Protectis Probiotic picaturi 10ml

Код товара: 55924
Производитель: BioGaia
Страна: Швеция
Форма: кап.


ProTectis Probiotic picaturi 5 ml

Picături pentru copii

Suplimentează flora intestinală

Ce este BioGaia ProTectis picături pentru copii şi pentru ce se utilizează?

BioGaia ProTectis picături pentru copii este un supliment alimentar care conţine Lactobacillus reuteri Protectis. * (L. reuteri DSM 17938), patent al companiei BioGaia**- Suedia.

L. reuteri Protectis reprezintă culturi de lactobacili vii existente în mod natural în organismul uman (în laptele matern şi în tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viaţă sănătos, care trăiesc într-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), având astfel o capacitate optimă de adaptare pentru a persista şi interacţiona cu acesta.

L. reuteri Protectis, prin aportul de lactobacili vii, contribuie la restabilirea şi menţinerea echilibrului florei intestinale, care poate fi perturbat de o serie de factori, printre care: schimbarea dietei sau dietele neadecvate, infecţiile intestinale bacteriene sau virale, tratamentul cu antibiotice.

Dezechilibrul florei intestinale se püatë- manifesta prin tulburări gastro-intestinale, precum: colici, diaree, constipaţie, dureri abdominale funcţionale sau scăderea imunităţii organismului.

L. reuteri Protectis a fost testat în peste 130 de studii clinice, care i-au demonstrat eficacitatea şi siguranţa administrării la copii.

Mod de utilizare: 5 picături/ zi, în doză unică.

O doză asigură cel puţin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis.

Se poate administra copiilor încă din primele zile de viaţă. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Ingrediente/ 5 ml: emulsifianţi: ulei de floarea soarelui, trigliceride cu catenă medie; Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 2%: agent antiaglomerant: dioxid de siliciu.
Flaconul include un dispozitiv deshidratant (desicant) de culoare albă, care prelungeşte termenul de valabilitate. Dispozitivul desicant este aprobat pentru utilizarea în contact direct cu alimentele şi nu trebuie ingerat (consumat). Produsul este ambalat într-o atmosferă protectoare.

Sarcina şi alăptarea: Produsul poate fi administrat în timpul sarcinii şi alăptării.

Atenţionări: Se recomandă ca persoanele cu imunitate compromisă sever (de ex. SIDA, infecţie HIV) sau care au urmat un tratament îndelungat cu corticosteroizi să se adreseze medicului înainte de a utiliza acest supliment alimentar.

Produsul este contraindicat persoanelor care prezintă sensibilitate la oricare dintre componente.

Condiţii de păstrare:

A se păstră într-un loc uscat, la temperaturi de maximum 25°C.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Ţineţi flaconul bine închis între utilizări. Evitaţi contactul flaconului cu lichide, precum saliva şi apa, pentru a nu diminua calitatea produsului. Conţinutul flaconului va fi utilizat în maximum 3 luni de la prima deschidere a acestuia.

Volum net: 5 ml sau 10 ml

Data expirării: A se consuma, de preferinţă, înainte de data inscripţionată pe ambalaj.

Producător:

BioGaia Production AB (Suedia) sub licenţa BioGaia AB (Suedia) www. biogaia. com

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 596
Код товара: 50896
Цена товара в пунктах: 859
Код товара: 50259
Цена товара в пунктах: 699
Код товара: 45851
Цена товара в пунктах: 377
Код товара: 62774
Цена товара в пунктах: 390
Код товара: 60117
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 63700
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 61745
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 428
Код товара: 63939
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 84
Код товара: 64200
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 44218
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 295
Код товара: 61713
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Акция
Цена товара в пунктах: 628
Код товара: 55613
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 989
Код товара: 62281
Цена товара в пунктах: 344
Код товара: 61116
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60982
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61858
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.