Meflocid™ comp. film. 500 mg N7

Код товара: 46341
Доза: 500
Количество доз: 7
Производитель: Drogsan Ilaclari Sanayi ve Ticaret A.S.
Страна: Турция
Форма: табл. п/о.
Наличие: достаточно
отпуск только по рецепту!
123 07 леев
(-8%)
113 67 леев
Выгода:
11 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Meflocid 500 mg comprimate filmate

Levofloxacină

1. Ce este Meflocid comprimate filmate şi pentru ce se utilizează Denumirea medicamentului dumneavoastră este Meflocid comprimate filmate. Meflocid comprimate filmate conţine o substanţă activă denumită levofloxacină. Aceasta aparţine unui grup de medicamente denumit antibiotice. Levofloxacina este un antibiotic din clasa „chinolonelor”. Acţionează prin omorârea bacteriilor care provoacă infecţii în organismul dumneavoastră.

Meflocid comprimate filmate poate fi utilizat pentru a trata infecţii ale:

-Sinusurilor

-Plămânilor, la persoanele cu probleme de lungă durată cu respiraţia sau pneumonie

-Tractului urinar, inclusiv ale rinichilor sau ale vezicii urinare

-Prostatei, atunci când aveţi o infecţie de lungă durată

-Pielii şi ţesuturilor de sub piele, inclusiv ale muşchilor. Acestea sunt numite uneori “ţesuturi moi”.

În anumite situaţii speciale, Meflocid comprimate filmate poate fi utilizat pentru a scădea probabilitatea de apariţie a unei boli pulmonare denumită antrax sau de agravare a bolii, după ce aţi fost expus la bacteria care provoacă antraxul.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Meflocid comprimate filmate

Nu utilizaţi Meflocid comprimate filmate :

-Sunteţi alergic la levofloxacină, la oricare alt antibiotic chinolonic, cum sunt moxifloxacina, ciprofloxacina sau ofloxacina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament

-Semnele unei reacţii alergice includ: erupţie pe piele, dificultăţi la înghiţire sau în respiraţie, umflare a buzelor, feţei, gâtului sau limbii.

-Aţi avut vreodată epilepsie

-Aţi avut vreodată o problemă cu tendoanele, cum este tendinita, care a fost asociată cu tratamentul cu un „antibiotic chinolonic”. Tendonul este o coardă care leagă muşchiul de scheletul dumneavoastră

-Sunteţi copil sau adolescent în perioada de creştere

-Sunteţi gravidă, aţi putea rămâne gravidă sau credeţi că aţi putea fi gravidă

-Alăptaţi

Nu luaţi acest medicament dacă vă aflaţi în oricare dintre situaţiile enumerate mai sus. Dacă nu sunteţi sigur, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte să luaţi Meflocid.

Atenţionări şi precauţii

Înainte să luaţi acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă:

-Aveţi vârsta de 60 de ani sau peste

-Utilizaţi corticosteroizi, denumiţi uneori steroizi (vezi punctul „Meflocid împreună cu alte medicamente”)

-Aţi avut vreodată o criză convulsivă (convulsie)

-Aţi avut leziuni ale creierului determinate de un accident vascular cerebral sau alte leziuni ale creierului

-Aveţi probleme cu rinichii

-Aveţi o afecţiune cunoscută sub denumirea „deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenază”. Sunteţi mai predispus la apariţia unor probleme grave de sânge atunci când luaţi acest medicament.

-Aţi avut vreodată probleme de sănătate mintală

-Aţi avut vreodată probleme cu inima: este necesară precauţie atunci când luaţi acest fel de medicamente, dacă v-aţi născut cu sau aveţi istoric în familie de prelungire a intervalului QT (observată pe ECG, o înregistrare a activi tăţii electrice a inimii), aveţi un dezechilibru al sărurilor din sânge (în special valori scăzute ale potasiului sau magneziului în sânge), aveţi un ritm al inimii foarte lent (denumit „bradicardie”), aveţi inima slăbită (insuficienţă cardiacă), aveţi istoric de atac de cord (infarct miocardic), sunteţi femeie sau vârstnic sau luaţi alte medicamente care determină modificări anormale ale ECG (vezi punctul „Meflocid împreună cu alte medicamente”).

-Aveţi diabet zaharat

-Aţi avut vreodată probleme cu ficatul

-Aveţi miastenia gravis.

Dacă nu sunteţi sigur că vă aflaţi în oricare dintre situaţiile enumerate mai sus, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte să luaţi Meflocid.

Meflocid comprimate filmate împreună cu alte medicamente

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală, deoarece Meflocid comprimate filmate poate afecta modul în care acţionează alte medicamente. De asemenea, alte medicamente pot afecta modul în care acţionează Meflocid comprimate filmate.

În special, spuneţi medicului dumneavoastră dacă luaţi oricare dintre următoarele medicamente, deoarece acestea pot creşte probabilitatea de apariţie a reacţiilor adverse, atunci când sunt utilizate împreună cu Meflocid comprimate filmate:

- Corticosteroizi, denumiţi uneori steroizi-utilizaţi în tratamentul inflamaţiei. Se poate să fiţi mai predispus la inflamaţia şi/sau ruperea tendoanelor.

- Warfarină-utilizată pentru subţierea sângelui. Sunteţi mai predispus la a avea o sângerare. Medicul dumneavoastră poate fi nevoit să vă efectueze periodic teste de sânge, pentru a verifica cât de bine se coagulează sângele dumneavoastră.

- Teofilină-utilizată în tratamentul problemelor cu respiraţia. Dacă acest medicament este luat împreună cu Meflocid comprimate filmate, sunteţi mai predispus la a avea o criză convulsivă (convulsie).

- Medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS)-utilizate în tratamentul durerii şi inflamaţiei, cum sunt acidul acetilsalicilic, ibuprofenul, fenbufenul, ketoprofenul şi indometacina. Dacă aceste medicamente sunt luate împreună cu Meflocid comprimate filmate, sunteţi mai predispus la a avea o criză convulsivă (convulsie).

- Ciclosporină-utilizată după transplanturile de organ. Se poate să fiţi mai predispus la apariţia reacţiilor adverse ale ciclosporinei.

- Medicamente despre care se ştie că afectează modul în care bate inima dumneavoastră. Acestea includ medicamentele utilizate în tratamentul ritmului anormal al inimii (medicamente antiaritmice, cum sunt chinidina, hidrochinidina, disopiramida, sotalolul, dofetilida, ibutilida şi amiodarona), depresiei (medicamente antidepresive triciclice, cum sunt amitriptilina şi imipramina), tulburărilor psihice (medicamente antipsihotice) şi infecţiilor bacteriene (antibiotice „macrolide”, cum sunt eritromicina, azitromicina şi claritromicina).

- Probenecid-utilizat în tratamentul gutei şi cimetidină-utilizată în tratamentul ulcerului şi al senzaţiilor de arsură în capul pieptului. Trebuie să aveţi grijă deosebită dacă luaţi oricare dintre aceste medicamente împreună cu Meflocid comprimate filmate. Dacă aveţi probleme cu rinichii, medicul dumneavoastră va dori să vă administreze o doză mai mică.

Nu luaţi Meflocid comprimate filmate în acelaşi timp cu următoarele medicamente, deoarece pot afecta modul în care acţionează Meflocid comprimate filmate:

- Comprimate cu fier (pentru anemie), suplimente cu zinc, antiacide care conţin magneziu sau aluminiu (pentru aciditate sau senzaţie de arsură în capul pieptului), didanozină sau sucralfat (pentru ulcer de stomac). Vezi, mai jos, punctul 3 „Dacă luaţi deja comprimate cu fier, suplimente cu zinc, antiacide, didanozină sau sucralfat”.

Teste de urină pentru depistarea opioizilor

- La persoanele care utilizează Meflocid comprimate filmate, testele de urină pot avea rezultate „fals-pozitive” pentru medicamentele utilizate împotriva durerilor puternice, denumite „opioizi”. Dacă medicul dumneavoastră v-a recomandat efectuarea unui test de urină, spuneţi-i că luaţi Meflocid comprimate filmate.

Teste pentru tuberculoză

- Acest medicament poate determina rezultate „fals-negative” la anumite teste de laborator utilizate pentru depistarea bacteriei care provoacă tuberculoză.

Sarcina şi alăptarea

Nu luaţi acest medicament dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor

După ce luaţi acest medicament, pot apărea reacţii adverse, inclusiv ameţeli, somnolenţă, senzaţie de învârtire (vertij) sau tulburări de vedere. Unele dintre aceste reacţii adverse vă pot afecta capacitatea de concentrare şi viteza de reacţie. Dacă acestea se întâmplă, nu conduceţi vehicule sau nu întreprindeţi nici o activi tate care necesită un nivel ridicat de atenţie.

3. Cum să luaţi Meflocid comprimate filmate

Luaţi întotdeauna acest preparat exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Dacă nu sunteţi sigur trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.

Cum să luaţi acest medicament

- Luaţi acest medicament pe cale orală.

- Înghiţiţi comprimatele întregi, cu un pahar cu apă.

- Comprimatele pot fi luate în timpul meselor sau oricând între mese

Protejaţi-vă pielea de lumina soarelui

Feriţi-vă de expunerea directă la lumina soarelui cât timp luaţi acest medicament şi timp de 2 zile după ce opriţi administrarea sa, deoarece pielea dumneavoastră va deveni mult mai sensibilă la soare şi pot apărea arsuri, furnicături sau erupţie severă cu vezicule, dacă nu vă luaţi următoarele măsuri de precauţie:

- Asiguraţi-vă că utilizaţi o cremă cu factor ridicat de protecţie solară

- Purtaţi întotdeauna o pălărie şi haine care să vă acopere braţele şi picioarele

- Evitaţi solarul.

Dacă luaţi deja comprimate cu fier, suplimente cu zinc, antiacide, didanozină sau sucralfat

Nu luaţi aceste medicamente în acelaşi timp cu Meflocid comprimate filmate. Luaţi-vă doza din aceste medicamente cu cel puţin 2 ore înainte sau după cel puţin 2 ore de la administrarea Meflocid comprimate filmate.

Ce doză să luaţi

- Medicul dumneavoastră va decide câte comprimate de Meflocid™ comprimate filmate trebuie să luaţi.

- Doza va depinde de tipul infecţiei pe care o aveţi şi de localizarea infecţiei în organismul dumneavoastră.

- Durata tratamentului va depinde de cât de gravă este infecţia dumneavoastră.

- Dacă simţiţi că efectul medicamentului este prea slab sau prea puternic, nu schimbaţi dumneavoastră doza, ci adresaţi-vă medicului dumneavoastră.

Adulţi şi vârstnici

Infecţii ale sinusurilor

- Un comprimat Meflocid 500 mg o dată pe zi, în fiecare zi

Infecţii ale plămânilor, la persoanele cu probleme de respiraţie de lungă durată

- Un comprimat Meflocid 500 mg o dată pe zi, în fiecare zi

Pneumonie

- Un comprimat Meflocid 500 mg o dată sau de două ori pe zi, în fiecare zi

Infecţii ale tractului urinar, inclusiv ale rinichilor sau vezicii urinare

- Jumătate de comprimat sau un comprimat Meflocid 500 mg, în fiecare zi

Infecţii ale prostatei

- Un comprimat Meflocid 500 mg o dată pe zi, în fiecare zi

Infecţii ale pielii şi ţesuturilor de sub piele, inclusiv ale muşchilor

- Un comprimat Meflocid 500 mg, o dată sau de două ori pe zi, în fiecare zi

Adulţi şi vârstnici cu probleme cu rinichii

Medicul dumneavoastră poate fi nevoit să vă administreze o doză mai mică.

Copii şi adolescenţi

Acest medicament nu trebuie administrat la copii sau adolescenţi.

Dacă luaţi mai mult Meflocid comprimate filmate decât trebuie (supradozaj)

Dacă luaţi accidental mai multe comprimate decât trebuie, spuneţi imediat unui medic sau cereţi imediat alt sfat medical. Luaţi ambalajul medicamentului cu dumneavoastră, pentru ca medicul să ştie ce aţi luat. Pot să apară următoarele reacţii: crize convulsive (convulsii), confuzie, ameţeli, afectarea stării de conştienţă, tremor şi probleme la nivelul inimii-care duc la bătăi neregulate ale inimii, precum şi senzaţie de rău (greaţă) sau senzaţie de arsură la nivelul stomacului.

Dacă uitaţi să luaţi una sau mai multe doze de Meflocid comprimate filmate

Dacă uitaţi să luaţi o doză, luaţi-o imediat ce vă aduceţi aminte, cu excepţia cazului în care este în apropierea momentului în care trebuie să luaţi următoarea doză. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să utilizaţi Meflocid comprimate filmate

Nu încetaţi să luaţi Meflocid comprimate filmate doar pentru că vă simţiţi mai bine. Este important să terminaţi schema de tratament pe care v-a prescris-o medicul dumneavoastră. Dacă încetaţi să luaţi comprimatele prea devreme, infecţia poate reapărea, starea dumneavoastră se poate agrava sau bacteria poate deveni rezistentă la medicament.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile

Ca şi alte medicamentele, acest preparat poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Aceste reacţii sunt de obicei uşoare sau moderate şi adesea dispar după o elasticitate scurtă de timp.

Reacţiile adverse sunt clasificate în funcţie de frecvenţă, folosind următoarea convenţie:

- foarte frecvente (apar la mai mult de 1 din 10 persoane)

- frecvente (apar la mai puţin de 1 din 10 de persoane)

- mai puţin frecvente (apar la mai puţin de 1 din 100 de persoane)

- rare (apar la mai puţin de 1 din 1000 de persoane)

- foarte rare (apar la mai puţin de 1 din 10000 de persoane)

- cu frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile)

Opriţi administrarea Meflocid comprimate filmate şi adresaţi-vă imediat unui medic sau mergeţi imediat la spital dacă observaţi următoarea reacţie adversă:

Foarte rare

- Aveţi o reacţie alergică. Semnele pot include: erupţie pe piele, dificultăţi la înghiţire sau în respiraţie, umflare a buzelor, feţei, gâtului sau limbii.

Opriţi administrarea Meflocid comprimate filmate şi adresaţi-vă imediat unui medic dacă observaţi oricare dintre următoarele reacţii adverse grave-este posibil să aveţi nevoie de tratament medical de urgenţă:

Rare

- Diaree apoasă, care poate conţine sânge, posibil însoţită de crampe la nivelul stomacului şi temperatură crescută. Acestea pot fi semne ale unei probleme severe la nivelul intestinului.

- Durere şi inflamare a tendoanelor sau ligamentelor, care poate duce la ruptură. Tendonul lui Ahile este afectat de cele mai multe ori.

- Crize convulsive (convulsii).

Foarte rare

- Senzaţie de arsură, furnicături, durere sau amorţeală. Acestea pot fi semne a ceea ce se numeşte „neuropatie”.

Altele:

- Erupţii severe pe piele, care pot include apariţia de vezicule sau cojirea pielii în jurul buzelor, ochilor, gurii, nasului şi organelor genitale

- Pierdere a poftei de mâncare, îngălbenire a pielii şi ochilor, urină închisă la culoare, mâncărimi sau sensibilitate la nivelul stomacului (abdomenului). Acestea pot fi semne ale unor probleme la nivelul ficatului, care pot include insuficienţă letală a ficatului.

Dacă vă este afectată vederea sau dacă aveţi oricare alte tulburări la nivelul ochilor în timpul tratamentului cu Meflocid comprimate filmate, adresaţi-vă imediat unui medic oftalmolog.

Spuneţi medicului dumneavoastră dacă oricare dintre următoarele reacţii adverse se agravează sau durează mai mult de câteva zile:

Frecvente

- Probleme cu somnul

- Dureri de cap, ameţeli

- Senzaţie de rău (greaţă, vărsături) şi diaree

- Creştere a valorilor unor enzime ale ficatului în sânge.

Mai puţin frecvente

- Modificări ale numărului altor bacterii sau ciuperci, infecţie cu o ciupercă denumită Candida, care poate necesita tratament

- Modificări ale numărului celulelor albe din sânge, apărute în rezultatele unor analize de sânge (leucopenie, eozinofilie)

- Stare de stres (anxietate), confuzie, nervozitate, somnolenţă, tremurături, senzaţie de învârtire (vertij)

- Senzaţie de lipsă de aer (dispnee)

- Modificările ale gustului, pierderea poftei de mâncare, disconfort la nivelul stomacului sau indigestie (dispepsie), dureri în zona stomacului, senzaţie de balonare (flatulenţă) sau constipaţie

- Mâncărimi şi erupţii pe piele, măncărimi severe sau blânde (urticarie), transpiraţie abundentă (hiperhidroză)

- Dureri la nivelul articulaţiilor sau la nivelul muşchilor

- Testele de sânge pot avea rezultate anormale, din cauza problemelor cu ficatul (creşterea bilirubinei) sau cu rinichii (creşterea creatininei)

- Stare generală de slăbiciune.

Rare

- Apariţie cu uşurinţă de vânătăi sau sângerare, din cauza scăderii numărului de plachete din sânge (trombocitopenie)

- Număr scăzut de celule albe în sânge (neutropenie)

- Răspuns imun exagerat (hipersensibilitate)

- Scădere a valorilor zahărului din sângele dumneavoastră (hipoglicemie). Aceasta este important de ştiut pentru persoanele cu diabet zaharat.

- Vedere sau auzire a unor lucruri care nu există (halucinaţii, paranoia), schimbări de opinie şi de gândire (reacţii psihotice), cu risc de a avea gânduri sau acţiuni de sinucidere

- Stare de depresie, probleme mintale, stare de nelinişte (agitaţie), vise anormale sau coşmaruri - Senzaţie de furnicături la nivelul mâinilor şi picioarelor (parestezii)

- Probleme cu auzul (tinitus) sau cu vederea (vedere înceţoşată)

- Bătăi anormal de rapide ale inimii (tahicardie) sau tensiune arterială scăzută (hipotensiune arterială)

- Slăbiciune musculară. Aceasta este important de ştiut pentru persoanele cu miastenia gravis (o boală rară a sistemului nervos).

- Modificări ale modului în care funcţionează rinichii dumneavoastră şi, ocazional, insuficienţă renală, care poate fi cauzată de o reacţie alergică la nivelul rinichilor, denumită nefrită interstiţială.

- Febră

Alte reacţii adverse includ:

- Scădere a numărului de celule roşii din sânge (anemie): aceasta poate să vă facă pielea palidă sau galbenă din cauza distrugerii celulelor roşii din sânge; scădere a numărului tuturor tipurilor de celule din sânge (pancitopenie)

- Febră, inflamaţie în gât şi stare generală de rău, care nu trece. Acestea pot fi provocate de o scădere a numărului celulelor albe din sânge (agranulocitoză).

- Scădere importantă a circulaţiei sângelui (şoc asemănător celui anafilactic)

- Creştere a valorilor zahărului din sânge (hiperglicemie) sau scădere a valorilor zahărului din sânge, care duce la apariţia comei (comă hipoglicemică). Acestea sunt important de ştiut pentru persoanele cu diabet zaharat.

- Modificări ale mirosului, pierdere a mirosului sau gustului (parosmie, anosmie, ageuzie)

- Probleme de mişcare şi mers (dischinezie, tulburări extrapiramidale)

- Pierdere temporară a conştienţei sau cădere (sincopă)

- Pierdere temporară a vederii

- Afectare sau pierdere a auzului

- Ritm anormal de rapid al bătăilor inimii, ritm neregulat al bătăilor inimii care pune viaţa în pericol, inclusiv stop cardiac, afectare a ritmului inimii (denumită „prelungirea intervalului QT”, observată pe ECG, o înregistrare a activi tăţii electrice a inimii)

- Dificultate în respiraţie sau respiraţie şuierătoare (bronhospasm)

- Reacţii alergice pulmonare

- Pancreatită

- Inflamaţie a ficatului (hepatită)

- Creştere a sensibilităţii pielii dumneavoastră la soare şi la lumina ultravioletă (fotosensibilitate)

- Inflamaţie a vaselor care transportă sângele prin organismul dumneavoastră, din cauza unei reacţii alergice (vasculită)

- Inflamaţie a ţesuturilor din interiorul gurii (stomatită)

- Ruptură a muşchilor sau distrugere a muşchilor (rabdomioliză)

- Înroşire şi umflare a articulaţiilor (artrită)

- Durere, inclusiv dureri de spate, în piept şi la nivelul extremităţilor

- Crize de porfirie la persoanele care au deja porfirie (o boală metabolică foarte rară)

- Dureri de cap persistente, cu sau fără afectare a vederii (hipertensiune intracraniană benignă).

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

5. Cum se păstrează Meflocid comprimate filmate

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Acest medicament nu necesită condiţii speciale de păstrare, dar este mai bine să ţineţi Meflocid comprimate filmate în ambalajul şi cutia originale, într-un loc uscat. Perioada de valabilitate este indicată pe ambalaj. Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe ambalaj după EXP. Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Meflocid comprimate filmate

Substanţa activă este levofloxacina. Un comprimat filmat Meflocid 500 mg conţine levofloxacină 500 mg (sub formă de levofloxacină hemihidrat 512,46 mg).

Celelalte componente sunt:

Nucleul: celuloză microcristalină, crospovidonă, hidroxipropilmetilceluloză, stearil fumarat de sodiu.

Filmul: alcool polivinilic, dioxid de titan, PEG 3350, talc.

Cum arată Meflocid comprimate filmate şi conţinutul ambalajului:

Comprimate filmate Comprimate filmate oblongi, de culoare albă.

Ambalaj:

Câte 7 comprimate în blister. Câte 1 blister în cutie de carton.

Deţinătorul Certificatului de Înregistrare şi Fabricantul

Deţinătorul Certificatului De Inregistrare

DROGSAN İlaçları Sanayi ve Ticaret A. Ş. , Turicia

Oğuzlar mahallesi 1370. Sokak 7/3

06520 Balgat- ANKARA

Fabricantul

DROGSAN İlaçları Sanayi ve Ticaret A. Ş. , Turicia

06760 Çubuk Ankara.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 794
Код товара: 55758
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 26
Код товара: 45842
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 467
Код товара: 54915
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42964
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1072
Код товара: 64034
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61864
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61701
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 169
Код товара: 64358
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Акция
Цена товара в пунктах: 461
Код товара: 61852
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 848
Код товара: 63458
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 58427
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 58536
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Акция
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 42229
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.