) – 10%, părți aeriene de Rostopască (Chelidonium majus) – 10%, părți aeriene de Turiță-mare (Agrimonia eupatoria) – 10%.

Detalii Ceai Antianemic doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. În plus, pentru obținerea produsului de față nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Pentru realizarea Ceai Antianemic doze, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: florile de Gălbenele, părțile aeriene de Turiță-mare și Rostopască și frunzele de Urzică. Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 6 plante medicinale, Ceai Antianemic doze contribuie la menținerea nivelelor de minerale și vitamine din organism și la stimularea producției de hematii. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri, mucilagii, uleiuri esențiale, acizi organici), din plantele conținute, contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: vitaminizantă, adaptogenă, antiinflamatoare, hepatoprotectoare, fortifiantă, antianemică, antiseptică, depurativă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceai Antianemic doze:

Coacăzul-negru are o acțiune calmantă asupra gâtului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna funcționarea a sistemului imunitar, circulator, a mușchilor și articulațiilor, susține funcția excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutății și ajută la creșterea rezistenței organismului față de stres și alți factori de mediu. Folosite intern, frunzele au o acțiune: antiinflamatoare, imunomodulatoare, tonică la nivel cardiovascular, adaptogenă, depurativă, calmantă la nivelul căilor respiratorii, astringentă și diuretică. Extern, acestea au proprietăți: cicatrizante, astringente, bacteriostatice, antivirale și antimicotice.

Urzica-mare ajută la menținerea sănătății sistemului renal, prin acțiunea antiseptică și prin favorizarea eliminării excesului de apă și acid uric. De asemenea, susține buna funcționare a sistemului imunitar prin modularea răspunsului imun și reducerea statusului inflamator din organism. Aceasta susține vitalitatea și energizează corpul, conține minerale (fier) și reduce anemia, contribuie la detoxifierea organismului, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite. Extern, este folosită ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, ajută la îndepărtarea mătreței și la vindecarea rănilor. Pe scurt, Urzica-mare are o acțiune: diuretică, depurativă, hemostatică, antiinflamatoare, galactogenă, ușor hipoglicemiantă, antiseptică, mineralizantă și imunomodulatoare.

Rostopasca susține funcționarea normală a ficatului, colecistului, splinei și inimii. De asemenea, are o acțiune benefică și asupra sistemului nervos. Mai mult, aceasta ajută și la: relaxarea musculaturii netede a vaselor mari, ușurarea digestiei, favorizarea eliminării gazelor din intestine, calmarea tusei și ușurarea respirației, combaterea infecțiilor virale și a altor agenți patogeni, ameliorarea stărilor de agitație și anxietate și stimularea proceselor de eliminare a toxinelor din organism. Pe scurt, Rostopasca are o acțiune: antispastică, coronarodilatatoare, tonic-amară, hepatoprotectoare, eupeptică, sedativă și narcotică asupra centrilor nervoși superiori, analgezică, antiinflamatoare, antiseptică, antivirală, detoxifiantă, carminativă, colecistokinetică, antihepatotoxică, antitumorală, antimitotică, imunostimulatoare, antitusivă, antiastmatică, antioxidantă, cicatrizantă, depurativă, purgativă și diuretică. Extern, Rostopasca ajută la grăbirea refacerii zonelor lezate, combaterea infecțiilor virale și microbiene (negi, herpes, fungi, pecingine), reducerea sensibilității terminațiilor nervoase, înlăturarea mătreții și combaterea problemelor de natură inflamatorie de la nivelul pielii (dermatită atopică, psoriazis, înțepături de insecte).

Gălbenelele ajută la protejarea sistemelor digestiv, imunitar și cardiovascular. Acestea contribuie la sănătatea ficatului și a intestinelor; reduc nivelul de aciditate de la nivelul stomacului; susțin regenerarea mucoasei gastrice și duodenale; au proprietăți antiinflamatoare și antialergice; mențin procesele de diviziune celulară normală; susțin organismul în perioadele de stres și suprasolicitare; ajută la normalizarea menstruației; întârzie apariția semnelor de îmbătrânire; contribuie la întreținerea vederii datorită conținutului în luteină; au un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și al corzilor vocale; au proprietăți antifungice, antibacteriene și cicatrizante datorită conținutului în provitamina A, aminoacizi esențiali și compuși antibacterieni. Pe scurt, Gălbenele au o acțiune: imunomodulatoare, emolientă, tonic-amară, colagogă, coleretică, hepatoprotectoare, detoxifiantă, antioxidantă, antiinflamatoare, cicatrizantă, antitricomonazică, antispastică, antimicotică, bactericidă, antivirală, antitumorală, antihemoroidală, fitoestrogenică și emenagogă. Extern, acestea ajută la reducerea efectelor fotoîmbătrânirii, grăbirea vindecării plăgilor, rănilor, arsurilor, degerăturilor, eczemelor, ulcerațiilor, înțepăturilor de insecte, calmarea durerilor hemoroidale, îngrijirea tenului și a scalpului sensibil, reducerea acneei și menținerea sănătății aparatului genital feminin.

Turița-mare ajută la protejarea și regenerarea sistemului digestiv. Aceasta susține funcția hepato-biliară prin conținutul de fitosterină, stimulează secreția și evacuarea bilei și are proprietăți antiinflamatoare și regeneratoare asupra ficatului. De asemenea, contribuie și la: regenerarea vasculară, reducerea inflamației la nivelul mucoaselor, stimularea secreției gastrice, menținerea sănătății prostatei, normalizarea tranzitului intestinal accelerat, stimularea poftei de mâncare, calmarea durerilor reumatice, eliminarea azotaților, acidului uric și a calculilor renali sau biliari din organism. Pe scurt, Turița-mare are o acțiune: anticatarală, colagogă, coleretică, tonic-amară, detoxifiantă, antioxidantă, antiinflamatoare, eupeptică, digestivă, venotonică, astringentă, antidiareică, antireumatică, antialergică, antivirală, antitumorală și diuretică. Extern, aceasta ajută la: calmarea inflamațiilor de la nivelul mucoasei bucale, gingii și faringe, întreținerea scalpului și a tenului sensibil, iritat sau seboreic, reducerea durerilor asociate contuziilor și reumatismului, calmarea și regenerarea pielii afectate de ciupituri de insecte, mușcături de șarpe, eczeme și alergii.

Cimbrul menține sănătatea sistemului respirator și facilitează expectorarea; are un efect calmant la nivelul gâtului și al tractului respirator; susține sistemul imunitar; protejează organismul de acțiunea stresului oxidativ datorită conținutului în antioxidanți; calmează spasmele abdominale și ușurează digestia. De asemenea, acesta contribuie și la tonifierea sistemului nervos, stimularea circulației sanguine, calmarea spasmelor musculare și a crampelor menstruale și calmarea iritațiilor cutanate. Pe scurt, Cimbrișorul are o acțiune: antiinflamatoare, antiseptică, decongestionantă, antitusivă, expectorantă, secretolitică, analgezică, antispastică, digestivă, antipiretică, emenagogă, vermifugă, tonică asupra sistemului nervos și diuretică

Mod de utilizare Ceai Antianemic doze:

Intern: infuzie din 1-2 pliculețe de plante la 200 ml de apă fierbinte. Se lasă la infuzat 10 minute, apoi se filtrează și se bea călduț. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi, în cure de maximum 3 luni cu pauze de 10 zile între ele.

Se recomandă asocierea cu Tinctura Antianemică, Fier organic (capsule), Ceaiul Iarbă de Fier, Siropul Fier cu Coacăze-negre (cu zahăr sau Stevia), Spirulina (capsule), Vitacan (capsule) și Siropul Fier Organic, Hyper-Tum (ceai, capsule, sirop) de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu 20 pliculețe

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante, psihotrope, anticoncepționale, diuretice, antidiareice) sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru probleme de coagulare a sângelui, colon iritabil sau boli inflamatorii intestinale, astm, diaree) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 145
Cod produs: 55265
NEW
Top sezon
Preț produs în pct: 84
Cod produs: 64200
Oferte Speciale
Promoție
Preț produs în pct: 346
Cod produs: 61830
Promoție
Top sezon
Preț produs în pct: 618
Cod produs: 46542
RECOMANDĂM
Produse vizualizate
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.