REGULAMENTUL „PROGRAMULUI DE LOIALITATE”

Secțiunea 1. Organizatorul și informarea publicului

Acest program de loialitate este organizat si desfășurat de către farmacie.md (numit în continuare farmacie.md sau organizator). Participanții la program sunt obligați sa respecte termenii si condițiile Regulamentului, potrivit celor menționate mai jos (denumit în continuare "Regulament Oficial").

Regulamentul Oficial stă la dispoziția oricărui participant la program, pentru consultare, pe site-ul farmacie.md. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica, schimba sau înceta prezentul Regulament Oficial.

Programul de loialitate este organizat si se desfășoară doar pe site-ul farmacie.md.


Secțiunea 2. Durata programului

Prezentul Regulament al „Programului de loialitate” intră în vigoare din 01.11.2013 și nu are termen de valabilitate şi funcționează pe teritoriul Republicii Moldova până la momentul când Organizatorul va lua decizia cu privire la încheierea „Programului de loialitate” .

Înștiințarea referitoare la încetarea/modificarea programului va fi afișată într-un loc vizibil pe site-ul farmacie.md Programul se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament .


Secțiunea 3. Participarea şi înregistrarea în „programul de loialitate”

La „Programul de loialitate” au dreptul să participe numai persoanele fizice (denumite în continuare "Client/Participant"), care folosesc serviciile site-ului farmacie.md.

La program se poate participa numai prin înregistrarea pe site. Participantul este obligat sa completeze toate câmpurile marcate ca obligatorii în formularul de înregistrare, cu date reale.

Înregistrarea pe farmacie.md cu date incomplete sau eronate nu este validă, ceea ce atrage după sine imposibilitatea participării la Programul de loialitate.

Dacă toate datele din formular sunt completate corect atunci veți primi un cont personal pe site-ul farmacie.md loc în care vor fi afișate punctele acumulate și alte date personale accesibile doar de Dvs.


Secțiunea 4. Acumulează puncte și beneficiezi de posibilitatea de a procura produse per puncte.

La procurarea unor produse pe farmacie.md acumulezi puncte. Valoare punctelor de loialitate 1 punct = 10 lei.

Punctele oferite se vor adaugă în contul dumneavoastră de client în momentul achiziționării unui produs căruia i se oferă puncte.

În orice moment puteți vizualiza în contul dvs. numărul de puncte disponibile, cît și numărul de puncte obținute.


Secțiunea 5. Modalitatea de utilizare a punctelor de loialitate acumulate.

În baza punctelor acumulate beneficiați de posibilitatea utilizării acestora comandând produse de pe site-ul farmacie.md, conform valorii produsului afișat în puncte în limita stocului disponibil.

Produsele comandate per puncte nu pot fi returnate si nici schimbate.

ATENȚIE!

  • Dacă se anulează o comandă, punctele pe care urma să le primiți în baza acesteia vor fi de asemenea anulate.
  • Punctele se pot acorda numai persoanelor care au un cont valid de client in site.
  • Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul.
  • Punctele nu pot fi preschimbate în bani.
  • Exista posibilitatea ca la achiziționarea produselor aflate în unele promoții sau pachete speciale, să nu fie alocate puncte de fidelitate (deoarece acestea beneficiază deja de anumite reduceri de preț).
  • Farmacie.md își rezervă dreptul de a modifica regulamentul și modul de acordare și folosire al punctelor de loialitate, fără o avertizare prealabilă.