Digenzym Plus draj. N20 LPH

Код товара: 40598
Производитель: LaborMed Pharma SA, SC
Страна: Румыния
Форма: др.

Digenzym plus
Prezentare:
cutie cu 20 drajeuri;
Ingrediente active:50 mg pancreatina concentrata 4x(echivalent a 200 mg pancreatina),15mg lipaza,100mg pectina,7,2 mg Lactobacilus acidophilus,75mg malt diastaza,2,5mg extract de bromelaina 1:10(echivalent a 2 mg bromelaina),25mg papaina,25mg pepsina,15 mg aci L-glutamic si excipienti(zahar,celuloza microcristalina,sulfat de calciu,caolin,silicat de magneziu,dioxid de titan,glazura de uz farmaceutic,lactoza,gelatina,crospovidona,dioxid de siliciu coloidal,oxid de fier,ceara carnauba) pentru un drajeu;
Digenzym Plus este o combinatie complexa de enzime digestive ,fibre solubile si probiotice,cu efect rapid in stimularea si imbunatatirea digestiei.
Digenzym Plus pune la dispozitia organismului multiple substante implicate in procesul de digestie,fapt ce il recomanda drept solutia ideala pentru o digestie completa si abuzurilor alimentare. Poate fi folosit cu succes in cazul abuzurilor alimentare si al manifestarilor neplacute cauzate de digestia deficitara.
Proprietati
-imbunatateste digestia-Digenzym Plus actioneaza asupra compusilor mai greu digerabili din alimentatie inca de la nivelul stomacului,prin intermediul pepsinei. Malt diastaza sustine activi tatea enzimatica a complexului,iar acidul L-glutamic regleaza aciditatea si protejeaza enzimele de inactivare.
-reduce balonarea si senzatia de preaplin ,combate efectele exceselor alimentare -digestia alimentelor se continua in intestin ,sustinuta de celelalte componente ale produsului Digenzym Plus;enzimele pancreatice(pancreatina,lipaza),papaina si bromelina(extrase din fructe de papaya si ananas). Compusii greu digerabili sunt transformati in compusi mai usor de asimilat ,iar procesele fermentative se reduc.
-regleaza tranzitul intestinal-Digenzym Plus contine pectina si probiotice(L. acidophilus). Probioticele sunt bacterii care populeaza in mod obisnuit intestinul,asigurand buna functionare a tubului digestiv . L. acidophilus reface flora intestinala si regleaza tranzitul. Pectina face parte din categoria fibrelor solubile. Ea impiedica absorbtia grasimilor in exces si a toxinelor si regleaza tranzitul intestinal.
Indicatii
Digenzym Plus este util celor cu o digestie deficitara,manifestata prin stari de disconfort gastric,greata, indigestie, balonare, senzatie de preaplin, tulburari de tranzit intestinal si tulburari digestive datorate excesului alimentar.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
adulti si copii peste 6 ani:cate 1 drajeu in timpul sau imediat dupa mesele principale.
Precautii de utilizare:
este recomandat sa cereti sfatul medicului inainte de a administra Digenzym Plus daca:
-aveti diaree insotita de durere abdominala severa,,diaree care dureaza de mai mult de doua zile sau imunitate extrem de scazuta;
-sunteti sub tratament cu antibiotice(in special amoxicilina si tetracicline) sau cu medicamente care impiedica coagularea sangelui;
-aveti intoleranta la unel categorii de glucide,deoarece produsul conine lactoza;
-sunteti insarcinata sau alaptati;
Uneori poata sa apara constipatie sau diaree datorate excesului enzimatic. Foarte rar au fost semnalate alergii. Administrarea enzimelor pancreatice in doze mari poate fi asociata cu cresterea ureei si acidului uric din urina. Fiecare drajeu contine 218 mg zahar,50,1mg lactoza.
CONTRAINDICATI
nu se administreaza pacientilor cu hipersensibilitate(alergie)la proteinele de porc,la papaina sau bromelaina. Nu se administreaza in timpul episoadelor de pancreatita acuta(afectare a pancreasului insotita de durere abdominala persistenta si intensa,greata,varsaturi).

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 62806
Цена товара в пунктах: 424
Код товара: 63767
Акция
Цена товара в пунктах: 736
Код товара: 55604
Цена товара в пунктах: 678
Код товара: 62659
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 6
Код товара: 44077
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61752
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63940
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 44870
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 62436
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 1270
Код товара: 55596
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Акция
Цена товара в пунктах: 941
Код товара: 61828
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60982
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 60990
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Цена товара в пунктах: 349
Код товара: 62321
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Акция
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 61841
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.