Pielea este cel mai mare organ al omului și primul care are de suferit atât din cauza factorilor externi, cât și interni. Astfel, după un sezon cu variații de temperatură, lipsa de vitamine corespunzătoare, vânt și toxine, pielea, în special tenul fetei, pierde din funcția de protecție. În consecință, apare senzația de uscăciune sau excesul de sebum, roșeață și chiar acneea.

Anume pentru a trata și a preveni aceste probleme, compania farmaceutică Sebocalm din Israel a creat produse care combină proprietățile cosmetice și terapeutice. Acestea acționează asupra pielii și, în același timp, vindecă și previn apariția unor probleme dermatologice.

Astfel, specialiștii de la Sebocalm recomandă aplicarea, atât dimineață, cât și seară, pe fața curată, a produsului Sebocalm Essence Serum. Acesta hrănește și hidratează pielea, calmează iritatiile și este potrivit tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru cea sensibilă.

Sebocalm Essence Serum conține ulei de cătină, ce înmoaie pielea tenului, îi conferă elasticitate și previne uscarea. Un alt component activ este caprifoiul de aloe, ce calmează iritatiile și catifeleaza pielea. De asemenea, combinația dintre vitaminele A și E cu ulei din germeni de grâu natural oferă o protecție sporită pielii împotriva factorilor externi.

Datorită consistenței sale moale, Essence Serum se absoarbe ușor, saturând pielea și conferindu-i un efect mătăsos și delicat. Acesta îmbunătățește gradul de penetrare a cremei în straturile profunde ale pielii, ridicând eficiența sa.

Crema hidratantă, recomandată de dermatologi, este Sebocalm Active, ce se va aplica, de asemenea, dimineața și seara. Noua formulă a cremei Active Sebocalm, fără utilizarea parabenilor, calmează eficient pielea înroșită și inflamată, eliminând disconfortul.

Mai mult decât atât, aceasta activează mecanismele naturale de hidratare ale pielii și elimina excesul de sebum.

Crema Sebocalm Active conține suc concentrat neprelucrat de aloe, Barbadensis și conservant natural Lonicera Caprifolium, care tratează dermatita seboreică, acneea, rozaceea sau pseudofoliculita.

Compania Sebocalm este specializată în cercetarea și elaborarea produselor paramedicale și cosmetice, având peste 25 de ani de experiență. Produsele sale nu conțin cortizoni, parabeni sau alte ingrediente dăunătoare, ceea ce i-a adus companiei titlul de lider pe piața dermato-cosmeticelor din Israel.


Sebocalm a demonstrat că armonia dintre știință și natură este posibilă, iar produsele sale asigură o
îngrijire profesionistă a pielii destinată atât terapiei dermatocosmetice cât și utilizării zilnice.