Sirop de tuse adulti 100ml SeptiClean ACC, NAC

Код товара: 54101
Производитель: S.C Eminvest Pharmaceuticals S.R.L
Страна: Румыния
Форма: сироп

Sirop de tuse, adulti 100 ml SeptiClean (ACC, NAC)

Cu N-acetil L-cisteină (ACC, NAC), Lumânărică, Cimbru-de-cultură, Zinc şi Soc.

SUPLIMENT ALIMENTAR cu zahăr (invertit)


Tusea este un mecanism de apărare si luptă extrem de important prin care organismul mcearcd sa se apere eliminând din căile respiratorii substanţeie străine sau secreţiile produseln exces.

Prin sinergia extractelor concentrate si sfandardizate de Lumânărica, Cimbru-de-cultură şi Soc şi datorită conţinutului ridicat de saponine, pectine si mucilagii, siropul contribuie la calmarea tusei, la fluidificarea şi reducerea secreţiilor în exces ale căilor respiratorii ;i favorizează expectoraţia. Este emolient (combate starea de uscăciune a mucoaselor), antiseptic al căilor respiratorii si are efect uşor decongestiv. Zincul contribuie la funcţionarea normaiă a sistemului imumtar.

N-acetil L-cisteina (ACC. NAC) fluidified secretiile bronsice si păstrează umiditatea normală a mucoaselor.

La îndulcirea preparatului s-a folosit zahărul ihvertit pentru a evita efectele nedorite alezahărului rafinat. Pentru metabo- lizarea zahdrului din zahărul alb, se consumă din rezervele organismului: caiciu, maqneziu, cram, vitamina B1 şi enzime. ceea ce determină, în cazul consumului excesiv, numeroase perturbări în organism. Zahărul invertit se obţine dm zahărul alb rafinat prin fierbere cu acid citric. Astfel, zaharoza din zahărul alb se transfbrmd într-un amestec de glucoză şi fructoză care are оputere de îndulcire mult mai mare şi care nu prezintă efectele adverse ale zahărului alb rafinat.

Ingrediente: zahar invertit, apă purificată, N-acetil L-cisteină, gluconat de zinc, extract hidroetanolic 6-10:1 gumd arabied, maltodextrină, dioxid de siliciu) din flori de Lumanărică (Verbascum thapsus), extract apos 4:1 (maltodextrina) din părti aeriene de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris), extract apos 75-85:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din fructe de Soc (Sambucus nigra), aromă ae portocale (maltodextrina), conservanţi - sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, corector de aciditate: acid citric monohidrat.

Acţiune:Produsul este recomandat pentru a ajuta la eliberarea editor respiratorii de aglomerările consiştente, mucolitice. Siropul confine оcombinaţie de plante medicinale tradiţionale recunoscute pentru susţinerea sistemului respirator. Prin adaugarea zincului In form’ularea siropuiui, produsul contribuie la menţinerea capacitdţii de autoapdrare a organismului.


Ingrediente active


mg/porţie


%VNR*


N-ACETIL L-CISTEINA


200 mg


Г


ZINC (Gluconat deZn)


5 mg


50%


EXTRACT DE LUMNĂRICĂ


33. 22 mg


!**


EXTRACT DECIMBRU-DE-CUUURĂ


19. 93 mg


j**


EXTRACT DIN FRUCTE DE SOC


13. 29 mg


г


*VNR -Valoare Nutriţională de Referinţă, conform Regulament 1169/2011.

**Nu există recomandări.

Mod de utilizare:Agitaţi flaconul înainte de administrare I Se administreaza pe cale orald maximum, 3 linguriţe de sirop pe zi. Produsul se poate administra ca atare sau diluat in ceai.

Depozitare: in locuri ferite de cdldurd (5-н25° C), umiditatesi lumina excesiva. Atenţionări:Produsele sunt suplimente alimentare şi nu trebuie sd înlocuiască оdietd variatd şi echilibratd şi un stil de viâtd sdndtos. Contraindicate persoanelor cu hiperglicemie sau/şi diabet zaharat.

A nu se depdşi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lasa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Producător şi Deţinător Notifîcare:

S. C. EMINVEST PHARMACEUTICALS S. R. L.

Bucureşti, Str. Prahova, nr. 6A, Sector 1

Distribuitor: S. C. VIVA PHARMA DISTRIBUTION S. R. L.

Str. Popa Ştefan, nr. 57, Sector5, Bucureşti


Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 703
Код товара: 62222
Цена товара в пунктах: 124
Код товара: 59082
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63623
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 58603
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 63924
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 39022
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 204
Код товара: 64019
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 63934
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 7
Код товара: 42956
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 465
Код товара: 63978
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 64073
Топ сезона
Код товара: 12123
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61834
Акция
Цена товара в пунктах: 941
Код товара: 61828
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 695
Код товара: 61910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61751
Цена товара в пунктах: 589
Код товара: 61601
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 61633
Цена товара в пунктах: 1006
Код товара: 46562
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.