Te chinuie varicoză? Varikopax îţi propune soluţia perfectă contra acestei probleme, care nu trebuie neglijată.

Varicoza reprezintă venele dilatate care se pot umfla aproape de suprafața pielii. Aceste vene albastre sau violete sunt mai predispuse să apară pe picioare.

Poți să ai puțin sau să nu ai deloc disconfort de la dilatarea varicoasă a venelor, sau ele pot să-ți facă să simți picioarele grele sau dureroase. Pielea din jurul venelor mărite în volum poate, de asemenea, să-ți cauzeze durere, pulsații sau să simți arsuri. Simptomele tind să se înrăutățească la sfîrșitul zilei, în special dacă ai fost în picioare mult timp.

Multe femei dezvoltă varicoza în timpul sarcinii. Pe cît crește uterul, el pune presiune pe vena mare din partea dreaptă a corpului tău (vena cavă inferioară), care la rîndul ei mărește presiunea în venele picioarelor.

Veștile bune sunt că varicoza tinde să se îmbunătățească după ce ai născut, mai ales dacă nu ai avut varicoză înainte de asta. Și dacă nu te faci mai bine, sunt o varietate mare de metode de a le trata.

Crema pentru varice iți va imbunătăți foarte mult circulația sanguină în zonele afectate de varice, va elimina inflamația și îți va calma rapid și eficient durerile și senzațiile neplacute pe care venele varicoase și vasele sparte de pe picioare le cauzează.

Pentru prevenirea și tratamentul eficient al simptomelor, Varikopax poate oferi soluția perfectă.

Varikopax conține extract din frunze de strugurii roșii și alaun de potasiu, ce ameliorează eficient durerea, îmbunătățește microcirculația, calmează senzațiile neplăcute.

Pentru a minimaliza sau preveni varicoza poți urma câteva sfaturi:

•          Fă exerciții regulat. Chiar și o plimbare ușoară în jurul blocului poate să ajute circulației.

•          Încearcă să păstrezi greutatea recomandată pentru stadiul gravidității tale.

•          Ridică-ți picioarele și tălpile la fiecare ocazie.

•          Nu-ți îndoi unul peste altul picioarele sau genunchii cînd stai așezată.

•          Nu sta așezată sau în picioare o perioadă lungă de timp fără mici pauze pentru a te mișca.