Levoximed sol. perf. 500mg/100ml 100ml

Код товара: 26004
Доза: 500
Количество доз: 1
Производитель: World Medicine (prod.: SEDICO Pharmaceutical Co. (South Egypt Drug Industries Co.), Egipt)
Страна: Турция
Форма: р-р инф.
отпуск только по рецепту!
Levoksimed 500 mg 100 ml solutie perfuzabila Dozaj forma Solutie perfuzabila INGREDIENTE: 100 ml de produs contine:
Levofloxacina (sub forma de hemihidrat) 0,5 g


INDICATII
» ale tractului respirator inferior (bronsite cronice, pneumonii)
» Ale tractului respirator superior (sinuzite, otita medie)
» Tractul urinar si rinichi (inclusiv pielonefrita acuta)
» Organe genitale (inclusiv Chlamydia urogenital)
» tesuturile pielii si moale (purulente, abcese, ateroma fierbe).
CONTRAINDICATII:
» hipersensibilitate la levofloxacina sau alte chinolone - Epilepsie - daune tendonul in tratamentul anterior a avut loc hinolomami - Sarcina si alaptarea - sa nu fie utilizat la copii si adolescenti cu virsta sub 18 de ingrijire let. S: varsta inaintata (susceptibile de a avea o scadere concomitenta functiei renale).
Efecte adverse:
gastro-intestinale: greata, varsaturi, diaree, pierderea poftei de mincare, dureri abdominale, enterocolita pseudomembranoasa, activi tatea a crescut de "ficat" transaminaze, hiperbilirubinemie, hepatita, disbakterioz. So sistemului nervos central: cefalee, ameteli, slabiciune, somnolenta, insomnie, parestezii, anxietate, frica, halucinatii, confuzie, depresie, tulburari de circulatie, sudorogi. So simturilor: deficiente de vedere, auz, miros, gust si tactile chuvstvitelnosti. So sistemul urinar: hypercreatininemia, interstitiala parte nefrit. So de hematopoieza: eozinofeliya, anemie hemolitica, leucopenie, neutropenie, agranulocitoza, trombocitopenie, gemorragii. So sistemul cardiovascular: reducerea tensiunii arteriale, colaps vascular, sistemul circulator tahikardiya. So mina: uneori - cresterea numarului de celule sanguine anumitor ( eozinofilie), reducerea numarului de celule albe din singe (leucopenie), foarte rar - o scadere a numarului de trombocite (trombocitopenie) Din sistemului musculo-scheletic: artralgii, miastenie, mialgii, ruptura de tendon, reactii tendinit. Allergicheskie: fotosensibilitate, mincarime, umflarea pielii si a mucoaselor. scoici, urticarie, eritem exsudativ maligne (sindrom Stevens-Johnson), necroliza epidermica toxica (sindrom Lyell), bronhospasm, astm, anafilactic, soc, pneumonie de hipersensibilitate, vasculita.
Supradozare:
Simptome: confuzie, ameteli, sudorogi. Lechenie: simptomatic, dializa este ineficienta.
Interactiunea cu alte medicamente: Cresteri. T 1 2 tsiklosporina. Effekt reduce medicamente care inhiba motilitatea intestinala, sucralfat, Al si Mg - medicamente care contin antiacide si sarurile de fier (nevoie de o pauza intre primirea a cel putin 2 ore) AINS, teofilina a crescut sechestru pregatire. Corticosteroizii creste riscul de ruptura de tendon. Cimetidina si medicamente care sa blocheze secretia tubulara, vyvedenie. Rastvor incetinirea pentru administrare intravenoasa este compatibil cu solutie de 0,9% de NaCl, 5% dextroza, glucoza Ringer 2,5%, combinate cu solutii pentru nutritie parenterala (aminoacizi, carbohidrati, electroliti . ) nu ar trebui sa fie confundata cu heparina si solutiile care au o reactie alcalina.
PRECAUTII:
in timpul tratamentului Levoksimedom evita lumina soarelui si lumina artificiala UV pentru a preveni deteriorarea pielii (fotosensibilitate) Daca apar semne de tendinita levofloxacina otmenyayut. Sleduet fie imediat amintit faptul ca pacientii cu leziuni ale creierului in istorie (accident vascular cerebral, severa. prejudiciu) pot dezvolta convulsii, cu insuficienta de glucoza-6-fosfat dehidrogenazei - riscul de hemoliza.
Sarcina si alaptarea:
Daca utilizarea de droguri poate deteriora cartilaj, care se formeaza si se dezvolta, deci nu Levoksimed indicat in timpul sarcinii si alaptarii si copiii sub 18 ani. Daca este necesar, droguri hranire un copil laptele matern ar trebui sa fie oprit.
Efecte asupra capacitatii de a conduce si de alte mecanisme: In perioada de tratament trebuie sa fie atenti atunci cind de conducere si angajarea in alte activi tati potential periculoase, care necesita concentrare mare viteza si a reactiilor psihomotorii.
Posologie:
Introduceti picurare intravenoasa lent. Continua perfuzabila 1 flacon Levoksimeda500 mg intravenos (100 ml), ar trebui sa fie de cel putin 60 de minute. Tratamentul este recomandat pentru 48-78 ore dupa normalizarea temperaturii corpului, sau dupa distrugerea semnificativa a agentului patogen. Curs de tratament depinde de severitatea infectiei, ameliorarea clinica si bacteriologica date pneumonie analiza. Pri - 500 mg, de 1-2 ori pe sutki. Pri infectii ale tractului urinar - (. Pentru infectii severe, poate creste doza) 250 mg 1 data pe zi Cind infectie tesutul pielii si moale - 500 mg de 2 ori pe zi sutki. Posle intravenos citeva poate trece la ingestia de aceeasi doza. Boli de rinichi pentru a reduce doza, in conformitate cu gradul de disfunctie: cu CC 20-50 ml / min - de 125-250 mg de 1-2 ori pe zi, 10-19 ml / min -125 mg 1 data in 12-48 de dore mai mica de 10 ml / min - 125 mg la fiecare tratament de 24 sau 48 de ch. Dlitelnost - pina la 14 de zile.
Forma:
Solutie perfuzabila, 500 mg in flacoane de 100 ml.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 517
Код товара: 46197
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 63925
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 230
Код товара: 64012
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61770
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 64086
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61752
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 620
Код товара: 61710
Акция
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 63478
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Акция
Цена товара в пунктах: 1508
Код товара: 45716
Акция
Цена товара в пунктах: 511
Код товара: 63481
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 256
Код товара: 61844
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 61898
Цена товара в пунктах: 349
Код товара: 62321
Акция
Цена товара в пунктах: 220
Код товара: 61832
Цена товара в пунктах: 240
Код товара: 61760
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61909
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.