Farmactive Silver Spray cu Ag si Acid Hialuronic 125ml

Код товара: 43024
Производитель: Farmac Zabban SPA
Форма: N/A
Страна: Италия
Наличие: мало
244 75 леев
(-13%)
212 64 леев
или 851 пунктов лояльности
Выгода:
21 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Spray cu argint coloidal și acid hialuronic (sare sodică)

Sticluță de 125ml de sray, conținînd 10g de praf

Compoziția :Argint coloidal 2%,acid hialuronic 0,2%,caolin ușor, dioxid de silicon, amestec de propelanți

Destinație de utilizare: Tratamentul topic și temporar al leziunilor de piele neinfectate (de exemplu tăieturi, abraziuni,răni,arsuri minore,plăgi post-operatorii, ulcere de decubit sau de presiune, iritații provocate de incontinență urinară și scutece).

Descrierea produsului :Spray-ul Farmactive Silver este un pulverizator spray-pudră, ce conține elemente de argint coloidal și acid hialuronic (sare sodică). Argintul coloidal are proprietăți antibacteriene ce ajută la prevenirea contaminării microbiene de la îmbrăcăminte și protejează rana de bacteriile externe.

Acidul hialuronic este un polizaharid conținut în mod natural în țesutul de lagătură al corpului uman,exercitînd funcții de umezire și lubrifiere. În timpul procesului de vindecare a leziunii, PROPRIETĂȚILE de umezire ale acidului de hialuronic ajută la mișcarea celulelor fiziologice și difuzarea moleculelor solubile în apă.

Argintul și acidul hialuronic sunt în formulă cu caolinul ușor și dioxidul de silicon care are proprietăți absorbante și controlează exudații,creînd un micro-mediu favorabil pentru vindecarea naturală a rănii.

Instruțiuni de utilizare: Curățați atent rana, agitați bine sticluța și ținînd-o în poziție verticală la aproximativ 10cm distanță de la rană , pulverizați o cantitate suficientă pentru a acoeri suprafața rănii. Pulverizați în intervale scurte pentru a evita dispersia pudrei în aer. După utilzare, acoperți cu tifon steril . După utilizare, puneți capacul. Repetați aplicarea o dată sau de două ori pe zi,după necesitate, după verificarea leziunii și curățarea corectă a suprafeței cu apă sau cu soluție salină.

În caz de blocare a sticluței, agitați puternic sau îndepărtați valva din plastic și clătiți-o cu apă călduță. Uscați valva și re-aplicați pe vîrful sticluței.

Precauțiuni: Pentru uz externutilizare locală topică și temporară. Se recomandă utilizarea prudusului pentru o prioadă nu mai lungă de 4 sătpmîni. În cazul în care rana nu prezintă semne de vindecare sau în caz de infectare,stopați imediat tratamentul și cosulați medicul.
În timpul utilizării,eviți dispersia pudrei în aer și nu inhalați. Nu pulverizați în apropierea sau lîngâ față. În cazde inhalare accidentală sau ingestie consultați medicul. A se evita expunerea suprafeței tratate la soare.

Reacții adverse: Imediat după utilizarea produsului,pot apărea reacții temporare de răcorelă,senzație de ardere și iritare,fără consecințe.

Contraindicații: A nu se folosi în caz de sensibilitatea la componentele produsului. În timpul sarcinii ,se recomndă utilizrea produsului doar sub controlul mmedicului de familie. Consultați medicul de familie în caz de vindecare incompletă sau în cazul apariției oricăror simptome nedorite sau reacții adverse.

Avertizări : Pentru uz extern și topic . A nu se inhala sau inghiți. A nu se utiliza pe răni infectate,pe mucoasă sau în apropierea mucoaselor(ochii,gura,urechile,organele genitasle ,etc. ). A nu se lăsa la îndemîna copiilor. A nu se folosi în cazul în care ambalajul original ai produsului este deteriorat și după termenul de expirare. A nu se utiliza produsul împreună cu enzime sau substanțe ce conțin săruri cuaternare de amoniu.

Foarte inflamabil, container sub presiune. A nu se arde sau găuri chiar după utilizare. A se preveni acumularea încărcărilor electrostatice. Nu fumați în apropierea produsului și în timpul aplicării produsului. Produsul nu conține gaz propelant ce afectează stratul de ozon.

Condiții de păstrare: Puneți capacul după utilizare. A se păstra într-un locrăcoros și uscat. A se proteja de razele solaredirecte și a nu se expune la surse de încălzire, surse de igniție și temperaturi de peste 50`C. A nu se fuma. A nu se lăsa la îndemîna copiilor.

Producător Farmac Zabban SPA , Italia

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63465
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 11434
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 533
Код товара: 64318
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 660
Код товара: 63775
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 209
Код товара: 64019
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Код товара: 12021
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 230
Код товара: 64012
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Акция
Цена товара в пунктах: 599
Код товара: 42221
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Акция
Цена товара в пунктах: 879
Код товара: 64176
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61858
Акция
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 61687
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Цена товара в пунктах: 102
Код товара: 62829
Цена товара в пунктах: 1092
Код товара: 39815
Цена товара в пунктах: 1006
Код товара: 46562
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.