Pentru că activitatea fizică zilnică afectează starea picioarelor noastre, și anume, pielea devine mai aspră, apar bătături, iar călcâiele devin crăpate, mai jos îți vom prezenta câteva sfaturi utile cum să îngrijești corect de picioarele tale.

Pentru un aspect îngrijit al picioarelor pe timp de vară, recomandăm gama de produse SANA – o întreagă gamă ce răspunde diferitor probleme legate de picioare.



Sana Deodorant incaltaminte - un produs special dezvoltat pentru dezodorizarea, dezinfectarea și parfumarea încălțămintei cu mai puțină ventilație sau activitate fizică sporită. Cu utilizare regulată, puteți reduce în mod eficient mirosurile neplăcute cauzate de bacterii și ciuperci. Recomandat utilizatorilor de încălțăminte de protecție a muncii, sportivi, activități în aer liber.




Sana Deodorant picioare Antibacterian - spray anti-mâncărime antibacterian pentru picioare. Pentru sportivi și utilizatori de băi comune pentru a preveni infecțiile piciorului. Reduce mâncărimea pielii între degete și roșeața pliurilor. Conține agent antibacterian, D-pantenol regenerant al pielii, ulei de mentă de răcire și alfa-bisabolol antiinflamator.




Sana Pudra picioare
- Conține substanțe care dezodorizează
- Previne ciupercile
- Are efect dezinfectant
- Stopează transpirația excesivă






Sana Gel picioare 4in1
- Curăță ușor
- Elimină mirosurile neplăcute
- Reîmprospătează





Sana Balsam picioare Lemongrass si Uree -este recomandată pentru îngrijirea zilnică a picioarelor. Cu ajutorul ureei și a ingredientelor active hrănitoare, pielea uscată a piciorului va fi hidratată și moale. Reduce transpirația, dezodorizează.






Sana Crema-tratament picioare cu Uree 3in1 - Bogată în ingrediente pe bază de plante. Crema Sana 3 în 1 pentru picioare este recomandată pentru îngrijirea zilnică a picioarelor. Cu ajutorul ureei și a ingredientelor active hrănitoare, pielea uscată a piciorului va fi hidratată și moale. Reduce transpirația, dezodorizează.




Sana Crema picioare (antifungic) - Bogată în ingrediente pe bază de plante, Sana Foot Cream este eficientă în protejarea pielii de infecțiile fungice, pe lângă îngrijirea zilnică a picioarelor.






Sana Crema picioare pentru Diabetici – creată pentru diabetici, este potrivită pentru tratamentul problemelor mâinilor și picioarelor la diabetici datorită vitaminelor utilizate (provitamine E, B5) și a ingredientelor active pe bază de plante (ulei de arbore de ceai, mușețel și extract de calendula).
SANA – pentru prevenirea infecțiilor
și ciupercilor!