Strepsils® Intensiv Miere si Lamaie pastile 8,75 mg N8x3

Код товара: 53383
Доза: 1
Количество доз: 24
Производитель: Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd
Страна: Великобритания
Форма: пастилки
Наличие: достаточно
133 51 леев
(-9%)
121 89 леев
Выгода:
12 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках





STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMIE 8,75 mg pastile

Flurbiprofen

1. CE ESTE STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMIE ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ

Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie conţine flurbiprofen care aparţine unui grup de substanţe numite antiiflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS ajută la reducerea inflamaţiei, durerii şi febrei.

Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie ajută la calmarea durerii şi a inflamaţiei gâtului ce însoţesc răceala, laringita sau amigdalita. Calmarea durerii şi a inflamaţiei este de aşteptat să apară după 30 de minute de la administrarea unei pastile.

2. ÎNAINTE SĂ LUAŢI STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMIE

Nu luaţi Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie

- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la flurbiprofen la alte AINS sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului ;

- dacă aveţi sau aţi avut ulcer gastro-duodenal;

- dacă aţi avut vreodată bronhospasm, rinoree însoţită de mâncărime la nivelul nărilor sau urticarie după administrarea de flurbiprofen sau alte AINS;

- dacă aveţi insuficienţă cardiacă severă;

- dacă sunteţi în ultimul trimestru de sarcină.

Aveţi grijă deosebită când luaţi Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie

- dacă aveţi sau aţi avut astm bronşic;

- dacă aveţi boli ale rinichiului, inimii sau ficatului;

- dacă aveţi risc de sângerare;

- dacă aveţi antecedente de afecţiuni digestive;

Dacă survine o sângerare sau o ulceraţie gastro-intestinală în timpul tratamentului cu flurbiprofen, administrarea medicamentului trebuie întreruptă.

Medicamente precum flurbiprofenul se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral. Riscurile de orice tip sunt mai probabile la doze mari şi în cazul tratamentului de lungă durată. Nu depăşiţi doza şi durata de 3 zile recomandate pentru tratament.

Dacă aveţi probleme cardiace, accident vascular cerebral în antecedente sau consideraţi că aţi putea fi în situaţie de risc din cauza acestor afecţiuni (de exemplu, dacă aveţi hipertensiune arterială, diabet zaharat, valori crescute ale colesterolului sau sunteţi fumător) trebuie să discutaţi despre tratament cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.

Utilizarea altor medicamente

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavaostră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fără prescripţie medicală în special:

- alte AINS deoarece efectele acestora se pot cumula cu ale flurbiprofenului;

- anticoagulante (medicamente care impiedică formarea cheagurilor de sânge) deoarece se poate prelungi timpul de sângerare;

- litiu deoarece flurbiprofenul poate reduce rata de eliberare a acestuia;

- antihipertensive (medicamente care scad tensiunea arterială în cazul în care aceasta a fost crescută) deoarece efectul acestora poate fi diminuat;

- mifepristonă (efectul acesteia poate fi redus de către AINS în intervalul de 8-12 zile după administrarea ei);

- chinolone (pentru tratamentul infecţiilor) deoarece AINS pot creşte riscul de apariţie a convulsiilor asociate cu administrarea acesteia.

Utilizarea Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie împreună cu alimente şi băuturi

Deoarece pastilele de Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie trebuie menţinute în cavitatea bucală până la dizolvare, acestea nu se administrează concomitent cu alimente sau băuturi.

Sarcina şi alăptarea

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.

În primele 5 luni de sarcină, AINS se pot utiliza pe o elasticitate cât mai scurtă, la recomandarea medicului, dacă este absolut necesar. Utilizarea AINS în ultimele 4 luni de sarcină poate determina închidera prematură a canalului arterial la făt şi o creştere persistentă a tensiunii pulmonare la nou născut. Prin urmare administrarea Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie în ultimele 4 luni de sarcină este contraindicată. Flurbiprofenul se excretă în laptele matern în concentraţie foarte mică; ca măsură de precauţie se recomandă evitarea administrării în timpul alăptării.

Conducea vehiculelor şi folosirea utilajelor

Uneori pot să apară ameţeli sau tulburari de vedere după administrarea Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie; în această situaţie nu este recomandat să conduceţi vehicule sau să folosiţi utilaje.

Informaţii importante privind unele componente ale Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie

Acest medicament conţine zahăr, glucoză şi miere. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi de a lua acest medicament.

3. CUM SĂ LUAŢI STREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMIE

Luaţi întotdeauna Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie exact aşa cum v-a spus medicul dumneavaostră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavaostră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Adulţi şi copii peste 12 ani

Doza recomandată este de o pastilă Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie (8,75 mg flurbiprofen) la fiecare 3-6 ore, în funcţie de gravitatea simptomelor, doza maximă este de 5 pastile Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie (43,75 mg flurbiprofen) în 24 de ore. Durata tratamentului nu trebuie să depasească 3 zile.

Copii

Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie nu este indicat la copii cu vârsta sub 12 ani.

Vârstnici

Nu este necesară ajustarea dozei la acestă categorie de vârstă.

Similar altor pastile, pentru a se evita apariţia iritaţiilor locale se va schimba în permanenţă poziţia Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie la nivelul cavităţii bucale.

Dacă aţi luat mai mult Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie decât trebuie

Dacă în mod accidental luaţi mai multe pastile sau dacă un copil cu vârsta sub 12 ani ia pastilele, adresaţi-vă medicului sau celui mai apropiat spital. Luaţi cu dumneavoastră ambalajul acestui medicament.

Dacă aţi uitat să luaţi Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie Dacă aţi uitat să luaţi o doză, luaţi alta, imediat ce v-aţi amintit. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă încetaţi să luaţi Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie

Întreruperea prematură a tratamentului nu vă afectează. Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie se utilizează numai la nevoie. Puteţi opri tratamentul imediat ce vă simţiţi bine.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. REACŢII ADVERSE POSIBILE

Ca toate medicamentele, Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Reacţiile adverse sunt clasificate în funcţie de frecvenţă, folosind următoarea convenţie: - foarte frecvente (apar la mai mult de 1 din 10 persoane);

- frecvente (apar la mai puţin de 1 din 10 persoane);

- mai puţin frecvente (apar la mai puţin de 1 din 100 persoane);

- rare (apar la mai puţin de 1 din 1000 persoane);

- foarte rare (apar la mai puţin de 1 din 10000 persoane);

- cu frecvenţă necunoscută (care nu poate fi estimată din datele disponibile).

Fоarte rare

Îngălbenire a pielii , anemie aplastică, scădere a numărului de granulocite sau de trombocite din sânge (fără a se stabili însă o relaţie de cauzalitate cu administrarea flurbiprofenului).

Cu frecvenţă necunoscută:

Indigestie, greaţă, vărsături, sângerări gastro-intestinale, diaree, ulceraţii ale mucoasei bucale, exacerbare a simptomelor ulcerului gastric sau duodenal, perforaţie gastrică, iritaţii tranzitorii ale mucoasei bucale, retenţie de fluide, edem, tulburări ale gustului, ameţeli, tulburări ale vederii, urticarie, edem la nivelul feţei, limbii sau gâtului, crize de astm bronşic, reacţii anafilactice, erupţii trecătoare pe piele, de diferite tipuri.

Reacţii adverse raportate în asociere cu tratamentul cu AINS au fost edemul, hipertensiunea arterială şi insufucienţa cardiacă. Medicamente precum flurbiprofenul se pot asocia cu un risc uşor crescut de apariţie a atacului de cord („infarct miocardic”) sau a accidentului vascular cerebral.

Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavaostră sau farmacistului.

5. CUM SE PĂSTREAZĂ SPREPSILS INTENSIV MIERE ŞI LĂMIE

A se păstra în ambalajul original.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.

Nu utilizaţi Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie după data de expirare înscrisă pe ambalaj dupa EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.

Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Ce conţine Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie

- Substanţa activă este flurbiprofenul. Fiecare comprimat conţine flurbiprofen 8,75 mg.

- Celelalte componente sunt: macrogol 300, hidroxid de potasiu, aromă de lămâie, levomentol, glucoză, zahăr şi miere.

Cum arată Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie şi conţinutul ambalajului

Strepsils Intensiv Miere Şi Lămâie se prezintă sub formă de pastile rotunde, de culoare galben deschis până la maro, cu gust de lămâie şi miere, gravate pe ambele feţe.

Este disponibil în cutii cu 2 blistere din Al/PVC-PVDC a câte 8 pastile.

Este disponibil în cutii cu 3 blistere din Al/PVC-PVDC a câte 8 pastile.

Deţinătorul autorizaţiei de punere pe piaţă

Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd

103-105 Bath Road, Slough, Berkshire SL1 3UH,

Marea Britanie

Fabricantul

Reckitt Benckiser Healthcare International Ltd.

Nottingham, Thane Road, NG90 2 DB, Nottingham,

Marea Britanie



Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 28
Код товара: 63890
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 822
Код товара: 58159
Топ сезона
Код товара: 12123
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 150
Код товара: 44218
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 652
Код товара: 61743
Акция
Цена товара в пунктах: 3701
Код товара: 63742
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 311
Код товара: 62318
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 53289
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.