Sorbolit Detox caps.N120

Код товара: 56061
Производитель: Todicamp SRL
Страна: Республика Молдова
Форма: капс.

SORBOLIT®Detox

DETOXIFIANT, HEPATOPROTECTOR, ANTIOXIDANT, IMUNOMODULATOR, BIOREGULATOR.

SORBOLIT® DETOX este un supliment alimentar inovativ, care funcționează la nivel celular prin captarea de metale grele și toxine și îndepărtarea lor din organism. De asemenea, este foarte eficient în eliminarea radiației. Acționează ca un antiviral, echilibrează pH-ul în organism și stimulează sistemul imunitar. Păstrează flora intestinală normală, bilirubina și creatinina în sînge.

Beneficii ale preparatului Sorbolit® Detox

DETOXIFIANT: Sorbolit® Detox este 100% produs natural și nontoxic, care adsoarbe si elimină metalele grele (precum plumb, arseniu, mercur si cadmiu), micotoxinele si compușii moleculari de mici dimensiuni (hidrocarburi, dioxidul de sulf, oxizi de nitrogen și etc. ) precum și urmele radiației. Acționează ca și o sita moleculară reducînd povară toxică gastrointestinală. înlatură metaboliții nocivi în urma tratamentelor medicamentoase. Sorbilt®Detox adsoarbe si elimină toxine, care se conțin în mai multe produse alimentare, consumate zilnic. Aceste toxine sunt: aflatoxină, ochratoxină, sterigmatoțina, acid bissolaminic, citrinin, patulină, ergot violet și etc.

HEPATOPROTECTOR:Sorbolit®Detox reduce nivelul transaminazelor, reduce inflamațiile, protejează si stabilizează membrana celulei hepatice. Stimulează regenerarea si detoxifierea hepatică în intoxicații medicamentoase, etilice, cu anticoncepționale, în steatoza hepatică, hepatite cronice, ciroza, litiaza biliară prin menținerea nivelului de glutațion hepatic.

ANTIOXIDANT: Suprafața cristalului de zeolit este incarcată negativ, facandu-l un donator bogat de electroni, ceea ce ajută la neutralizarea radicalilor liberi incărcați pozitiv. Este și un antioxidant enzimatic, deoarece stimulează enzimele de protecție ale celulei - SuperOxid Dismutaza si Glutaționul. Cura detoxifiantă cu Sorbolit®Detox ajută la echilibrarea nivelului pH-ului din organism ajungînd la o alcalinitate sănătoasă. Ori de cîte ori Sorbolit(R) Detox este introdus în corp, aduce sistemul spre un pH ușor alcalin (pH 7. 35 - 7. 45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Sorbolit(R) Detox atrage si limitează apoi protonii in exces care produc aciditate.

IMUNOMODULATOR: Sorbolit®Detox &Îmbunătățește comunicarea între celule astfel promovînd regenererea și recuperarea în intreg sistemul imunitar. Intensifică metabolismul în interiorul celulei, acționînd pentru cresterea vitalității prin activi tatea dehidrogenazei mitocondriale (MTT). Sorbolit®Detox înfluențează pozitiv la dezvoltarea și activarea limfocitelor (in special CD4, CD8), ce duce la echilibrarea sistemului imunitar. Adjuvînt in terapiile antitumorale, reduce efectele secundare ale chimio si radioterapiei.

BIOREGULATOR (BIOCORECTOR): Sorbolit®Detox reglează echilibrul acido-bazic (pH) a spațiilor inter si intracelulare din organism. Reglează metabolismul în intestinul gros și subțire - are o acțiune prebiotică pronunțată, reduce incidența de indigestie si povară toxică gastro-intesținală, afectînd procesele de fermentare anaerobe care apar după digestia alimentelor. Ajută la resorbția gazelor rezultate in urma digestiei (NH3, CO2, CO, H2S).

Detoxifierea cu Sorbolit(®Detox contribuie la reducerea riscului apariției cancerului. Există dovezi clare ca Zeolitul Micronizat Activat nu numai că elimină toxinele care pot cauza canceruldar și sunt utile în perioada tratamentului bolilor oncologice. Aceasta nu înseamna că Sorbolit®Detox este un tratament pentru cancer, ci este un supliment util, menit să se integreze într-un program de tratament .

Sorbolit®Detox se poate combina cu chimioterapia și cu terapia cu radiații?

Este în mod special recomandat Sorbolit®Detox în cazul pacienților care au nevoie de aceste terapii.

&În urma chimioterapiei, toxinele ramîn în organism pe o elasticitate lungă de timp. Practic Sorbolit®Detox trebuie luat cu precădere în aceste cazuri datorită tuturor proprietăților preparatului.

&În cazul aplicării chimioterapiei se recomandă să se intrerupă administrarea preparatului cu 2 zile înainte de începutul terapiei și a continua la 2 zile după încheierea acesteia.

&În cazul radioterapiei, Sorbolit®Detox se poate lua constant.

Sorbolit(R) Detox pentru Copii?

Copiilor cu vîrsta de pîna la 3 ani nu se recomandă administrarea suplimentelor alimentare, precum și nu au nevoie de curațirea organismului, doar în caz în care organizmul a fost intoxificat. Copiii între 3-14 ani pot lua doză pentru copii de 2-3 capsule pe zi.

Sorbolit®Detox este recomandat sportivilor de performanță.

Din cauza efortului fizic mărit, sportivii au un consum mai mare de oxigen și, prin aceasta o eliberare mai mare de radicali liberi, ceea ce duce la o acumulare mai mare de acid lactic, la hipertermie musculara si la o aprovizionare redusa a țesuturilor cu sînge si cu oxigen (ischemie). Urmările acestor lucruri sunt numeroase și încep cu deteriorarea mușchiului, apariția cîrceilor, refacerea încetinită, iar după cîtiva ani, dacă nu se iau suplimente adecvate (in primul rînd antioxidanți) durata de viață a sportivului este redusa semnificativ, din cauza degradării oxidative intense a celulelor. Sorbilt®Detox adsoarbe si elimină toxine, care se conțin în mai multe produse alimentare, consumate zilnic. Aceste toxine sunt: aflatoxină, ochratoxină, sterigmatoțina, acid bissolaminic, citrinin, patulină, ergot violet și etc.

De ce anume Sorbolit®Detox?

Preparatul Sorbolit®Detox, spre deosebire de analogii existenți, nu reacționează cu aminoacizii, vitaminele și alte componente importante din sângele uman. Adică, acesta afișează numai excesul și slăbirea, dând în schimb elemente suplimentare exact în cantitatea necesară.

SORBOLIT® (zeolitul clinoptilolit) este capabil să elimine toxinele colectate din organism timp de decenii. Studiile au arătat că, după numai 2 săptămâni de utilizare, o persoană scapă de 80% din toate otrăvurile prezente în sânge. Și dacă este un curs lunar, procentajul de toxine și zguri va ajunge la zero.

Ce este Zeolitul ?

ZEOLITUL, mineral vulcanic (LB greacă: zeolit=piatra care fierbe) este un silicat natural cu structura poroasă, cu micropori, apărută prin amestecarea lavei vulcanice cu apele alcaline subterane.

Zeolitul apare în 106 forme si subtipuri diferite, din care 40 de subtipuri se folosesc în practica. Forma sa cea mai activa si mai eficienta este clinoptilolitul.


Zeolitul clinoptilolit are forma unei grile cristaline, formata din siliciu (Si04) si aluminiu (AI04), în timp ce interiorul acestei grile este completat de calciu, magneziu, sodiu si potasiu

In lume exista doar cîteva locuri cu tufe de zeolit -clinoptilolit de cea mai buna calitate.

Zeolitul - clinoptilolit din Sorbolit®Detox este un mineral extrem de pur, de origine vulcanica, format cu milioane de ani in urma din interactiunea lavei (magma lichida) cu apele sărate care au atins punctul de fierbere. PROPRIETĂȚILE uimitoare ale acestui mineral vulcanic poros se cunosc inca din timpurile stravechi.

Zeoliții posedă o serie de proprietăți generale cu totul specifice. Structurile lor cristaline sunt formate din rețele tridimensio­nale, de tetraedre de aluminiu, siliciu si oxigen. Datorită structurii lor specifice, moleculele de Zeolit sunt denumite și "molecule sită". Aceste "molecule sită", încarcate negativ, atrag precum un magnet toate tipurile de toxine încarcate pozitiv. Moleculele de Zeolit au de asemenea, abilitatea unică de a menține aceste toxine captive, ca intr-o cușcă, pana la eliminarea lor din organism prin scaun sau urină.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 62806
Цена товара в пунктах: 424
Код товара: 63767
NEW
Цена товара в пунктах: 43
Код товара: 64260
Цена товара в пунктах: 740
Код товара: 62660
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 14810
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1197
Код товара: 63966
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 48655
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 200
Код товара: 61788
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 63665
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 47066
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Акция
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 63478
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Рекомендуем
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 61631
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Цена товара в пунктах: 123
Код товара: 60986
Цена товара в пунктах: 412
Код товара: 61947
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61861
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Цена товара в пунктах: 1065
Код товара: 59584
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.