Ceai Hypericum Depurativ 1,5g N20

Cod produs: 63024
Producator: Hypericum Impex SRL
Tara: Romania
Forma: pliculețe
Stoc: suficient
55 93 lei
(-17%)
46 42 lei
sau 186 de puncte de loialitate
Beneficii:
4 puncte de loialitate
Livrare gratuită
Caută în farmacii

Ceai Hypericum Depurativ 1,5g N20

Ceai Depurativ doze – Adjuvant in depurarea organismului de toxine, fiind indicat in special persoanelor care traiesc in zone poluate.

Ceai Depurativ doze – Rol adjuvant în eliminarea toxinelor și a retențiilor de apă din organism.

Caracteristici generale Ceai Depurativ doze:

Ceaiul Depurativ a fost atent formulat pentru a susține procesele de purificare și eliminare a toxinelor din organism, fiind un adjuvant eficient în orice cură de detoxifiere sau de slăbire. De asemenea, acesta are și un rol diuretic, ajutând la combaterea retențiilor de apă din organism. Susținerea proceselor de detoxifiere ale organismului și managementul greutății corporale sunt demersuri cu atât mai necesare cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (raport ω-6:ω-3 disproporționat, exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota gastrică și intestinală, cu efecte asupra digestiei, tranzitului intestinal și a răspunsului imun.

Inflamația cronică este declanșatorul principal pentru multe probleme de natură metabolică, renală, hepatică, cardiovasculară, autoimună, neuronală, osteoarticulară și chiar și pentru unele alergii. Astfel, prezența unui status inflamator în organism pe perioade îndelungate de timp are o influență negativă asupra întregului corp reducându-ne rezistența față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. De asemenea, la fel de important este și impactul asupra metabolismului și a greutății corporale. Odată cu destabilizarea microbiotei intestinale și acumularea unui surplus de grăsimi în organism (în special în regiunea omentală), se poate crea un cerc vicios ce conduce la mai multă inflamație, care la rândul său favorizează luarea în greutate prin creșterea nivelelor de insulină și perturbarea nivelelor altor hormoni. Similar, acumularea grăsimii la nivelul ficatului (steatoză hepatică) duce la îngreunarea funcției hepatice, afectarea digestiei și impactarea proceselor de detoxifiere ale organismului. Nu în ultimul rând, multe toxine (de ex., metalele grele, pesticidele) au tendința de a se acumula în depozitele de grăsime ale organismului. De aceea, odată cu pierderea bruscă în greutate, sau cu urmarea unor cure de slăbire – în special cele drastice unde scăderea în greutate nu este treptată, aceste toxine acumulate pot fi puse în libertate. Acest fenomen pune la încercare capacitatea de detoxifiere a organismului, aceasta fiind uneori depășită, fapt ce duce la intoxicații și alte manifestări clinice. Astfel, adoptarea unei diete sănătoase, cu o slăbire treptată, asistată de alimente și suplimente cu acțiune detoxifiantă este o soluție mult mai indicată pentru managementul greutății și asigurarea unei normoponderalități de durată.

Pentru a ne ajuta organismul în procesul de detoxifiere și reglare a greutății corporale, putem face apel la produse ce au la bază compuși activi cu proprietăți depurative și ușor laxative (Urzică, Cicoare), antiinflamatoare (Salvie, Mesteacăn, Tei, Coada-șoricelului, Trei-frați-pătați), digestive (Păpădie, Cicoare, Salvia, Șovârvul), hepatoprotectoare și colecistokinetice (Păpădie, Cicoare, Sunătoare), precum Ceaiul Depurativ de la Hypericum. Acesta este o soluție naturală și la îndemână pentru susținerea proceselor de detoxifiere și scădere sănătoasă în greutate.

Ingrediente Ceai Depurativ doze:

Părți aeriene de Cicoare (Cichorium intybus) – 10%, părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium) – 10%, frunze de Mesteacăn (Betula pendula) – 10%, rădăcină de Păpădie (Taraxacum officinale) – 10%, frunze de Salvie (Salvia officinalis) – 10%, părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 10%, părți aeriene de Șovârv (Origanum vulgare) – 10%, flori și bractee de Tei-pucios (Tilia cordata) – 10%, părți aeriene de Trei-frați-pătați (Viola tricolor) – 10%, frunze de Urzică-mare (Urtica dioica) – 10%.

Detalii Ceai Depurativ doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

Pentru realizarea Ceaiului Depurativ, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Amintim, deci: părțile aeriene de Sunătoare, Coada-șoricelului, Trei-frați-pătați sau Cicoare, florile de Tei, frunzele de Salvie, Mesteacăn sau Urzică și rădăcinile de Păpădie. Aceste plante medicinale au fost recoltate la momentul optim și uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din cele 10 plante medicinale, Ceaiul Depurativ ajută la combaterea efectelor negative ale toxinelor exogene și endogene prin susținerea și stimularea proceselor de detoxifiere proprii organismului. Ceaiul este eficient și în eliminarea toxinelor acumulate la nivel intestinal și adipos. În plus, compușii activi (de ex.: uleiuri volatile, carotenoizi, flavonoide, iridoide, taninuri, principii amare, mucilagii, acizi organici, saponine, terpenoide, fitosteroli, acid cicoric, cicorină, inulină, levuloză, celuloză, arginină, colină, principii amare, catechine, vitamine, minerale, oligoelemente) din plantele regăsite în formula Ceaiului Depurativ contribuie și la: normalizarea glicemiei și a colesterolului seric, normalizarea peristaltismului intestinal, combaterea stresului oxidativ și limitarea proceselor inflamatorii din organism, modularea răspunsului imun, stimularea producției de urină și eliminarea toxinelor și a retențiilor de apă din organism pe cale urinară, reglarea acidității gastrice și protejarea mucoaselor gastrointestinale, susținerea funcției splinei, protejarea funcției hepatobiliare și reglarea metabolismului. Astfel, printre virtuțile produsului se numără acțiunea: depurativă, detoxifiantă, antioxidantă, antiinflamatoare, digestivă, stomahică, hipoglicemiantă, ușor hipotensivă, eupeptic-amară, hipocolesterolemiantă, hepatoprotectoare, cardioprotectoare, colecistokinetică, fitoestrogenică, imunomodulatoare, mineralizantă și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Depurativ doze:

Cicoarea contribuie la producerea sucurilor digestive ale organismului și la motilitatea gastrointestinală. Compușii activi conținuți au efect stomahic, de stimulare a digestiei și a secreției biliare, favorizând și evacuarea bilei în duoden. Acidul cicoric conținut are proprietăți hepatoprotectoare. Datorită conținutului de lactone, Cicoarea are o acțiune laxativă, iar datorită conținutului de flavonoizi și triterpene, este depurativă și hipotensoare. În plus, datorită conținutului în inulină, aceasta crește sensibilitatea la insulină, ajută la normalizarea valorilor glicemiei (acțiune hipoglicemiantă postprandial) și ajută scăderea în greutate prin modularea microbiotei intestinale (prebiotic). Pe scurt, Cicoarea are un efect: tonic general, remineralizant, antianemic, stomahic, depurativ, coleretic, colagog, laxativ, vermifug, sedativ, hipotensiv, hipoglicemiant și antiaritmic.

Coada-șoricelului susține digestia, calmează disconfortul abdominal, reglează pofta de mâncare, susține funcțiile ficatului și pe cele ale colecistului. În plus, compușii activi (de ex.: ulei eteric – sesquiterpene – achileină, azulene, cineol, limonen, cariofilen, camfen, borneol, pinen, flavone, principii amare, taninuri, fitosteroli, colină, fitoestrogeni – apigenină, luteolină; acizi organici – achileic, valerianic, formic, acetic, aconitic, ascorbic, folic, cafeic, salicilic, stearic, miristic, oleic, linoleic, succinic, zaharide – zaharoză, maltoză, glucoză, arabinoză, galactoză, dextrine; rezine, vitamine – C, complex B și minerale – Ca, Mn, Cu, Zn, Fe, Ni, Si, Cd) florile, frunzele și tulpinile acestei specii contribuie și la: menținerea sănătății tractului respirator, întărirea imunității, scăderea glicemiei, combaterea infecțiilor urinare și menținerea sănătății rinichilor, ameliorarea neplăcerilor asociate ciclului menstrual sau perioadei menopauzale, combaterea stresului oxidativ și limitarea proceselor inflamatorii din organism. Astfel, printre virtuțile derivatelor din Coada-șoricelului se numără acțiunea: digestivă, stomahică, depurativă, fitoestrogenică, hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă, detoxifiantă la nivelul ficatului, venotonică, colecistokinetică, calmantă, astringentă, vermifugă, hemostatică, antispastică, diuretică, imunomodulatoare, expectorantă și ușor laxativă și carminativă. Folosite extern, produsele pe bază de Coada-șoricelului au o acțiune: antiseptică, astringentă, hemostatică, calmantă, cicatrizantă, antiinflamatoare, antihemoroidală.

Mesteacănul-argintiu ajută la întărirea imunității, purificarea organismului și protejarea sistemului osteoarticular. De asemenea, acesta este util în reducerea colesterolului și în combaterea problemelor renale (de ex. nisip, pietre, infecții urinare, albuminurie). În plus, compușii activi (de ex.: ulei volatil; triterpene – betulina, saponine, flavone cu glicol dimetilapigenol, betulozidă, derivați terpenici, acizi organici, metilpentozane, tanin de natură pirocatechinică, mucilagii, rezine, vitamine – vitamina C, săruri minerale și oligoelemente etc.) din frunzele de Mesteacăn, contribuie și la: creșterea diurezei, eliminarea toxinelor, stimularea colecistului, eliminarea acidului uric și a retențiilor de apă din organism și reducerea celulitei. Pe scurt, printre virtuțile derivatelor din Mesteacăn se numără acțiunea: antiinflamatoare, antiseptică, imunostimulatoare, antivirală, detoxifiantă, sudorifică, ușor hipotensivă, hipocolesterolemiantă, colecistokinetică, diuretică și protectoare la nivelul ficatului, rinichilor, aparatului cardiovascular și a pielii.

Păpădia susține funcțiile hepatice, procesele de detoxifiere ale organismului, stimulează apetitul și digestia și menține buna funcționare a sistemului gastrointestinal prin acțiunea sa prebiotică. Prin gustul său amar, stimulează secreția și evacuarea din colecist în duoden a sărurilor biliare, reglează pofta de mâncare, ușurează digestia prin stimularea secreției sucurilor digestive (salivă, suc gastric), reduce balonarea și flatulența și normalizează nivelurile de zahăr și grăsimi din sânge prin blocarea absorbției lor în exces, la nivel intestinal. Datorită conținutului în potasiu, aceasta are o acțiune diuretică, depurativă și de eliminare a excesului de azot și acid uric din organism. Potasiul, fitosterolii și alți compuși activi din Păpădie contribuie la sănătatea cardiovasculară prin creșterea permeabilității capilare și mai buna irigare a miocardului. Așadar, Păpădia este un adjuvant ideal în dietele dezechilibrate, cu exces proteic, de grăsimi sau de zaharuri și în problemele de digestie asociate acestora. Extern, este utilă pentru menținerea sănătății pielii (ten, scalp, corp), calmând iritațiile și având o acțiune emolientă și tonifiantă.

Salvia contribuie la menținerea confortului în timpul menstruației și a menopauzei, susține digestia și buna funcționare a stomacului și a tractului intestinal, contribuie la normalizarea transpirației, are un efect calmant la nivelul gurii, gâtului, faringelor și a corzilor vocale, susține sistemul imunitar și favorizează remineralizarea osoasă după modificările din timpul menopauzei. Intern, Salvia are o acțiune: antisudorifică, antioxidantă, digestivă, tonic amară, colecistokinetică, fitoestrogenică, stomahică, emenagogă, antispastică, hipoglicemiantă, carminativă, antigalactogenă, hipotensivă și diuretică. Extern, are o acțiune: antiseptică, astringentă, emolientă, cicatrizantă, antiinflamatoare, antisudorală, antioxidantă și hemostatică.

Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale; are o acțiune sudorifică și depurativă.

Șovârv contribuie la ușurarea digestiei, combaterea balonării, stimularea expectorării și menținerea sănătății tractului respirator superior. În plus, compușii activi (de ex.: flavone, ulei volatil – timol, carvacrol, cimol, α-tuionă, α-terpinen, limonen, dipenten, selinen, pinen, cariofilen, ocimen, δ-terpineol, β-bisabolen, linalool, spatulenol; taninuri, principii amare, acizi organici – ursolic, rozmarinic; vitamine – B3, B1 și săruri minerale – Cu, Fe, Ca, Mg, ș.a.) din părțile aeriene de Șovârv contribuie și la: ușurarea respirației prin fluidizarea secrețiilor bronșice, reglarea poftei de mâncare, relaxarea musculaturii netede, calmarea sistemului nervos central, protejarea împotriva virusurilor, bacteriilor și a fungilor (de ex: cereus, E. coli, L. monocytogenes, Pseudomonas sp., Salmonella enterica, S. typhimurium, S. aureus, S. epidermidis; A. parasiticus, A. niger, A. flavus, A. ochraceus ș.a.), normalizarea menstruației, susținerea colecistului, îndepărtarea toxinelor metabolice și a excesului de apă din organism pe cale urinară. Pe scurt, printre virtuțile derivatelor din Șovârv se numără acțiunea: antispastică, antitusivă, antiinflamatoare, antioxidantă, antiastmatică, expectorantă, secretolitică, sedativă asupra sistemului nervos central, digestivă, carminativă, de reglare a poftei de mâncare, analgezică, antipiretică, tonic-amară, antihemoroidală și diuretică.

Teiul ajută la protejarea sistemelor nervos, respirator și cardiovascular. Extern are acțiune antiinflamatoare, antioxidantă și antimicrobiană la nivelul gurii, a gâtului, tenului și a ochilor. În plus, compușii activi (de ex.: mucilagii – hexoză, acid poliuronic, metilpentozane; flavonoide – cvercetrină, izocvercetrină, rutozid, tilirozidă; gume, taninuri galice și catechice – acid protocatechic, acid elagic; colină, acetilcolină, fraxozidă, esculozidă, zaharuri, ulei esențial – farnesol ș.a.) din florile și bracteele de Tei contribuie și la: relaxarea sistemului nervos central, ușurarea expectorării, calmarea migrenelor, îmbunătățirea somnului, stimularea colecistului, normalizarea tensiunii arteriale, eliminarea toxinelor din organism, susținerea proceselor de diviziune celulară normală, combaterea agenților patogeni și reglarea ciclului menstrual. Pe scurt, printre virtuțile derivatelor din Tei se numără acțiunea: neurosedativă, relaxantă, antispastică, hipotensoare, expectorantă, antitusivă, emolientă, colecistokinetică, sudorifică, antioxidantă, antiinflamatoare, antimicotică, bactericidă, antivirală, antitermică, fitoestrogenică, vasodilatatoare și diuretică. Extern, Teiul ajută la igiena ochilor, reducerea efectelor fotoîmbătrânirii, grăbirea vindecării stomatitelor și durerilor în gât, combaterea ridurilor, reducerea cearcănelor și stimularea creșterii părului.

Trei-frați-pătați ajută la modularea răspunsului imun și susține diviziunea celulară normală. În plus, compușii activi (de ex.: acid salicilic, peptide ciclotide, flavonoidele – quercetină, rutin, luteolină; mucilagii – glucoză, arabinoză, ramnoză; acizi fenolcarboxilici – cafeic, cumaric; carotenoizi – violaxantină, luteină, zeaxantină, β-caroten, anteraxantină; taninuri, cumarine, antocianidine, apigenin, kempferol, saponine ș.a.) din Trei-frați-pătați contribuie și la reducerea durerilor reumatice, menținerea sănătății sistemului respirator și a celui renal, curățarea organismului de toxine, combaterea proceselor inflamatorii, curățarea tenului gras și întreținerea tenului iritat. Pe scurt, printre virtuțile derivatelor din Trei-frați-pătați se numără acțiunea: imunomodulatoare, antialergică, depurativă, antiinflamatoare, analgezică, emolientă, citostatică, diaforetică, ușor laxativă și diuretică.

Urzica-mare susține vitalitatea și energizează corpul, ajută la menținerea sănătății inimii, are proprietăți antiinflamatoare la nivel pulmonar, expectorante și spasmolitice, susține circulația venoasă și poate reduce senzația de picioare obosite, este folosită în mod tradițional ca adjuvant pentru problemele de piele și îndepărtarea impurităților, conține minerale (fier) și reduce anemia, extern ajută la îndepărtarea mătreței și vindecarea rănilor. Ajută la menținerea sănătății sistemului renal prin acțiunea antiseptică și prin favorizarea eliminării excesului de apă și acid uric pe cale urinară. Susține buna funcționare a sistemului imunitar prin modularea răspunsului imun și reducerea statusului inflamator din organism. Pe scurt, Urzica are un efect: antiseptic, galactogog, hemostatic, diuretic, depurativ, antiinflamator, imunomodulator, mineralizant și ușor hipoglicemiant.

Mod de utilizare Ceai Depurativ doze:

Intern: sub formă de infuzie din 1-2 plicuri de ceai la 200 ml de apă clocotită. Se lasă acoperit la infuzat timp de 5 minute, apoi se beau 3 căni de ceai pe zi, din care una seara, înainte de culcare. În cazul consumului pe perioade îndelungate de timp, se recomandă efectuarea unei pauze de 1 lună la fiecare 3 luni de utilizare neîntreruptă.

Extern: sub formă de infuzie sau decoct din 2-3 linguri de plantă la 500 mL de apă clocotită. Se poate folosi ca apă de gură (inclusiv gargară), spălături locale, băi de șezut, comprese, cataplasme în pansament steril, pentru: cuperoză, ulcerații, varice, hemoroizi, edeme, inflamații articulare, calmarea înțepăturilor de insecte, curățarea tenului gras sau acneic și clătirea părului gras sau care prezintă mătreață.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Tinctura Depurativă și Hyper Dep Diu (capsule) de la Hypericum!

Produse cu acțiune similară sau complementară: Hyper Bil (capsule), Ceaiul și Tinctura Hepato Biliară, Ceaiul și Tinctura Diuretică, Hyper Uro Renal (capsule), Detoxifiere colon, Hyper Detox (pulbere), Extract instant de Urzică-verde (pulbere), Extract instant de Orz-verde (pulbere), Protector Ficat (capsule), Liver Forte (pulbere), Hipocolesterolemiant (capsule), Hyper-Slăbire (capsule), Setul pentru Slăbire, 5-HTP Slăbire (capsule), Slăbire Extra (capsule), Slăbire Max (capsule), Enzimax (capsule), Tinctura Antihelmintică cu Nucă-neagră, Ceaiul și Tinctura Antihelmintică, Ceaiul și Tinctura Antifumat, Pelin (capsule), Pelin cu Cuișoare (capsule), Bitterul Taina Maramureșului, Seva de Mesteacăn (sirop sau capsule), Soc (ceai, tinctură, sirop, oțet), Ceaiul-verde, Ceaiul, Siropul sau Tinctura Laxativă, Ceaiul, Ceaiul de Coada-calului, Ghimpe sau Cozi de Cireșe, Osul-iepurelui (ceai, capsule), Clorofila lichidă sau cu Oțetul pentru Slăbire și Oțetul Hepato-biliar de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie de carton cu 20 de plicuri de plante uscate și mărunțite.

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase (diuretice, hipocolesterolemiante, hipoglicemiante, laxative) sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru insuficiență hepatică sau renală decompensată, probleme cardiovasculare, dezechilibre neurologice) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-Poate interacționa cu medicamentele care se metabolizează la nivelul ficatului, cu antidiabeticele, anticonvulsivele, anticoncepționalele, cu medicamentele contra anxietății și depresiei, sau cu cele care afectează nivelul colesterolului (statine) și coagularea sângelui (de ex., warfarina), la administrare concomitentă;

-În timpul curelor îndelungate, se recomandată limitarea expunerii neprotejate la soare din cauza efectului fotosensibilizant al Sunătoarei;

Se recomandă creșterea aportului de apă pe parcursul curei cu derivate din Mesteacăn;

Persoanele cu sensibilitate la Țelină pot manifesta sensibilitate încrucișată la produsele pe bază de Mesteacăn;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Brand

Depurativ, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Atenționare! Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini, în scopul diagnosticării sau tratării oricăror probleme de sănătate sau de înlocuire a medicamentelor și a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat. Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și pot conține unele erori, vă rugăm să vă ghidați doar după informația din prospect! Rareori informația de pe pagină poate conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate, fi modificat de către producător fără preaviz sau pot conţine erori.

Vezi descrierea completă
Top sezon
Top sezon
Preț produs în pct: 135
Cod produs: 61896
Top sezon
Preț produs în pct: 6
Cod produs: 42966
Top sezon
Preț produs în pct: 69
Cod produs: 39022
Oferte Speciale
RECOMANDĂM
Produse vizualizate
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.