Apuretin caps. N15x2 Zdrovit

Код товара: 44237
Производитель: NP Zdrovit
Страна: Польша
Форма: капс.

Apuretin caps. N15x2

Există multiple motive care generează retenţia apei în organism, iar mare parte din ele sunt legate de dietele dezechilibrate, dereglările hormonale, utilizarea contraceptivelor şi lipsa efortului fizic.
 
Apuretin este un preparat a cărui compoziţie ajută la eliminarea naturală a excesului de apă din organism şi la păstrarea unei greutăţi corporale normale prin asigurarea condiţiilor optime de eliminare din organism a produşilor toxici de metabolism.
- Afinele-Americane, cunoscute şi sub denumirea improprie de’’Merişoare", conţin antioxidanţi naturali care ajută la protejarea celulelor şi a ţesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.
- Oţetul de mere este remineralizant şi tonic general şi contribuie la menţinerea normală a apetitului şi la arderea grăsimilor excedentare.
- Extractul de Urzică susţine eliminarea prin diureză a apei şi a toxinelor metabolice, contribuind astfel la menţinerea unei greutăţi corporale normale şi a unei stări generale bune.
- Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraţilor, al macronutrienţilor, al acizilor graşi şi la sinteza normală a proteinelor, precum şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Compoziţie : agent de umplere: celuloză microcristalină; pulbere din fructe de Afm-american (Vaccinium macrocarpon); extract uscat din părţi aeriene de Urzică (Urtica dioica); pulbere de oţet de mere; sulfat de zinc monohidrat; agenţi antiagreganţi: dioxid de siliciu, stearat de magneziu; capsulă: gelatină, El71.

1 capsulă 500mg conţine:

Pulbere de Afine-Americane 80mg**

Extract de Urzică 50mg**

Pulbere de oţet de mere 50mg**

Zinc 12mg*

* 120% Doza zilnică recomandată conf. HG685/2009

** Doza zilnică nu»a fost stabilită

Mod de administrare:

Adulţi: 1 capsulă pe zi, înghiţită cu suficient lichid. Produsul este destinat adulţilor. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversificată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul bine închis. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Producător:

NP Pharma Sp. Z o. o. 07-300 Ostow Maz. , ul Podstoczysko 30, Польша
.

Importator în Republica Moldova:

Tetis International
Со
. SRL

Str. Calea Orheiului, 103/3,

MD 2020, or. Chişinău, Moldova

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63624
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42957
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 193
Код товара: 57017
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63465
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61831
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 135
Код товара: 61896
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 61130
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60981
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Цена товара в пунктах: 925
Код товара: 61956
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.