In ultima vreme, uleiul de păr a devenit un element-vedetă în procesul de îngrijire a părului. 

Un ulei de păr poate fi folosit în mai multe feluri, în funcție de tipul de păr și de nevoile lui. Unul poate fi mai bun pentru bucle, în timp ce altul este mai potrivit pentru părul uscat. 

Soluția ideală, recomandată de specialiștii Lea Nature, este Uleiul de Avocado și Șofrănel de la So Bio Etic!Primul beneficiu al uleiurilor vegetale de păr este că aceste uleiuri sunt mai puțin procesate, conțin cateva dintre vitaminele și micro-nutrienții care se găsesc în alimente.

Așadar, uleiul de păr este, practic, hrană pentru păr.


Iată 5 motive pentru care merită să folosești un ulei de păr:

1. Întăreștepărul - Uleiul îmbunătățește elasticitatea parului, facandu-l mai putin predispus la rupere.

2. Oferă protecție termică - Acoperind fiecare fir cu un strat protector de ulei, iti aperi parul impotriva deteriorarii cauzate de temperaturile ridicate.

3. Hidratează și previne încrețirea acestuia - Un ulei de par care contine acizi grasi si vitamina E creeaza o bariera care impiedica pierderea umezelii de catre firele de par. 

In acelasi timp, aceasta bariera are rolul de a bloca patrunderea umezelii in firul de par, evitand astfel incretirea parului.

4. Stimulează creșterea părului - Deoarece hidrateaza si intaresc firele, uleiurile previn ruperea parului. Drept urmare, parul incepe sa creasca mai repede.

5. Protejează în mod natural împotriva razelor ultraviolete - Datorita continutului de fenoli vegetali, uleiurile botanice au capacitatea naturala de a preveni si chiar de a inversa daunele cauzate de radiatiile UV.

Din aceste motive, specialiștii Lea Nature au creat Uleiurile Vegetale de Păr So Bio din Șofrănel și Avocado!

So Bio Ulei vegetal par Avocado 50ml - este unul dintre cele mai bune uleiuri care pot fi folosite pentru hranirea, dar mai ales pentru stimularea cresterea parului. El acoperă firele de păr cu un strat protector, care îl va face mai strălucitor și mai elastic, prevenind astfel ruperea. Acest ulei contine o cantitate mare de nutrienti necesari: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestea cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par. Pe langa aceste elemete continutul de lecitina care il face sa penetreze usor, precum si ecranul UV pe care il ofera, uleiul de avocado se dovedeste a fi numarul unu in industria de cosmetice cand vine vorba de produse pentru ingrijirea si tratarea parului.

So Bio Ulei vegetal par Sofran 50ml este un alt tip de ulei benefic pentru păr! Șofranul este o plantă colorantă foarte veche, dar și o plantă oleaginoasă, originară din Orient. Din semințele sale presate la rece se obține un ulei galben, mai degrabă fluid, cu multe proprietăți. Și ce proprietăți! Este unul dintre cele mai bogate uleiuri în acid linoleic, cu alte cuvinte în omega 6. De asemenea, este bogat în vitaminele E și K.
Fiind bogat în acid oleic, acest ulei îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul scalpului, ceea ce stimulează creşterea părului. Mai mult de atât, uleiul de şofrănel protejează părul de poluare şi de elementele nocive din mediul înconjurător. Repară părul deteriorat de vopsirile repetate. Deoarece asigură hidratarea, nutriția, repararea și creșterea părului, uleiul de șofran este deosebit de bun pentru părul uscat, tern, deteriorat și/sau fragil.Părul creț, creț și creț îl va adora. Cei care doresc să stimuleze creșterea părului îl vor aprecia și ei.

Un alt tip de ulei BIO bine cunoscut este uleiul de argan, iar specialiștii Lea Nature au creat Uleiul pentru Masaj din Argan!

So Bio Argan Ulei Argan masaj 150ml! De ce uleiul de argan este perfect ca ulei de masaj? Uleiul de argan este unul dintre cele mai hranitoare tipuri de ulei care exista. Uleiul de argan este plin, printre altele, de vitamina E, antioxidanti si acizi grasi esentiali. Datorita beneficiilor sale antiinflamatorii si circulatorii, un masaj cu ulei de argan este ideal pentru durerile musculare si articulare. In plus, uleiul de argan este foarte potrivit pentru pielea sensibila. n masaj cu ulei de argan asigura relaxarea muschilor, astfel incat corpul tau se va relaxa din ce in ce mai mult. Pielea este intens hranita, ingrijita si protejata in timpul masajului. Rezultatul este ca pielea se simte minunat si foarte moale dupa masaj. Daca masati in mod regulat pielea cu ulei de argan, aceasta va deveni si mai ferma si elasticitatea ei se va imbunatati.

Pe lîngă îngrijirea părului și răsfățarea pielii, specialiștii Lea Nature au creat și Ulei Nutritiv pentru Barbă! Devin din ce in ce mai populare gamele cosmetice pentru barbati.


So Bio Men Ulei barba nutritiv 50ml - Barba la moment este un trend in rindul barbatilor, iar pentru ca ea sa arate ingrijit si aranjat este nevoie de produse speciale. So Bio vine in exclusivitate cu acest ulei nutritiv pentru ingrijirea barbei.

Cu 7 tipuri de ulei, susan, floarea soarelui, ricină, nucă de cocos, jojoba, măsline și avocado, acest ulei de barbă pătrunde ușor pentru a hrăni și disciplina toate tipurile de barbă, precum și pielea de dedesubt.

Aplicat zilnic, redă flexibilitatea, moliciunea și confortul!

Ingrediente Active Organice - obținute și selectate în forma lor cea mai Pură și cea mai Puternică!