SeboCalm Young este o serie de tratament bazată pe o formulă inovatoare pentru îngrijirea eficientă a tenului gras și combinat, cel mai des caracteristic adolescenţilor. Seria produselor Sebocalm Young conține uleiuri esențiale, extrase din plante medicinale, vitamine și minerale, şi Componentul principal este Uleiul de Manuka. Uliul de Manuka are proprietăţil antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare, antihistaminice, antialergice, cicatrizante, deodorante şi relaxante.
Sebocalm Young cuprinde 4 tipuri de produse, care perfect se completează reciproc lăsînd tenul curat în cel mai scurt timp.

Gelul Sebocalm Young

se utilizeaza pentru spalare. Indepărtează eficient impuritatile și excesul de sebum, stimuland procesul natural de reinnoire al pielii. Calmează și tratează acneea si poate fi folosit dimineata şi seara.

Sebocalm Young Crema Hidratanta

se foloseste pentru piele cu tendință de aparitia acneei. Este o bază uşoară, concepută pentru tenul gras predispus la acnee. Calmează pielea și restabilește secreția de sebum și menține hidratarea pielii. Se absoarbe bine fără a lăsa un luciu gras pe pielea tenului.

Suspensie Sebocalm pentru tratarea comedoanelor (puncte negre)

Se bazează pe o formulă unică, care conține extracte din plante şi minerale, care elimină secretiile grase în exces și reglementează 

Ultimul produs din gamma Sebocalm Young este Masca ZitOut. Un produs unic pe piaţă, creat în baza la cele mai noi tehnologii pentru ten problematic, ten gras predispus la aparitia acneei. Masca absoarbe și elimină excesul de sebum şi îmbunătăţeşte procesul de regenerare natural a celulelor. Masca profund curăță porii și ajută la întărirea pielii. Se aplica local pe zonele problematice ale pielii, acnee, si se lasa mimin pe 30 min, pina se usucă, apoi se înlatura.