În primii câțiva ani de viață sistemul imunitar al copilului se află în stadiul formării active. Organismul copilului, aflat în creştere activă, necesită zilnic o cantitate enormă de vitamine și minerale, pentru dezvoltarea și formarea sistemului imunitar.

Lipsa vitaminelor și mineralelor la copii se poate manifesta prin diferite simptome: oboseală, iritabilitate, lipsă de concentrare și atenție. Din păcate, este aproape imposibil să alcătuiești o dietă zilnică, care să suplinească la 100% necesarul de nutrienți, iată de ce suplimentele alimentare și complexele de vitamine sunt o adevărată salvare.
Special Kid Multivitamines conține lăptișor de matcă, vitamine, minerale și imunostimulatoare, asigurând copilului norma zilnică de substanţe folositoare, întărește sistemul imunitar, contribuind la dezvoltarea sa armonioasă.
Unul dintre principalele componente ale Special Kid Multivitamines  este lăptişorul de matcă, un produs unic din care se hrăneşte regina-mamă (matca albinelor), a cărei durată de viață este de până la 6 ani, spre deosebire de albinele lucrătoare, care trăiesc în medie 4-6 săptămâni.

Lăptişorul de matcă este bogat în 10 acizi HDA, care joacă un rol important antifungic și antibacterian, împiedicând dezvoltarea infecțiilor.
Acidul pantotenic compensează lipsa vitaminelor grupei B, a mineralelor, a acizilor grași esențiali. Acetilcolina pură joacă un rol important în transmiterea impulsurilor nervoase centrale și periferice, având efect pozitiv asupra sistemului nervos.
Special Kid Multivitamines conține, de asemenea, vitaminele B5, B9, C și PP, care ajută la reducerea oboselii. B8, B1 și B2 contribuie la dezvoltarea normală a sistemului nervos. B12 și B6 ajută la funcționarea sistemului imunitar. Vitamina E este antioxidantul, care protejează celulele de stresul oxidativ.
 

Special Kid Multivitamines
Metodă de utilizare:

Copii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și până la 5 ani - 5 ml pe zi. Copiilor mai mari de 5 ani - 10 ml, dimineața. A se agită înainte de utilizare. Poate fi diluat cu apă sau suc.
Nu conține gluten.