Felogel® gel 10mg/g 60g N1 Sopharma

Код товара: 50684
Доза: 1
Количество доз: 1
Производитель: Sopharma AD
Страна: Болгария
Форма: гель
Наличие: достаточно
46 69 леев
(-9%)
42 34 леев
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Felogel 10 mg/g gel

Diclofenacum
1. Ce este Felogel şi pentru ce se utilizează

Felogel 10 mg/g gel conţine substanţa activă diclofenac sodic care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Diclofenacul ameliorează simptomele inflamaţiei-durerea şi edemul. Gelul a fost special creat pentru absorbţia rapidă a diclofenacului prin piele şi ameliorarea rapidă a durerii. Felogel 10 mg/g gel este pentru tratamentul simptomatic local al durerii, inflamaţiei şi edemului în:
- inflamaţii posttraumatice ale aparatului locomotor (tendoane, ligamente, articulaţii);
- forme localizate ale reumatismului periarticular: de ex. tendovaginită, bursită, sindromul umăr-mână şi periartropatie;
- forme localizate de maladii articulare degenerative, de ex. osteoartrite ale articulaţiilor periferice şi ale coloanei vertebrale.
2. Înainte să utilizaţi Felogel

Nu luaţi Felogel

- Dacă aveţi alergie (hipersensibilitate) la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţii produsului (enumeraţi în pct. 6);
- Dacă sunteţi hipersensibil la acid acetilsalicilic sau alte medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), cu manifestări clinice sub formă de crize de astm, urticarie sau rinită alergică.
- În timpul ultimului trimestru de sarcină.
- Utilizarea la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 14 ani este contraindicată.
Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Felogel :
Unii pacienţi trebuie să fie deosebit de atenţi atunci când utilizează acest medicament. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a utiliza Felogel 10 mg / g gel:
• dacă aveţi ulcer stomacal sau duodenal, insuficienţă cardiovasculară (o boală de inimă, care poate duce la oboseală ușoară, dificultăţi de respiraţie, umflarea gleznelor, etc. ), probleme renale;
• gelul trebuie aplicat doar pe pielea intactă (fără răni şi leziuni);
• acesta nu trebuie aplicat pe ochi sau mucoase;
• gelul nu trebuie aplicat sub pansament, nici administrat pe cale orală;
• suprafaţa de piele tratată nu trebuie expusă la lumina solară directă;
• în caz de apariţia iritaţiilor pe piele sau alte semne de hipersensibilitate, tratamentul trebuie întrerupt.
Alte medicamente şi Felogel

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent alte medicamente. Interacțiunile cu alte medicamente sunt puțin probabile la aplicarea de gel diclofenac pe piele.
Sarcina şi alăptarea

Trebuie să anunţaţi medicul sau farmacistul în cazul în care credeţi că sunteţi gravidă (sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă) înainte de a utiliza acest medicament. Nu se recomandă utilizarea de Felogel 10 mg/g gel în timpul sarcinei sau în perioada de alăptare.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Felogel 10 mg/g gel este un medicament de uz topic şi nu influenţează asupra abilităţii de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.
Informaţii importante privind unele componente ale Felogel

Felogel conţine propilenglicol, care ar putea determina o iritaţie dermică. Felogel conţine benzoat de sodium, care ar putea determina o uşoară iritaţie a pielii , ochilor şi mucoaselor.
3. Cum să utilizaţi Felogel

Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Felogel 10 mg/g gel este un medicament de uz topic. De obicei se aplică:
Adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 14 ani: gelul se aplică pe suprafaţa afectată de 34 ori pe zi şi se masează uşor până la absorbţia completă. Cantitatea necesară de gel depinde de mărimea zonei dureroase. De ex. 2 g gel (o fâşie de aproximativ 6 cm) este suficientă pentru a trata o suprafaţă de aproximativ 20 cm x 20 cm (400 cm²). După aplicare, este obligatorie spălarea mâinilor, cu excepţia cazului în care acestea reprezintă zona care trebuie tratată.
Durata tratamentului: durata tratamentului depinde de simptome şi de răspunsul clinic.
- în caz de traumatism al ţesuturilor moi sau reumatism, gelul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile fără recomandarea medicului.
- în cazul durerilor din artrite (numai la adulţi cu vârsta peste 18 ani), durata tratamentului este de până la 21 de zile, dacă nu este altfel recomandat de către medic.
Atunci când Felogel 10 mg/g gel este folosit fără recomandarea medicului pentru oricare dintre indicaţiile de mai sus, pacienţii trebuie să consulte medicul dacă după 7 zile de tratament nu se observă ameliorarea simptomelor sau acestea se agravează.
Copii cu vârsta sub 14 ani

A nu se administra Felogel 10 mg/g gel la copii şi adolescenţi sub 14 ani.
Dacă aţi luat mai mult decât trebuie Felogel

Atâta timp cât aplicarea produsului este de uz topic, supradozajul este puţin probabil. Dacă aţi luat o doză mai mare decât cea prescrisă, sau dacă produsul a fost în contact cu ochii, mucoase sau răni deschise consultaţi medicul dumneavoastră, chiar dacă vă simţiţi bine.
Dacă aţi omis o doză de Felogel

Dacă aţi omis o doză, iar timpul este aproape pentru următoarea doză, luaţi-o ca de obicei, fără doza omisă. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza omisă.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
4. Reacţii adverse posibile

Ca şi toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
După aplicarea topică sunt posibile următoarele reacţii adverse:
Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane): eritem, erupții cutanate, prurit, eczeme, uscarea şi descuamarea pielii .
Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane): la locul aplicării poate fi observată umflarea și formarea bulelor pe piele.
Foarte rare (pot afecta până la 1 din 10 000 persoane): o erupție pe piele cu vezicule pline cu puroi; reacții alergice manifestate prin umflarea feței, buzelor, gurii, limbii sau gâtului, adesea însoțită de o erupție cutanată și mâncărime, care poate determina dificultate la înghițire; respiraţie şuierătoare sau dificultăți de respirație (simptome de astm); sensibilitate crescută a pielii la soare.
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.
Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
5. Cum se păstrează Felogel

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Nu necesită condiţii speciale de păstrare .
Nu utilizaţi Felogel 10 mg/g gel după data de expirare înscrisă pe cutie sau pe tub. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. După prima deschidere a tubului, gelul trebuie utilizat în decurs de 3 luni.
Nu aruncaţi nici un medicament pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Felogel

- Substanţa activă: diclofenac sodic. 1 g gel conţine 10 mg diclofenac sodic.
- Celelalte componente sunt: carbomer, macrogol 400, propilenglicol, dietanolamină, alcool izopropilic, benzoat de sodiu, apă purificată.
Cum arată Felogel şi conţinutul ambalajului

Felogel 10 mg/g gel este transparent, incolor, cu textură uniformă şi cu miros specific de alcool izopropilic. Câte 60 g în tub de aluminiu cu membrană, acoperit cu capac din polipropilenă. Câte 1 tub împreună cu prospectul pentru pacient în cutie de carton.
Deţinătorul certificatului de înregistrare şi fabricantul

SOPHARMA AD
16 Iliensko Shosse Str. , Sofia 1220, Bulgaria


Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 441
Код товара: 48368
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1232
Код товара: 56554
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63623
Топ сезона
Код товара: 21683
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1004
Код товара: 53573
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 511
Код товара: 63481
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Акция
Цена товара в пунктах: 786
Код товара: 52089
Акция
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 61696
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 102
Код товара: 62164
Акция
Цена товара в пунктах: 267
Код товара: 61835
Цена товара в пунктах: 765
Код товара: 61800
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 460
Код товара: 61838
Цена товара в пунктах: 349
Код товара: 62321
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.