Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.

Una dintre caracteristicile definitorii ale măștilor Lululun este designul lor în 3 straturi, care asigură o aplicare uniformă și eficientă a serului. Însă ceea ce le diferențiază într-adevăr este cantitatea generoasă de ser - 35ml, cel mai mare volum disponibil pe piață în acest moment. Această cantitate sporită permite pielii să absoarbă în profunzime nutrienții esențiali și substanțele benefice, pentru rezultate vizibile și de durată.

Un alt aspect care adaugă valoare măștilor Lululun este utilizarea ingredientelor active tradiționale din Japonia. Aceste ingrediente sunt alese cu grijă pentru proprietățile lor antioxidante, hidratante și regenerante, contribuind la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea semnelor de îmbătrânire. Printre aceste ingrediente se numără extractul de ceai verde, extractul de orez, colagenul marin și multe altele, toate recunoscute pentru beneficiile lor pentru piele.

Pe lângă beneficiile imediate pe care le oferă, măștile Lululun promovează și o experiență relaxantă și revigorantă. Textura lor moale și confortabilă face aplicarea lor o plăcere, iar aroma lor subtilă adaugă o notă de rafinament în timpul ritualului de îngrijire a pielii.

Lululun are diverse linii de măști, pentru diferite vîrste și necesități:



- Precious Anti-Age N7 - Moist Red/Clear White/Balance Green
Această linie este destinată tenului adult, care se usucă ușor. Reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor cauzate de uscăciune, diminuiază semnele de îmbătrânire.  Începând cu vârsta de 35 de ani, pielea tinde să devină aspră din cauza excesului de piele moartă sau a unui dezechilibru al secreției de sebum. Lululun s-a concentrat pe permeabilitatea profundă, și a găsit soluția „Capsula de ser de tip Penetration”. Fiind creată pe baza tehnologiei serului încapsulat, ingredientele nutritive (derivate din 2 tipuri de orez) sunt furnizate în cel mai profund strat al pielii, în timp ce complexul patentat L22® (complex de uleiuri care imită sebumul unui tânăr de 22 de ani) înmoaie tenul.



-Over45 Anti-Age N7 – Moist Camellia Pink/Clear Iris Blue
Unele studii arată că pielea femeilor după 45 ani trece la o altă etapă. În acest context, Lululun a creat linia Over 45 pentru a susține nevoile de îngrijire a pielii acestor femei. După 45 ani, echilibrul hormonului feminin estrogen începe să fie perturbat, iar capacitatea pielii de a produce colagen scade. Cantitatea de umiditate și sebum din piele scade rapid după vârsta de 45. Leziunile persistente ale pielii cauzate de factorii externi și UV pot cauza deteriorarea structurii și funcției pielii, ceea ce încetinește procesul natural de restabilire. Acest tratament zilnic de lux dezvoltat în Japonia oferă beneficii de îngrijire a tenului după 45 ani, oferind hidratare în profunzime pe termen lung. Concentrându-se pe modificările „calității” pielii mature, masca oferă îngrijire profundă chiar de la baza stratului cornos. Oferă hidratare și elasticitate tenului matur lipsit de fermitate, cu aspect palid, tern și obosit.



-One Night- Blue/Pink
Raze UV, Vreme Uscată, Transpirație – Tratează tenul afectat de acești factori externi! Seria “One Night” este pentru combaterea pielii care se află într-un cerc nociv de uscăciune și oboseală. Serul din aceste măști ajută la hrănirea tenului în timpul somnului. Acest ser a fost creat cu accent pe relația dintre somn și sănătatea pielii.




- Lululun Mască Medicinală Anti-Acnee, Antiinflamatoare, Albire N1
Mască Medicinală pentru prevenirea acneei, cu efect de albire și ingrediente active antiinflamatoare pentru tenul problematic. Stopează producția de melanină pentru a preveni petele de vârstă și pistruii. Repară bariera fragilă a pielii de la uscăciune, rugozitate, roșeață până la aspectul proaspăt și sănătos!



-Lululun Travel N1 – Tohoku Bamboo/Okinawa Ghimbir/Hokkaido Miere/Okinawa Aloe/Tokyo Camelia/Kyoto Gheisa
Seria Lululun Travel este bazată pe ingrediente locale din diverse regiuni ale Japoniei, această serie des fiind utilizată ca suvenir.




Masca Tohoku, conține extract de Bambus Moso Chiku folosit la festivalul Tanabat. Conceptul acestei măști este bazat pe 3 festivaluri majore din regiunea Tohoku.






Masca Okinawa, conține puterea ierburilor din Okinawa, cee ce conduce la o piele curată și fermă. Îmbogățită cu extract de floare de ghimbir roz și miere naturală, lasă tenul suplu și plin de hidratare.





Masca Hokkaido, la fel de groasă ca mierea, îți face pielea strălucitoare și suplă. Te poți bucura de parfumul blând al mierii din Hokkaido.






Masca Okinawa, protejează tenul de razele soarelui, iar gelul de Aloe calmează și hidratează în profunzime.





MascaTokyo, este pe baza uleiului antic, tradițional, de Camellie originar din Tokyo și Toshima, fiind un ingredient de frumusețe benefic pentru ten, deoarece conține mult acid oleic, care formează un mediu sănătos și duce la o piele moale și netedă. Acidul oleic are un efect antibacterian și susține echilibrul hidrolipidic al pielii.




Masca Kyoto Gheisa, este concepută pentru restabilirea tenului adult. Serul acestei măști conține extract de sake, ingredient care susține cultura tradițională “Mokuro”, bogat în vitamine, minerale și amino acizi.




- Lululun N7 Hidra-Vitamine, Retinol, Niacinamida
Masca Hydra -V este o soluție unică pentru mai multe probleme ale tenului: pori dilatați, asprime, exces de piele moartă și sebum. 7 vitamine + 7 amestecuri de plante antiinflamatorii pentru îngrijire intensivă. Formulată cu Vitamine, Retinol și Niacinamidă pentru a lupta împotriva ridurilor și porilor. Are efect de albire, îmbunătățește ridurile fine și de expresie, promovează producția de colagen, antioxidare, reglează sebumul. Formulată cu ingrediente pentru elasticitate, condiționare, prevenirea pielii aspre.





-Lululun N7 - Hakone Trandafir/ Hokkaido Levanțică/Tokyo Kouji/Yamanashi Piersic/Okinawa Acerola

Toate cu extract de Fructe și Flori din diverse regiuni ale Japoniei. Un pachet multiplu resigelabil în număr de 7 măști. Ajută la minimizarea semnelor lăsate de acnee, contribuie la stimularea elasticității pielii, sursă naturală de antioxidanți și vitaminele A și B. Conțin un amestec întreg de ingrediente locale, fiind un răsfăț real pentru tenul tău!

În concluzie, măștile Lululun reprezintă o combinație perfectă între tradiție și tehnologie, oferind o soluție eficientă și plăcută pentru îngrijirea pielii. Cu beneficiile lor evidente și istoria bogată a ingredientelor folosite, aceste măști continuă să fie preferatele celor care caută o piele sănătoasă și strălucitoare, inspirată de frumusețea japoneză autentică.