Apuretin Slim caps. N60 Zdrovit

Код товара: 56105
Производитель: NP Zdrovit
Страна: Польша
Форма: капс.

Apuretin slim

Supliment alimentar

benefic în eliminarea surplusului de apă din organism

- ajută la menţinerea greutăţii corporale normale

- benefic în cadrul programelor de slăbit

- accelerează metabolismul

Apuretin Slim este un preparat a cărui compoziţie ajută la eliminarea naturală a excesului de apă din organism, la păstrarea unei greutăţi corporale optime şi la detoxifierea organismului.

Ingredientele produsului Apuretin Slim susţin organismul astfel:

- Extractul de portocală amară conţine flavonoide şi para-sinefrină, constituente care intensifică metabolismul şi consumul de energie al organismului, ducând la reducerea greutăţii corporale.

- Afinele conţin antioxidanţi naturali care ajută la protecţia cfelulelor şi ţesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi.

- Oţetul de mere este remineralizant şi tonic general şi contribuie la menţinerea normală a apetitului şi la arderea grăsimilor excedentare.

- Extractul de Urzică susţine eliminarea prin diureză a apei si a toxinelor meta- I bolice, contribuind astfel la menţinerea unei greutăţi corporale normale şi a J unei stări generale bune.

- Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraţilor, macro- nutrienţilor, acizilor graşi şi la sinteza normală a proteinelor, precum şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

- Extractul de boabe de Piper-negru, prin conţinutul de piperină, intensifică metabolismul lipidic, având ca efect scăderea în greutate şi ajută la îndepărtarea toxinelor prin eliminarea excesului de apă din organism.

- Cromul contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale glucozei din sânge şi la metabolismul normal al macronutrientilor

1 capsulă de 550 mg conţine:

Extract de portocală amară 50 mg

Pulbere de afine 40 mg

Extract de Urzică 25 mg

Pulbere de oţet de mere 25 mg

Zinc 6 mg (60%)*

Extract de boabe de Piper-negru 5 mg

Crom 20 pg (50%)*

* VNR - valoare nutritivă de referinţă (conf. 1169/2011). Consumul de referinţă al unui adult obişnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingrediente:

agent de încărcare: citrat de calciu; capsulă: gelatină, E171; agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract de portocală amară {Citrus aurantium); pulbere de afine (Vacci- nium myrtillus); extract de Urzică 4:1 - partea aeriană (Urtica dipica); pulbere de oţet de mere; citrat de zinc trihidrat; extract de boabe de Piper-negru, (Piper nigrum) (95% piperină); agent antiaglomerant: stearat de magneziu; clorură de crom (III) 5% (carbonat de calciu).

Mod de utilizare:

2 capsule pe zi, înghiţite cu suficient lichid. Produsul este destinat adulţilor. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă diversificată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, în ambalajul bine închis. A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.

A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul: a se vedea pe ambalaj

Prezentare:

60 capsule

Greutate netă: 33 g O

Producător:

Natur Produkt Pharma Sp. z o. o.

07-300 Ostrow Maz.

ul. Podstoczysko 30, Polonia

Distribuitor/Deţinător notificare:

Zdrovit România srl Str.

Sevastopol nr. 13-17,

Bucureşti

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 90
Код товара: 62444
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 11735
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Топ сезона
Код товара: 55775
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63946
Топ сезона
Код товара: 11972
Топ сезона
Код товара: 10988
Акции
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 202
Код товара: 64365
Акция
Цена товара в пунктах: 604
Код товара: 52542
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61716
Акция
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 63478
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61843
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 312
Код товара: 35497
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 62325
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 61898
Акция
Цена товара в пунктах: 941
Код товара: 61828
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 62174
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 61631
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.