NUK Suzeta silicon Ziua si noaptea de noapte 0-6luni

Код товара: 36183
Производитель: MAPA GmbH
Страна: Германия
Форма: силикон


Suzeta NUK silicon "Ziua si noaptea"

- Forma originala NUK imbunatatita - modelata dupa mamelonul mamei in timpul alaptarii, care se potriveste perfect in gura bebelusului in timp ce acesta suge

- Gatul subtire si ingust al tetinei reduce presiunea asupra dintilor si maxilarului

- Varf plat si parte inferioara neteda; senzatie placuta in gura; suficient spatiu pentru miscari naturale in timpul sugerii

- Varsta 0-6 / 6-18 / 18-36 luni, fara BPA, 2 per pachet

- Diferite culori si motive

NUK Noua suzeta Night & Day din silicon: modelata dupa mamelonul mamei in timpul alaptarii

- Copilul tau experimenteaza multe aventuri palpitante in fiecare zi. Pe parcursul acestora, o suzeta este intotdeauna un prieten de incredere care ii ofera copilului un sentiment de siguranta si care il poate calma. Indiferent daca este vorba de fete, sunete sau imprejurimi nefamiliare care ti-au tulburat micutul, suzeta cu siguranta il va relaxa repede.

- Pentru a optimiza in continuare acest factor care il ajuta pe micut sa se simta mai bine, cei de la NUK, inventatorii suzetei potrivita pentru maxilar, au transformat forma originala a suzetei intr-una chiar mai buna. Aceasta este modelata dupa mamelonul mamei in timpul alaptarii, potrivindu-se optim in gura bebelusului atunci cand suge. Special la aceasta suzeta este faptul ca: este deosebit de subtire si ingusta, reducand astfel presiunea asupra dintilor si maxilarului. Varful suzetei plat si partea inferioara neteda asigura o senzatie placuta in gura si ofera limbii suficient spatiu pentru miscari naturale in timpul sugerii. Suzetele NUK se potrivesc optim in gura copiilor si, prin urmare, sunt acceptate de bebelusi foarte rapid *. Acesta este modul prin care suzeta ofera relaxare atat copiilor, cat si parintilor.

Recomandata de experti: Noile suzete NUK calmeaza mai bine ca oricand

- Dezvoltarea sanatoasa a copilului tau este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-ar placea ca fiecare copil sa aiba o suzeta care este aproape de natura si potrivita pentru maxilar. Prin dezvoltarea ulterioara a formei originale NUK potrivita pentru maxilar si in concordanta cu cele mai recente descoperiri medicale, noua suzeta NUK calmeaza mai bine ca oricand, deoarece copiii care sunt alaptati accepta aceasta suzeta si datorita formei sale familiare. Mamele care alapteaza ne-au confirmat ca suzeta NUK nu afecteaza alaptarea *. De asemenea, ii ofera si mamei o perioada de liniste si relaxare.

- In plus, datorita varfului ingust, plat si subtire, suzetele NUK nu provoaca probleme dentare sau la nivelul maxilarului. Reduce presiunea asupra micilor dinti si asupra maxilarului si lasa limbii suficient spatiu pentru miscari naturale in timpul sugerii - inca doua motive pentru care suzeta NUK este foarte apreciata si recomandata de moase, pediatri si medici ortodonti.

- Rezultatele testelor sunt, de asemenea, in favoarea noii suzete: 100% dintre medicii ortodonti au cerut confirmarea faptului ca noua suzeta NUK nu provoaca probleme cum ar fi nealinierea dintilor, dinti strambi sau probleme la nivelul maxilarului **, 95% dintre copii accepta suzeta NUK *, 90% dintre mame o recomanda si altora * si 92% dintre mamele care alapteaza confirma ca noua suzeta NUK nu afecteaza alaptarea *.

- * Studiu de Piata Independent, 307 Mame, Germania 2017

- ** Studiu de Piata Independent, 50 Medici ortodonti, 50 Pediatri si 50 Moase, Germania 2017

NUK Suzeta Trendline Night & Day din silicon - ajutorul perfect al copilului tau pentru a adormi

- Suzeta Night & Day de la NUK nu doar ca ofera placere pe timpul zilei, ci il ajuta pe copil sa adoarma, iar datorita materialului ecologic si luminos, motivele dragute vor straluci si in intuneric. Forma anatomica cu varful plat ajuta la prevenirea semnelor de presiune atunci cand copilul sta cu fata in sus sau pe lateral, aceasta suzeta fiind ideala pentru momentele de culcare.

- Materialul din silicon transparent este usor de curatat si deosebit de rezistent la caldura. Nu contine substante nocive, este rezistent la fierbere, inodor, transparent si are o suprafata neteda.

- Toate suzetele NUK au integrat sistemul de ventilare NUK, care permite aerului sa iasa printr-un ventil. Astfel, suzeta ramane moale si elibereaza presiunea asupra maxilarului.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 462
Код товара: 32225
Цена товара в пунктах: 173
Код товара: 54651
Цена товара в пунктах: 356
Код товара: 54662
Цена товара в пунктах: 639
Код товара: 63415
Цена товара в пунктах: 238
Код товара: 57485
Цена товара в пунктах: 136
Код товара: 54650
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 56142
Цена товара в пунктах: 259
Код товара: 60941
Цена товара в пунктах: 172
Код товара: 31103
Цена товара в пунктах: 479
Код товара: 63530
Цена товара в пунктах: 287
Код товара: 56439
Топ сезона
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 46197
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 106
Код товара: 25986
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 840
Код товара: 62832
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 44076
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 17
Код товара: 58331
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64086
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 27
Код товара: 61458
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64314
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61707
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Цена товара в пунктах: 632
Код товара: 43015
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 56016
Цена товара в пунктах: 530
Код товара: 62405
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.