Uleiul de krill este extras dintr-un crustaceu ce traiește în cel mai curat ocean al planetei, Oceanul Antarctic. Vorbim despre creveta polara, cunoscută sub denumirea sa știintifică de Euphausia Superba. Și nu în zădar s-a atribuit acest nume, întrucât beneficiile uleiului de krill pentru organismul uman sunt dea dreptul superbe.

Studiile au demonstrate,că uleiul de krill este de 40 de ori mai eficient decât bine-cunoscutul ulei de pește.Superioritatea sa provine din faptul că reprezintă cea mai valoroasă sursă de acizi grasi Omega 3, sub formă de fosfolipide solubile, care se absorb complet în organismul uman.

Mai mult decât atât, Uleiul de Krill este supranumit și“cel mai bun ulei pentru inimă”, întrucât acesta reduce cantitatea de colesterol rău din organism, precum și trigliceridele și previne, astfel, bolile cardiovasculare.Iată de ce specialiștii recomandă suplimentul alimentar Krill Oill Cardio de la compania germana Zein Pharma. Acesta este eficient atunci când vrem să fortificăm funcția cardiacă, să susținem capacitațile cognitive ale organismului sau să îmbunătățim memoria.

Krill Oil Cardio mai conține și un antioxidant puternic, cum este Astaxantina, care, alături de fosfolipide, susține sănătatea ochilor, înlăturând oboseala în urma ecranelor calculatoarelor, tabletelor sau televizorului.

Medicii recomandă administrarea de până la 3 capsule de Krill Oil Cardio pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid, ceea ce va ajuta organismul să elimine mai ușor și mai repede toxinele.

Suplimentul alimentar german va oferi eficiență maxima în condițiile în care administrarea acestuia se va combina cu o dietă diversă și un stil de viata sănătos.