Duci un mod de viață activ, faci sport, ai grijă de starea sănătății tale și mereu planifici să reușești cât mai multe lucruri în decursul unei zile? Cel mai probabil, după o zi încărcată apare sentimentul de oboseală, iar organismul necesită să fie reîncărcat.

ASTHEPLEX  este un supliment natural creat special pentru cei care duc un mod de viață activ și se preocupă de sănătatea lor. Astheplex este o capsulă cu o compoziție bogată și diversă de nutrienți. O formulă specială este aleasă astfel încât corpul nostru să obțină maximum de energie, vitamine, minerale și aminoacizi. Fixamine, începe să acționeze deja după 15 minute de la administrare.

Cui îi este recomandat Astheplex? Acest supliment va fi complementul perfect pentru sportivii profesioniști și cei care duc un stil de viață activ. Astheplex  este recomandat pentru cei care au imunitatea slăbită și pentru cei ce își revin după o boală. Înlătură oboseala cronică și îi ajută pe cei care se ostenesc rapid.

Astheplex  de asemenea conține fier - microelementul care intră în componența hemoglobinei și este responsabil pentru transportul oxigenului către țesuturi.

-Creșterea dezvoltarea musculara;

-Accelerează recuperarea după efortul fizic

-Întărește imunitatea

-Ajută la combaterea oboselii musculare

-Îmbunătățește concentrarea și activitatea mentală

-Sinteză îmbunătățită a hemoglobinei și a globulelor roșii din sânge.