Produsele SeboCalm sunt perfecte, pentru persoane carora  alte tipuri de  cosmetice le provoca iritații ale pielii. Oferă îngrijire medicală pentru piele și previne iritatia acesteia, roșeață, și descuamarea pielii – fără utilizarea de cortizon si toate produsele SeboCalm au trecut Testarea  hipoalergenica şi impactul asupra pielii sensibile.

Obiectivul Companiei Sebocalm cu 25 de ani de experienta este sensibilitatea pielii zi de zi in patologiile dermatologice, dar ne ofera si o gama larga de produse pentru ingrijire a tenului, pentru miini, corp si par. Produsele pot fi folosite atit in perioada calda cit si in sezonul rece al anului. Pe timp de iarnă, când ne confruntăm cu temperaturi scăzute, vânt şi umiditate, pielea devine uscată, apar iritaţiile şi roşeata. Pielea are nevoie de îngrijiri speciale pentru a ,,face faţă” temperaturilor scăzute de afară.

Deaceea Sebocalm Innovation este o gama eficace cu hidratare intensă si vine cu produse ce au  rezultate imediate vizibile dupa  aplicare, imbunatatind textura pielii, reglementeaza echilibrul de hidratare, reabilitare si reducere semnificativa a  ridurilor. Si daca tot  vorbim de Riduri , Nutritie,  Hidratare , Hiperpigmentare atunci SeboCalm  Innovation are la baza sa, produse anti-imbatranire cu combinatie unica de plante medicinale, vitamine și aminoacizi, proteine, care patrund in straturile profunde ale pielii si stimuleaza formarea colagenului.

Oferta este  unică  in  afectiuni  ale pieli si ingrijirea zilnica.

 Efectul imediat cu  îmbunătățirea texturii pielii
 Efectul cumulativ –  produse ce netezesc  și tonifică pielea.
 Reduc  semnificativ ridurile si previne aparitia altora noi.  

Ca lista de produse Sebocalm Innovation  propune urmatoarele  produse cu distributia si vinzarea atit in farmacii Elody, cu reduceri lunare la diferite pozitii de 10%, 20% si uneori 30-50%, cit si prin internet pe saitul farmacie.md cu reducere pemanenta de 15- 20%. Plus la aceasta gasiti produse oferite cadou.

SeboCalm Innovation  Cleansing Mousse 100 ml

SeboCalm Innovation Corector de buze  10 ml

SeboCalm Innovation Crema Contur ochi antirid 15 ml

SeboCalm Innovation Crema pentru fata  50  ml

SeboCalm Innovation Crema pentru fata  antirid, nutritiva  50 ml

SeboCalm Innovation Day  Crema nutritiva SPF  50 ml

SeboCalm Innovation  Gel contur ochi antirid 15 ml

SeboCalm Innovation  Smoothing Phyto Serum  30 ml

SeboCalm Innovation  Masca  peeling  cu enzime  50 ml


Trebuie sa avem mare grija si sa fim foarte atenti cand alegem produsele cosmetice de ingrijire, acestea ar trebui sa contina cat mai putine chimicale, si mai multe ingrediente nutritive.

Se recomandă ca fiecare sezon să implice folosirea unor produse adecvate de îngrijire a tenului, iarna avem nevoie de mai multă hidratare, vara tenul are nevoie să fie mai protejat de soare.