Vizual Extra Zi+Noapte caps. N30 Doppelherz

Код товара: 46414
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: капс.
Doppelherz® aktiv Vizual Extra Zi + Noapte - Ajutor nepretuit pentru vederea ta

Ochiul este un organ solicitat in fiecare moment al zilei. Orele indelungate petrecute in fata monitorului, expunerea la lumina puternica a soarelui (atat pe timp de iarna, cat si vara), condusul - in special pe timpul noptii - obosesc ochiul in mod suplimentar. Pentru a ne proteja ochii de factori externi care ne pot afecta vederea, se recomanda folosirea unor suplimente pe baza de vitamine si minerale, cu aport optim de substante benefice pentru sanatatea ochilor.
Care sunt principalele beneficii ale Vitaminei A si Zincului?

Vitamina A și Zincul contribuie la menținerea vederii normale. țn egala masura, Zincul contribuie la metabolismul normal al Vitaminei A.
Care sunt principalele beneficii ale Zeaxantinei si ale Luteinei?

Ochiul este compus dintr-un sistem de medii transparente, cu diferite densitati si o lentila, cristalinul. Toate acestea au rolul de a proiecta imaginile exterioare la nivelul retinei.
Cel mai important strat al retinei, macula lutea (asa-numita"pata galbena" ), este cel in care se gasesc celulele care formeaza imaginea - celulele cu conuri si bastonase. Macula lutea este o zona cu concentrație ridicata de luteina și xantine. Aceste substanțe din grupa carotenoidelor se gasesc in produsele vegetale, ca de exemplu, legumele verzi.
Luteina si Zeaxantina din acest preparat provin din extractul de flori de Craite (Tagetes erecta), planta utilizata, in mod traditional, pentru actiunea benefica asupra vederii si continutul in nutrientiproprietati antioxidante.
Deoarece organismul uman nu produce Luteina si Zeaxantina, sunt recomandate suplimente alimentare cu dozaj corespunzator.
Care sunt principalele beneficii ale afinelor?

Afinele (Vacciniummyrtillus) sunt fructe de padure deosebit de apreciate țnalimentație si fitoterapie, folosite pentru gustul lor placut.
Antocianidinele, substanțe care dau culoarea bleumarin caracteristica, se gasesc atât țn coaja, cât si țn pulpa fructului.
In mod traditional, afinele sunt utilizate pentru proprietatile antioxidante si actiunea benefica asupra vederii.
Pentru un aport zilnic optim de minerale si vitamine necesare in pastrarea unei vederi corespunzatoare, se recomanda Doppelherz® aktiv Vizual Extra Zi + Noapte.
Cand este Doppelherz® aktiv Vizual Extra Zi + Noapte potrivit pentru tine?

Disponibile la un raport pret-calitate optim, capsulele Doppelherz® aktiv Vizual Extra Zi + Noapte contin vitamine si minerale care ajuta in mentinerea unei vederi normale. Daca stilul tau de viata te expune unor factori solicitanti precum ore in sir in fata calculatorului, condus pe distante lungi sau daca pur si simplu vrei sa-ti pastrezi vederea in cea mai buna forma, incearca cu incredere Doppelherz® aktiv Vizual Extra Zi + Noapte.
Mai multe informatii privind proprietatilenutrientilor din compozitia Doppelherz® aktiv Vizual Extra Zi + Noapte putetigasi in prospectul disponibil.
O capsula contine:

400 μg Vitamina A, 15 mg luteina, 1 mg zeaxantina, 2 mg Vitamina B6, 2,5 μg Vitamina B12, 80 mg Vitamina C, 12 mg Vitamina E, 50 mg extract din fructe de Afin (Vacciniummyrtillus), 400 μg Acid folic, 300 μg Cupru, 5 mg Zinc.
Mod de administrare:

Se administreaza 1 capsula zilnic, in timpul unei mese, cu suficient lichid, fara a o mesteca.
Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viatasanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.
Ambalaj:

30 capsule

Ingrediente:

Gelatina (inveliș), acid ascorbic (Vitamina C), esteri luteinici din flori de Craițe (Tagetes erecta), ulei rafinat de soia (emulsifiant), extract standardizat din fructe de Afin (Vacciniummyrtillus), ulei hidrogenat de soia (emulsifiant), glicerol și sorbitol (agenti de umezire), DL-alfa-tocoferol acetat (Vitamina E), zeaxantina 5% din flori de Craițe (Tageteserecta), lecitina din soia (emulsifiant), ceara galbena (agent antiaglomerant), oxid de zinc, clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), oxizi de fier (coloranți), ciancobalamina 0,1% (Vitamina B12), Vitamina A palmitat, sulfat de cupru, acid folic.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 1099
Код товара: 48119
Цена товара в пунктах: 34
Код товара: 56134
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1226
Код товара: 46407
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Цена товара в пунктах: 506
Код товара: 51296
Цена товара в пунктах: 916
Код товара: 35120
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 38818
Цена товара в пунктах: 564
Код товара: 49248
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42969
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 760
Код товара: 63625
NEW
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1671
Код товара: 64034
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 664
Код товара: 63412
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63622
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 527
Код товара: 57540
Акция
Цена товара в пунктах: 544
Код товара: 61824
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 836
Код товара: 55355
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61859
Акция
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 61689
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 654
Код товара: 61909
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 62160
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.