Тенотен табл. д/рассасывания N40

Код товара: 15269
Доза: 1
Количество доз: 40
Производитель: Materia Medica Holding SRL, FSP
Страна: Россия
Форма: табл. д/рассасывания
Наличие: достаточно
76 95 леев
(-9%)
69 87 леев
Выгода:
6 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках
Tenoten 0,003 g comprimate de supt
Anticorpi purificaţi faţă de proteina cerebrală specifică S-100
1. CE ESTE TENOTEN Şl PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ
Tenoten comprimate de supt referă la grupul de medicamente Anxiolitice, nootrope. Tenoten este destinat pentru tratamentul complex al următoarelor stări la adulţi:
- Nevroze şi stări de tip nevrotic, maladii psiho-somatice, tulburări de stres însoţite de tensiune nervoasă, irascibilitate, anxietate şi reacţii vegetative.
- Dereglări organice moderate ale sistemului nervos central, inclusiv de origine traumatică şi discirculatorie, însoţite de instabilitate emoţională, irascibilitate, scăderea memoriei, tulburări vegetative.
2. CE TREBUIE SA ŞTIŢI &ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI TENOTEN
Nu utilizaţi Tenoten dacă:
- Sunteţi alergic la substanţele active sau la alte componente ale acestui medicament enumerate la pct. 6.
Atenţionări şi precauţii
Consultaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul înainte de a lua Tenoten.
Copii şi adolescenţi
Tenoten nu este destinat utilizării la copii. Pacienţii copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani trebuie să utilizeze Tenoten pentru copii.
Tenoten împreună cu alte medicamente
Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau intenţionaţi să luaţi orice alte medicamente. Cazuri de incompatibilitate cu alte medicamente până în prezent nu au fost raportate.
Sarcina şi alăptarea
Dacă sunteţi gravidă, credeţi că sunteţi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă consultaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul înainte de a lua orice medicament. Siguranţa utilizării Tenoten în timpul sarcinii nu a fost studiată. Ca măsură de precauţie, se recomandă evitarea utilizării Tenoten în timpul sarcinii. Dacă în timpul administrării medicamentului veţi deveni gravidă, trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră pentru a determina necesitatea continuării tratamentului. Date privind eliminarea în laptele matern lipsesc. Tenoten nu este recomandat în timpul alăptării.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Tenoten nu are nici o influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi alte utilaje potenţial periculoase. Tenoten conţine lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a informat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să consultaţi medicul dumneavoastră înainte de a lua acest medicament.
3. CUM SĂ UTILIZAŢI TENOTEN
Luaţi întotdeauna Tenoten exact aşa cum este descris în acest prospect sau cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Tenoten este destinat utilizării pe cale orală, în afara meselor. Comprimatul trebuie ţinut în gură, fără a fi înghiţit, până la dizolvarea completă (nu în timpul mesei). Câte 1-2 comprimate la o priză. Comprimatele se administrează de 2 ori pe zi; la necesitate - până la 4 ori pe zi. Cura de tratament constituie 1 -3 luni. La necesitate tratamentul poate fi prelungit până la 6 luni sau poate fi reluat peste 1-2 luni. In lipsa unei ameliorări constante după 3-4 săptămâni de tratament, trebuie să vă adresaţi medicului. Incizia de pe faţa comprimatului nu este destinată divizării comprimatului în doze egale. Utilizarea la copii şi adolescenţi Tenoten nu este destinat pentru copii şi adolescenţi. Pacienţii cu vârsta sub 18 ani trebuie să administreze Tenoten pentru copii.
Dacă aţi luat mai mult Tenoten decât trebuie
Dacă luaţi în mod accidental prea multe comprimate, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau farmacistului. în cazul de supradozaj accidental sunt posibile fenomene dispeptice (diaree, dureri în abdomen, greaţă), cauzate de excipienţii din compoziţia medicamentului. Dacă semnalaţi aceste fenomene după un supradozaj accidental, întrerupeţi utilizarea medicamentului şi consultaţi medicul.
Dacă aţi uitat să luaţi Tenoten
Dacă aţi uitat să luaţi Tenoten, luaţi doza următoare imediat ce v-aţi amintit; luaţi doza următoare la ora obişnuită. Nu dublaţi doza pentru a substitui doza uitată.
Dacă aţi încetat să luaţi Tenoten
Durata tratamentului este determinată individual. Medicul sau farmacistul vă va spune cât timp trebuie să continuaţi tratamentul. Trebuie să consultaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă aţi decis să încetaţi să luaţi medicamentul. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
4. REACŢII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Reacţii adverse rare (pot apărea la mai puţin de 1 din 1000 persoane):
-sunt posibile reacţii alergice la componentele medicamentului.
Raportarea reacţiilor adverse
Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
5. CUM SE PĂSTREAZĂ TENOTEN
Nu lăsaţi acest medicament la îndemâna şi vederea copiilor. Ase păstra la temperaturi sub 25 °C, în ambalajul original. Nu utilizaţi Tenoten după data de expirare înscrisă pe cutie. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
6. CONŢINUTUL AMBALAJULUI Şl ALTE INFORMAŢII
Ce conţine Tenoten
Un comprimat de supt conţine substanţe active: anticorpi purificaţi faţă de proteina cerebrală specifică S-100-0,003g*.
*se aplică pe lactoză monohidrat sub formă de amestec hidro-alcoolic cu conţinut de cel mult 10'15 ng/g formă activă de substanţă activă. Celelalte componente sunt: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, stearat de magneziu.
Cum arată Tenoten şi conţinutul ambalajului
Comprimate plat-ciiindrice, cu incizie şi margini bine conturate, de culoare de la albă până la aproape albă. Pe partea cu incizie este imprimată inscripţia MATERIA MEDICA, pe cealaltă parte - inscripţia TENOTEN. Tenoten este disponibil în blister din PVB şi folie de aluminiu care conţine 20 comprimate.
Câte 1 sau 2 blistere împreună cu prospectul în cutie.
Deţinătorul certificatului de înregistrare
FŞP Materia Medica Holding SRL, Rusia,
127473, or. Moscova, Str-la 3 Samotecinîi, 9,
Tel. /fax: (495)684-43-33
Fabricantul
FŞP Materia Medica Holding SRL, Rusia,
454139, or. Celeabinsk, Str. Buguruslanskaya,54

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 779
Код товара: 56859
Цена товара в пунктах: 1986
Код товара: 46557
Цена товара в пунктах: 1193
Код товара: 44238
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 42911
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 647
Код товара: 46665
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1232
Код товара: 56554
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Акция
Цена товара в пунктах: 511
Код товара: 63481
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 61745
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Акция
Цена товара в пунктах: 621
Код товара: 62340
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.