Fie că te pregătești de maraton, fie că faci sesiuni scurte de antrenament pentru a te menține în formă, ai nevoie de momente de relaxare și recuperare. O cremă eficientă împotriva stresului sau un gel de detensionare musculară te vor ajuta să treci cu brio peste momentele în care corpul tău dă semne de oboseală.

Cele 2 produse din gama Body Therapy pot fi utilizate la orice vârstă, fiind bazate pe ingrediente naturale. Specialiștii GEROCOSSEN au folosit uleiuri esențiale precum Eucalipt, Rozmarin, Mentol, Lavandă și Busuioc, în asociere cu extracte de Castan, Ghimbir, Arnică sau Aloe Vera. Mixurile sunt create pentru a putea combate eficient și natural durerile musculare și pentru a oferi o senzație de relaxare a corpului și de hidratare pentru piele.

În funcție de nevoile tale specifice, poți alege una dintre acele patru variante. Indiferent de opțiune, vei descoperi produse care se aplică ușor, sunt perfect tolerate de către piele și-ți asigură o senzație rapidă de confort și relaxare.


Gelul contra crampelor musculare - relaxează mușchii in caz de crampe musculare. 

Creat pentru aplicare locală, acesta conține extracte de plante atent selecționate - Ghimbir, Arnică, Iedera și Rozmarin – cunoscute  pentru efectul lor de stimulare a circulației sanguine și detensionare a mușchilor. 

Acesta ajută la diminuarea durerii provocate de contracturile musculare.



Gelul pentru relaxare musculară după sport - a fost creat pentru a relaxa mușchii solicitați în urma efortului fizic. 

Conține uleiuri esențiale cu efect anti-inflamator, precum Eucalipt, Rozmarin, Mentol, și este ideal pentru calmarea durerilor cauzate de febra musculară și relaxarea mușchilor încordați.




Pentru o doză de comfort suplimentar, s-a creat setul dintre Gelul contra crampelor musculare + Tratamentul intensiv pentru călcâie cu ulei de Argan CADOU. Acest tratament pentru calcaie uscate este conceput sub forma unei creme hidratante pentru calcaie, ce contine in componenta sa ulei de argan si uree. Crema pentru calcaie contine si pantenol, necesar pentru hidratarea optima a pielii.

Produsele Body Therapy nu au fost testate pe animale și pot fi folosite în regimurile de viață vegane.