E greu să convingi un pici să stea cuminte atunci când este nevoie să-i aplicăm un tratament, cum ar fi o ședință cu nebulizatorul. Sunetul produs de inhalator, dar și masca ce se îmbracă pe față, deranjează sau chiar sperie copiii, ceea ce face procedura mult mai dificilă.

Cum tratăm totuși infecțiile respiratorii ușoare, astfel încât să evităm medicamentele lichide ce pot irita tractul digestiv sau, pur si simplu, nu sunt acceptate de către cei mici?! Pentru a soluționa această problemă, specialiștii elvețienii au creat un nebulizator destinat anume copiilor.

Nebulizatorul de la Rossmax, NI60 Qutie, este micuț, ușurel și are forma unui cățeluș-jucărie, ceea ce atrage indiscutabil copiii. Cel mai important, însă, este faptul că acest aparat are zgomotul redus, astfel încât cei mici să nu fie deranjați sau speriați de sunet în timpul procedurilor de inhalare.

Nebulizatorul Qutie oferă un grad sporit de securitate pentru copii, întrucât, datorită acestuia, pot fi evitate metodele tradiționale, vechi, de inhalare, când picii riscau să facă diferite arsuri atunci când inhalau deasupra unui vas cu apă fierbinte.

Brandul Rossmax a facilitat la maximum modul de utilizare a acestui inhalator, astfel încât el poate fi folosit acasă de oricine are nevoie.

Totuși, cel mai important avantaj al acestei terapii este că se folosesc doze mici de substanțe medicamentoase, non uleioase, sau soluția de NaCl, adică apă sărată. Chiar și după o singură procedură făcută deja se pot observa schimbări spre bine în starea de sănătate a copilului.

Nebulizatorul-minune Qutie în formă de cățeluș dispune, pe lângă mască, și de o piesă de gură, care, de asemenea, convinge copiii să accepte procedurile de inhalare.


Rossmax este lider pe piața de asistență medicală la nivel mondial, produsele sale fiind distribuite în peste 50 de țări, după o validare conform celor mai recente standarde de calitate.