Uleiul din semințe de cânepă este supranumit și “uleiul perfect echilibrat al naturii”, menit să îmbunătățească funcționarea organismului uman. Asta pentru că, acest ulei este singura sursă vegetală cu un conținut ridicat de acizi grași nesaturați în raportul ideal între Omega 6 si Omega 3, de 3:1, ceea ce îl face net superior chiar și uleiului de pește.

Compania română Hofigal a presat uleiul din semințe de cânepă în capsule moi, pentru a facilita administrarea acestuia. Capsulele Hofigal sunt bogate în fitonutrienți, care susțin sănătatea creierului, buna funcționare a sistemului nervos și ajută la restabilirea echilibrului emoțional.

Altfel spus, o capsulă de Ulei de Cânepă,administrată de 2 ori pe zi, timp de o lună, va îmbunătăți simțitor capacitatea de concentrare și memorare, va normalize valorile colesterolului și trigliceridelor din sânge și chiar va ține în limitele normale tensiunea arteriala.

Medicii recomandă administrarea capsulelor Hofigal în 3 cure anuale, a câte 30 de zile fiecare. Acestea ne vor ține departe de bolile cardio-vasculare și vor optimiza funcțiile sistemului imunitar.

Uleiul din semințe de cânepă, presat la rece, care se conține în suplimentul alimentar român,ajută organismul să depășească mai ușor stările de stres, înlăturând oboseala survenită în urma activităților intelectuale intense.

Mai mult decât atât, acesta hrănește și regenerează stratul subdermic, obținându-se o piele sănătoasă și catifelată.

Suplimentul alimentar Hofigal este bine tolerat și nu are contraindicații. Eficiența acestuia este maxima în cazul unei diete variate și echilibrate și a unui stil de viață sănătos.