NUK Canuta termos Active inox 215ml

Код товара: 52889
Производитель: MAPA GmbH
Форма: N/A
Страна: Германия


NUK Cana Active din otel inoxidabil, 215ml, cu tetina de formare



- Cana din otel inoxidabil, cu pereti dubli, pastreaza bauturile calde sau reci pentru mai mult timp

- Usoara, anticurgere, perfecta pentru momentele cand sunteti afara

- Otel inoxidabil de inalta calitate (18/8): durabil si rezistent la zgarieturi

- Tetina din silicon cu o zona moale integrata ofera o senzatie placuta atunci cand copilul bea din biberon; fara BPA

- Pentru copii de peste 12 luni, volum 215 ml

NUK Cana Active din otel inoxidabil de inalta calitate, 215ml

Nimic nu este mai placut decat sa mergem sa exploram lumea alaturi de micutii nostri. Jocul, alergatul si zburdalnicia fac parte din programul zilnic al micilor cuceritori ai lumii. Toate aceste activi tati aduc cu sine nu doar distractia, ci si setea. De aceea, in timpul verii, o bautura racoritoare este o necessitate, in timp ce iarna, micutii nostri au nevoie de o bautura calduta. Mai ales in aceste sezoane, este uneori dificil sa pastram bauturile la o temperatura constanta si potrivita, deoarece acestea de obicei se adapteaza dupa un timp scurt la temperatura ambianta.

Cana Active din otel inoxidabil de la NUK iti ofera solutia! Inovativa cana te asigura ca bauturile raman calde sau reci mai mult timp.

Cana din otel inoxidabil - ideala pentru momentele cand sunteti afara

Cana cu pereti dubli, din otel inoxidabil, nu doar ca pastreaza diverse bauturi calde sau reci mai mult timp, dar este si foarte usoara, rezistenta si anticurgere. Datorita clipsului practic, aceasta poate fi agatata la geanta, astfel incat nu vei putea sa o pierzi. Fiind fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, cana este inodora, in timp ce tetina din silicon are o zona moale integrata care ofera o senzatie placuta copilului in timp ce bea. Cana are o forma ergonomica, astfel incat se potriveste perfect in manutele copilului si este potrivita pentru copiii care au peste 12 luni. Cana din otel inoxidabil este intotdeauna un companion de incredere atunci cand sunteti afara - urmatorul moment de sete va veni cu siguranta.

Cana Active din otel inoxidabil de la NUK– cana practica pentru copii si parinti

Cana din otel inoxidabil are multe avantaje nu doar pentru cei mici, ci si pentru tine, ca parinte. Cana Active din otel inoxidabil este utila din mai multe puncte de vedere. Acum, poti sa pastrezi bautura calda sau rece, nemaifiind nevoie sa prepari incontinuu o alta bautura la temperatura potrivita. Astfel, iti va ramane mai mult timp liber pe care sa il petreci alaturi de copilul tau. De asemenea, cana poate fi curatata usor, chiar in masina de spalat vase.

Cu ce se diferentiaza cana Active din polipropilena de la NUK?

Cana Active din polipropilena de la NUK este deja cunoscuta de parinti si copii de ani de zile ca fiind - rezistenta, igienica si extrem de durabila. Aceasta are pereti dubli, ceea ce inseamna ca pe langa faptul ca pastreaza bauturile calde sau reci pentru mai mult timp, este, de asemenea, alternativa igienica si perfecta pentru produsele din plastic. In timp ce cana Active din polipropilena de la NUK are un volum de 300 ml, cana din otel inoxidabil cu pereti dubli are un volum de 215 ml. Ambele produse se potrivesc cu alte accesorii pentru biberoanele NUK First Choice.



Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 32225
Цена товара в пунктах: 639
Код товара: 63415
Цена товара в пунктах: 238
Код товара: 57485
Цена товара в пунктах: 475
Код товара: 57486
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 56141
Цена товара в пунктах: 479
Код товара: 63530
Цена товара в пунктах: 287
Код товара: 56439
Цена товара в пунктах: 136
Код товара: 54650
Цена товара в пунктах: 173
Код товара: 54651
Цена товара в пунктах: 356
Код товара: 54662
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 42953
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 15951
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42968
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 486
Код товара: 61688
Акция
Цена товара в пунктах: 220
Код товара: 61832
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 256
Код товара: 61844
Акция
Цена товара в пунктах: 286
Код товара: 61842
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 58536
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61690
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.