Quixx Protect (alge rosii) 1an+ spray bucofaringian 20ml

Код товара: 55417
Производитель: Halsa Pharma GMBH
Страна: Германия
Форма: спрей назал., р-р
Quixx protect cu Carragelose®

Spray pentru gât

Ce este QUIXX® protect spray pentru gât?

QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat ca adjuvant pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere în infecţiile virale ale tractului respirator superior. în plus, QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat pentru hidratarea preventivă şi de durată a mucoasei bucale şi faringiene. QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat la adulţi şi copii cu vârsta peste 1 an. QUIXX® protect spray pentru gât nu conţine conservanţi. Un filtru steril asigură sterilitatea soluţiei chiar şi după utilizări repetate.
Ce conţine QUIXX® protect spray pentru gât?

QUIXX® protect spray pentru gât este o soluţie limpede, incoloră, vâscoasă, cu aromă de cireşe, 1 ml soluţie conţine iota-caragenan 1,2 mg (Carragelose®), clorură de sodiu, xilitol, aromă de cireşe, soluţie tampon şi apă purificată.
Ce proprietăţi are QUIXX® protect spray pentru gât?

Umiditatea relativă scăzută a unor spaţii (cum sunt încăperile încălzite sau climatizate, automobilul, trenul sau avionul) poate provoca uscarea şi iritarea mucoasei bucale şi a gâtului. De asemenea, solicitarea fizică intensă a gâtului prin activi tăţi precum fumatul, vorbitul şi cân- tatul timp îndelungat, poate determina uscarea mucoasei bucale şi a gâtului. Frecvent, acest lucru generează tuse, răguşeală sau dureri în gât. Carragelose® conţinută în QUIXX® protect spray pentru gât stabilizează pelicula fiziologică hidratantă de la nivelul mucoasei faringiene, asigurând astfel o hidratare de durată. Această peliculă fiziologică hidratantă acţionează ca o barieră fizică împotriva influenţelor externe şi susţine sistemul natural de apărare al organismului. Virusurile răcelii pătrund în organismul uman mai ales prin cavitatea bucală şi nas. Odată pătrunse în cavitatea bucală, acestea se pot fixa pe mucoasă, unde se pot multiplica şi răspândi. Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile care provoacă răceala-şi previne aderarea acestora la membranele mucoase reducând astfel reproducerea şi răspândirea virusurilor. Astfel, QUIXX® protect spray pentru gât formează o barieră de protecţie împotriva virusurilor răcelii.
Pentru ce se utilizează QUIXX® protect spray pentru gât?

- Pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere în infecţiile virale ale tractului respirator superior.
- Pentru hidratarea mucoasei bucale şi faringiene, de exemplu în caz de tuse, răguşeală sau aer uscat.
- Pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere a tuturor simptomelor generate de uscarea sau iritarea mucoasei bucale şi faringiene, de exemplu provocate de fumat, de vorbit sau cântat timp îndelungat.
Doze şi mod de administrare

In ce mod şi cât de des poate fi utilizat QUIXX® protect spray pentru gât?

Pulverizaţi unul sau mai multe pufuri în gât, de mai multe ori pe zi, după cum este necesar. QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat o lungă elasticitate de timp, dacă este cazul, întrucât nu prezintă risc de supradozaj. înainte de prima aplicare, dacă este necesar, pompaţi de câteva ori până când se eliberează un puf uniform. Când pulverizaţi, ţineţi flaconul în poziţie verticală astfel încât tubul de aspira- re să pătrundă în lichid. Pentru a evita rănirea, introduceţi pulverizatorul cu atenţie şi nu prea adânc în cavitatea bucală.
Când nu trebuie utilizat QUIXX® protect spray pentru gât?

In cazul unei hipersensibilităţi cunoscute la oricare dintre componente.
Reacţii adverse posibile/interacţiuni cu alte produse

În prezent, nu sunt cunoscute reacţii adverse. Nu au fost efectuate studii privind interacţiunile cu alte produse.
Precauţii speciale pentru utilizare

QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat în timpul sarcinii şi al alăptării. QUIXX® protect spray pentru gât acţionează local. Carragelose® nu este absorbită de celulele mucoasei faringiene. QUIXX® protect spray pentru gât conţine xilitol şi poate fi utilizat de diabetici. Un puf corespunde la 0,001 unităţi glucidice (o unitate glucidică este echivalentă cu 12 g carbohidraţi digerabili). QUIXX® protect spray pentru gât este un dispozitiv medical. în cazul în care simptomele persistă, trebuie să vă adresaţi unui medic. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor!

Informaţii suplimentare

QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat o. elasticitate mai îndelungată. Nu prezintă risc de dependenţă sau de supradozaj. QUIXX® protect spray pentru gât conţine Carragelose®, o substanţă obţinută din alge marine roşii. QUIXX® protect spray pentru gât nu conţine analgezice, conservanţi, compuşi de origine animală sau gaze cu efect de seră. QUIXX® protect spray pentru gât nu conţine lactoză sau gluten şi poate fi utilizat de vegani.
Mărime de ambalaj

Flacon a 20 ml cu pompă de pulverizare; 1 puf = 0,15 ml soluţie (133 pufuri în total).
Perioada de valabilitate

36 luni. Datorită sistemului de filtrare special, soluţia rămâne sterilă, chiar şi după utilizări repetate. QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat timp de 12 luni de la prima utilizare.
Condiţii de păstrare

A se păstra la temperaturi între 5 C - 30 C. A se feri de lumină.
Fabricant

Haumlsa Pharma GmbH

Maria-Goeppert-Straße 5,

D-23562 Lumlbeck, Germania

Distribuitor

Berlin-Chemie AG (Menarini Group),

Glienicker Weg 125,

12489 Berlin,

GermaniaВнимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 257
Код товара: 51244
Цена товара в пунктах: 667
Код товара: 53877
Цена товара в пунктах: 856
Код товара: 13992
Цена товара в пунктах: 147
Код товара: 51618
Цена товара в пунктах: 416
Код товара: 31511
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 194
Код товара: 59868
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 225
Код товара: 24687
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 3
Код товара: 12252
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 338
Код товара: 47066
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1051
Код товара: 55696
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 318
Код товара: 39852
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 515
Код товара: 42458
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 828
Код товара: 59584
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 11
Код товара: 11304
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 57310
Акция
Цена товара в пунктах: 663
Код товара: 52089
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1612
Код товара: 60327
Акция
Цена товара в пунктах: 776
Код товара: 60685
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 733
Код товара: 61454
Акция
Цена товара в пунктах: 579
Код товара: 52542
Акция
Цена товара в пунктах: 589
Код товара: 46542
Акция
Цена товара в пунктах: 6387
Код товара: 58043
Акция
Цена товара в пунктах: 1744
Код товара: 53141
Акция
Цена товара в пунктах: 431
Код товара: 55111
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 136
Код товара: 57475
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 105
Код товара: 60987
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 480
Код товара: 57534
Цена товара в пунктах: 142
Код товара: 61113
Цена товара в пунктах: 329
Код товара: 61116
Просмотренные товары
Collagen
De ce trebuie sa administram collagen? Este una din cele mai raspindite intrebari. Colagenul este o proteina, din care sunt formate tesuturile organismului uman. El este responsabil pentru fermitatea muschilor si elasticitatea pielii, intareste articulatiile si ligamentele. Organismul omului produce aceasta proteina desinestatator. Si aici apare intrebarea, atunci pentru ce sa-l mai administram? Problema este ca, cu virsta, sinteza colagenului se incetineste. Pentru cei, care doresc sa amine batrinetea si sa readuca fermitate corpului, sa pastreze mobilitatea articulatiilor, sunt elaborate suplimente cu Colagen!