Miniclisme cu Glicerina adulti 5,1g N6 LaxaClean

Код товара: 51975
Форма: N/A
Производитель: S.C. Eminvest Pharmacetiucals SRL
Страна: Румыния


Miniclisme cu Glicerina pt adulti 5,1 g N 6 LaxaClean

Dispozitiv medical de unică folosinţă

Descrierea produsului:

Miniclisma este un dispozitiv medical de unică folosinţă, pe bază de glicerină, pentru uz rectal. Miniclisma se prezintă sub forma unui burduf din plastic moale, prevăzut cu o canulă perforată în vârf şi sigilată cu un dop. Acest dop trebuie îndepărtat înainte de folosire.
Compoziţie miniclismă cu glicerină:

1 miniclismă conţine 5,1g glicerină, apă purificată.
Masă totală conţinut flacon 9,0g.
Pentru ce se utilizează miniclisma cu glicerină:

Miniclismele cu glicerină sunt folosite pentru tratamentul simptomatic al constipaţiei, pentru uşurarea golirii colonului, în cazul scaunelor dure sau înaintea rectoscopiei. Utilizaţi miniclisma conform instrucţiunilor şi urmaţi sfaturile oferite în acest prospect. Pentru utilizarea în siguranţă a dispozitivului medical, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Acţiunea minidismei cu glicerină:

Lubrefiază şi facilitează eliminarea masei fecale. Modalitatea de acţiune este asigurată de proprietăţile soluţiei cu glicerină în concentraţie mare. Odată administrată rectal, soluţia hiperosmotică atrage apa din ţesuturile si mucoasele din partea terminală a colonului, sporind astfel volumul conţinutului rectal. Se produce astfel destinderea pereţilor colonului şi se stimulează nevoia de evacuare în mod delicat, fără efort, cu ajutorul unui mecanism aproape fiziologic.
Când să nu folosiţi miniclisma cu glicerină:

Miniclismele nu se folosesc în cazul durerilor abdominale sau în cazul unor dureri de origine necunoscută. Nu se utilizează în caz de afecţiuni inflamatorii intestinale cum ar fi: colita ulceroasă, boala (frohn, crampe sau colici. Evitaţi utilizarea când aveţi senzaţii de greaţă, vărsături, scaune cu urme de sânge.
Efecte secundare:

Este posibil să apară la persoanele care au avut anterior mucoasa iritata sau inflamată la nivel rectal. Dacă întâmpinaţi vreun efect secundar, adresaţi-vă medicului sau farmacistului, în Gzuri foarte rare, după utilizarea pe termen lung a miniclismelor cu glicerină, potapărea reacţii adverse locale (senzaţie de arsură).
Dozare:

Miniclisme cu glicerină pentru adulţi: folosiţi 1 miniclismă pe zi sau după recomandarea medicului sau farmacistului.
Cum se foloseşte miniclisma cu glicerină:

Administrarea se tace în poziţia întins în pat, cu faţa în jos. La aplicare se îndepărtează capacul de siguranţă al canulei. Se lubrefiază canula cu una-două picături din conţinutul minidismei, după care se introduce cu atenţie în orificiul anal. Prin presarea burdufului flexibil, conţinutul este împins treptat în rect, până la golire. Se retrage miniclisma ţinând burduful apăsat, după are searuncă. în cele mai multe cazuri, efectul se manifestă imediat sau cel mult în 10-15 minutede la administrare. Dispozitivul este de unică folosinţă. Aceste miniclisme monodozâ sunt astfel concepute, încât să asigure o utilizare uşoară, comodă şi fără riscuri. Miniclismele cu glicerină sunt doar un adjuvantal tratamentului igieno-dietetic. Pentru normalizarea scaunelor, suplimentaţi alimentaţia cu fibre şi lichideşi efectuaţi activi tăţi fizice.
Produsul este ambalat astfel:

Cutie cu 6 miniclisme monodoză a 9,0 g.
Condiţii de păstrare:

Miniclismele trebuie păstrate în ambalajul original, în condiţii de umiditate relativă de maxim 65% şi la temperaturi cuprinse între 5° - 25° C.
Atenţionări:

NUMAI PENTRU UZ INTRARECTAL!

A NU SE LĂSA LA &ÎNDEMANA COPIILOR!

A NU SE UTILIZA DUPĂ DATA &ÎNSCRISĂ PE AMBALAJ!

Produsul nu se va utiliza concomitent cu alte laxative, indiferent de calea de administrare. Nu utilizaţi miniclisme cu glicerină timp îndelungat. Tratamentul constipaţiei nu trebuie să depăşească 10 zile. Dacă în acest interval simptomele nu se îmbunătăţesc sau se înrăutăţesc, adresaţi-vă medicului sau farmacistului, în cazul în care suferiţi de afecţiuni ale intestinului gros sau ale rectului (hemoroizi, fisuri anale etc. ), consultaţi medicul înainte de a utiliza miniclismele cu glicerină.
Producător:

S. C. EMINVEST PHARMACEUTICALS S. R. L.
Str. Prahova, nr. 6A, Sector 1, Bucureşti, România.
office@eminvest. ro

www. eminvest. ro



Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 627
Код товара: 62806
Цена товара в пунктах: 424
Код товара: 63767
NEW
Цена товара в пунктах: 43
Код товара: 64260
Цена товара в пунктах: 740
Код товара: 62660
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 889
Код товара: 46408
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 11972
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 47308
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42969
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 365
Код товара: 62174
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61697
Акция
Цена товара в пунктах: 1372
Код товара: 45721
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 1065
Код товара: 59584
Акция
Цена товара в пунктах: 514
Код товара: 61695
Цена товара в пунктах: 1193
Код товара: 59593
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Цена товара в пунктах: 344
Код товара: 61116
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.