Trecerea de la un sezon la altul creeaza mediu favorabil virusilor, care provoca diferite infectii ale sistemului respirator, afectand si imunitatea organismului in general. Medicii spun insa ca putem iesi din gripa si raceala cu metode naturiste, reducand astfel riscul de reimbolnavire.

In ajutor au venit specialistii francezi, care au elaborat un complex natural perfect, cu un spectru larg de actiune. Efirub trateaza nu doar racelile, dar ajuta la expectorare si stimuleaza imunitatea. Mai mult decat atat, preparatul este indicat atat copiilor mai mari de 3 ani, cat si maturilor, chiar de la primele simptome ale gripei.

Efirub contine extract de andrografis, o planta ce trateaza infectiile tractului respirator superior, bronsitele, sinuzitele sau faringitele. Extractul de cimbru inlatura durerile in gat, calmeaza tusea si, impreuna cu acetilcisteina, ajuta la expectorare.

Extractul de eucalipt ofera Efirub efecte antiseptice, antifungice si antivirale. Extractul de astragal, impreuna cu planta din America de Nord, echinacea, stimuleaza sistemul imunitar. De asemenea, echinaceea contribuie la productia de globule albe in sange, ceea ce reduce riscul de reimbolnavire cu pana la 58%, spun specialistii francezi.


Potrivit lor, vitamina C si zincul scurteaza perioada in care se manifesta simptomele infectiilor respiratorii. Acestea contribuie la o imunitate mai buna, reechilibrand calitativ alimentatia in asa fel incat organismul sa dea cele mai bune rezultate.

Administrarea Efirub este usoara. Continutul unui plic se dilueaza cu o cantitatea suficienta de apa sau suc si se bea de trei ori pe zi. Copiii pot administra preparatul, de la primele simptome ale racelei, o data sau de doua ori pe zi. Pentru un effect rapid, Efirub se utilizeaza in cadrul unei alimentatii diversificate si a unui mod de viata sanatos.