Colagenul este o proteină dură, insolubilă și este compusă din fibre. Acest nutrient face parte din structura tuturor țesuturilor conjunctive, reprezentând o treime din totalul proteinelor prezente în corpul uman. Această proteină este importantă pentru oase, dinți, tendoane și ligamente sănătoase.

Pure Collagen Eric Favre, oferă organismului necesarul pentru a avea și pentru a menține un corp sănătos. Colagenul este responsabil de menținerea umidității, elasticității și flexibilității pielii.

Odată cu reducerea cantității de colagen, țesuturile se deteriorează, iar transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic, devine mai dificil.

Vestea bună este ca poți lua un supliment care să refacă stocurile de colagen din organism pentru a putea beneficia de toate proprietățile sale.

Pure Collagen Eric Favre conține pe lângă colagen, un adaos de acid hialuronic, vitamina E, zinc, seleniu, combinație care stimulează intens regenerarea țesuturilor și cartilajelor, mult mai repede și mai eficient.

Colagenul menține și restabilește elasticitatea și tinerețea pielii. Nivelurile de colagen din corp sunt direct legate de vârstă și aspectul pielii. Pe masură ce înaintăm în vârstă, producția de colagen scade iar pielea începe să arate semne de uzură. Chiar dacă acest proces pare inevitabil, consumul de colagen ajută la restabilirea naturală a colagenului din corp și asigură o piele care arată mai tânără, mai hidratată și mai catifelată.

Keratina este o proteină fibroasă care este componenta a părului și a unghiilor. Pentru a putea acționa, aceasta are nevoie de aminoacizi și de colagen. Astfel, consumând un produs cu colagen marin vei observa o îmbunătățire a calității părului și a unghiilor.

Cu toții cunoaștem ca somnul are impact asupra sănătății tenului, Pure Collagen Eric Favre– vine în ajutor. Glicina este un alt element din colagen care joacă un rol foarte important în funcționarea creierului.  Unele studii recente au evidențiat faptul că glicina a fost legată de diminuarea insomniilor și sporirea acuității mentale în timpul zilei. Un supliment cu colagen te poate ajuta la îmbunătățirea capacității de memorare și a puterii de concentrare. În plus, luând colagen cu aproximativ o oră înainte de culcare iți vei îmbunătăți calitatea somnului.

Pure Collagen Eric Favre – administrează câte o doză zilnic și beneficiază de proprietățile uimitoare a colagenului!