Quixx Protect (alge rosii) 1an+ spray bucofaringian 20ml

Код товара: 55417
Производитель: Halsa Pharma GMBH
Страна: Германия
Форма: спрей назал., р-р
Quixx protect cu Carragelose®

Spray pentru gât

Ce este QUIXX® protect spray pentru gât?

QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat ca adjuvant pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere în infecţiile virale ale tractului respirator superior. în plus, QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat pentru hidratarea preventivă şi de durată a mucoasei bucale şi faringiene. QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat la adulţi şi copii cu vârsta peste 1 an. QUIXX® protect spray pentru gât nu conţine conservanţi. Un filtru steril asigură sterilitatea soluţiei chiar şi după utilizări repetate.
Ce conţine QUIXX® protect spray pentru gât?

QUIXX® protect spray pentru gât este o soluţie limpede, incoloră, vâscoasă, cu aromă de cireşe, 1 ml soluţie conţine iota-caragenan 1,2 mg (Carragelose®), clorură de sodiu, xilitol, aromă de cireşe, soluţie tampon şi apă purificată.
Ce proprietăţi are QUIXX® protect spray pentru gât?

Umiditatea relativă scăzută a unor spaţii (cum sunt încăperile încălzite sau climatizate, automobilul, trenul sau avionul) poate provoca uscarea şi iritarea mucoasei bucale şi a gâtului. De asemenea, solicitarea fizică intensă a gâtului prin activi tăţi precum fumatul, vorbitul şi cân- tatul timp îndelungat, poate determina uscarea mucoasei bucale şi a gâtului. Frecvent, acest lucru generează tuse, răguşeală sau dureri în gât. Carragelose® conţinută în QUIXX® protect spray pentru gât stabilizează pelicula fiziologică hidratantă de la nivelul mucoasei faringiene, asigurând astfel o hidratare de durată. Această peliculă fiziologică hidratantă acţionează ca o barieră fizică împotriva influenţelor externe şi susţine sistemul natural de apărare al organismului. Virusurile răcelii pătrund în organismul uman mai ales prin cavitatea bucală şi nas. Odată pătrunse în cavitatea bucală, acestea se pot fixa pe mucoasă, unde se pot multiplica şi răspândi. Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile care provoacă răceala-şi previne aderarea acestora la membranele mucoase reducând astfel reproducerea şi răspândirea virusurilor. Astfel, QUIXX® protect spray pentru gât formează o barieră de protecţie împotriva virusurilor răcelii.
Pentru ce se utilizează QUIXX® protect spray pentru gât?

- Pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere în infecţiile virale ale tractului respirator superior.
- Pentru hidratarea mucoasei bucale şi faringiene, de exemplu în caz de tuse, răguşeală sau aer uscat.
- Pentru prevenţia şi tratamentul de susţinere a tuturor simptomelor generate de uscarea sau iritarea mucoasei bucale şi faringiene, de exemplu provocate de fumat, de vorbit sau cântat timp îndelungat.
Doze şi mod de administrare

In ce mod şi cât de des poate fi utilizat QUIXX® protect spray pentru gât?

Pulverizaţi unul sau mai multe pufuri în gât, de mai multe ori pe zi, după cum este necesar. QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat o lungă elasticitate de timp, dacă este cazul, întrucât nu prezintă risc de supradozaj. înainte de prima aplicare, dacă este necesar, pompaţi de câteva ori până când se eliberează un puf uniform. Când pulverizaţi, ţineţi flaconul în poziţie verticală astfel încât tubul de aspira- re să pătrundă în lichid. Pentru a evita rănirea, introduceţi pulverizatorul cu atenţie şi nu prea adânc în cavitatea bucală.
Când nu trebuie utilizat QUIXX® protect spray pentru gât?

In cazul unei hipersensibilităţi cunoscute la oricare dintre componente.
Reacţii adverse posibile/interacţiuni cu alte produse

În prezent, nu sunt cunoscute reacţii adverse. Nu au fost efectuate studii privind interacţiunile cu alte produse.
Precauţii speciale pentru utilizare

QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat în timpul sarcinii şi al alăptării. QUIXX® protect spray pentru gât acţionează local. Carragelose® nu este absorbită de celulele mucoasei faringiene. QUIXX® protect spray pentru gât conţine xilitol şi poate fi utilizat de diabetici. Un puf corespunde la 0,001 unităţi glucidice (o unitate glucidică este echivalentă cu 12 g carbohidraţi digerabili). QUIXX® protect spray pentru gât este un dispozitiv medical. în cazul în care simptomele persistă, trebuie să vă adresaţi unui medic. A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor!

Informaţii suplimentare

QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat o. elasticitate mai îndelungată. Nu prezintă risc de dependenţă sau de supradozaj. QUIXX® protect spray pentru gât conţine Carragelose®, o substanţă obţinută din alge marine roşii. QUIXX® protect spray pentru gât nu conţine analgezice, conservanţi, compuşi de origine animală sau gaze cu efect de seră. QUIXX® protect spray pentru gât nu conţine lactoză sau gluten şi poate fi utilizat de vegani.
Mărime de ambalaj

Flacon a 20 ml cu pompă de pulverizare; 1 puf = 0,15 ml soluţie (133 pufuri în total).
Perioada de valabilitate

36 luni. Datorită sistemului de filtrare special, soluţia rămâne sterilă, chiar şi după utilizări repetate. QUIXX® protect spray pentru gât poate fi utilizat timp de 12 luni de la prima utilizare.
Condiţii de păstrare

A se păstra la temperaturi între 5 C - 30 C. A se feri de lumină.
Fabricant

Haumlsa Pharma GmbH

Maria-Goeppert-Straße 5,

D-23562 Lumlbeck, Germania

Distribuitor

Berlin-Chemie AG (Menarini Group),

Glienicker Weg 125,

12489 Berlin,

GermaniaВнимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 706
Код товара: 53877
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 51198
Цена товара в пунктах: 147
Код товара: 51618
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 540
Код товара: 62331
Топ сезона
Код товара: 42911
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 287
Код товара: 61790
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 352
Код товара: 55949
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1099
Код товара: 61989
Топ сезона
Код товара: 59191
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 61909
Топ сезона
Код товара: 59504
NEW
Топ сезона
Код товара: 61660
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 248
Код товара: 60890
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 588
Код товара: 55613
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 55111
Акция
Цена товара в пунктах: 776
Код товара: 60685
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 745
Код товара: 55604
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 665
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 610
Код товара: 52089
Акция
Цена товара в пунктах: 575
Код товара: 52542
Акция
Цена товара в пунктах: 6387
Код товара: 58043
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 1661
Код товара: 61635
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 61760
NEW
Цена товара в пунктах: 66
Код товара: 62161
NEW
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 62332
Просмотренные товары
Balonarea: de ce apare, cum se manifestă și cum se tratează
Balonarea, denumita în termeni medicali meteorism abdominal, reprezintă un disconfort gastrointestinal datorat acumulării de gaze la nivelul intestinelor.