Oxapin® comp. film.300 mg N10x3

Код товара: 56936
Доза: 300
Количество доз: 30
Производитель: Kusum Healthcare Pvt.Ltd
Страна: Индия
Форма: табл
Наличие: мало
128 58 леев
(-9%)
117 23 леев
Выгода:
11 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Oxapin® 300 mg comprimate filmate

Oxcarbazepină

1. Ce este Oxapin şi pentru ce se utilizează

Oxapin® este un medicament ce conţine substanţa activă numită oxcarbazepină, care aparţine grupului medicamentelor numite anticonvulsivante sau antiepileptice.

Medicamentele antiepileptice, cum este şi Oxapin®, reprezintă tratamentul standard pentru epilepsie.

Epilepsia este o boală a creierului care determină crize epileptice şi convulsii repetate. Crizele epileptice au loc datorită unei tulburări temporare în activitatea electrică a creierului. în mod normal, celulele creierului coordonează mişcările corpului trimiţând semnale prin intermediul nervilor la nivelul muşchilor, într-un mod ordonat, comandat. în epilepsie, celulele creierului trimit în afară prea multe semnale într-un mod dezordonat. Rezultatul poate fi necoordonarea activităţii musculare pe care o numim criză epileptică.

Oxapin® acţionează prin păstrarea celulelor nervoase „supraexcitabile” sub control, reducând astfel frecvenţa acestui tip de crize.

Oxapin® este utilizat pentru tratarea crizelor epileptice parţiale (simple, complexe şi generalizate secundar) însoţite sau nu de convulsii tonico-clonice generalizate secundar.

Crizele parţiale implică o arie limitată din creier, dar se pot întinde în întreg creierul şi pot determina crize tonico-clonice generalizate secundar. Există două tipuri de crize parţiale: simple şi complexe. în crizele parţiale simple, pacientul rămâne conştient, în timp ce în crizele parţiale complexe, pacientul îşi pierde cunoştinţa.

În mod normal, medicul va încerca să găsească acel medicament care acţionează cel mai bine, dar, cu cât epilepsia este mai severă, cu atât o combinaţie de două sau mai multe medicamente poate fi necesară pentru controlul crizelor. Oxapin® poate fi utilizat singur sau în asociere cu alte medicamente antiepileptice. Oxapin® esţe destinat utilizării de către adulţi şi copii cu vârsta de 6 ani sau peste această vârstă.

Monitorizarea în timpul tratamentului dumneavoastră cu Oxapin®

Înaintea şi în timpul tratamentului dumneavoastră cu Oxapin®, medicul dumneavoastră vă poate face teste ale sângelui pentru a vă stabili doza.

Medicul dumneavoastră vă va spune când să faceţi testele.

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi Oxapin®

Nu luaţi Oxapin®:

- dacă sunteţi alergic la oxcarbazepină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6).

Respectaţi cu atenţie instrucţiunile medicului dumneavoastră, chiar dacă sunt diferite de informaţiile generale din acest prospect.

Riscul apariţiei reacţiilor grave la nivelul pielii la pacienţii de origine chineză Han sau tailandeză, asociate cu administrarea de oxcarbazepină, carbamazepină sau compuşi chimici înrudiţi, poate fi anticipat prin colectarea unei mostre de sânge de la aceşti pacienţi. Medicul dumneavoastră vă poate sfătui dacă o analiză a sângelui este necesară înainte de a lua Oxapin®.

Nu luaţi acest medicament dacă vă aflaţi în oricare dintre situaţiile enumerate mai sus. Dacă nu sunteţi sigur, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte să luaţi Oxapin®

Atenţionări şi precauţii

Înainte să utilizaţi acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului:

- dacă aţi avut vreodată sensibilitate neobişnuită (erupţie pe piele sau orice alte semne de alergie) la carbamazepină sau la orice alte medicamente.

Dacă sunteţi alergic la carbamazepină, şansele sunt de aproximativ 1 din 4 (25%) să aveţi, de asemenea, o reacţie alergică la oxcarbazepină (Oxapin)

- dacă aveţi o boală renală severă;

- dacă aveţi o boală hepatică severă;

- dacă utilizaţi diuretice (medicamente utilizate pentru a ajuta rinichii să elimine sare şi apă, prin creşterea cantităţii de urină produsă);

- dacă suferiţi de o afecţiune a inimii, dificultăţi de respiraţie şi/sau umflarea tălpilor sau picioarelor datorită acumulării de lichide;

- dacă ştiţi că aveţi o concentraţie plasmatică a sodiului scăzută (vezi pct. „Reacţii adverse posibile”);

- dacă sunteţi femeie şi utilizaţi contraceptive orale (pilula pentru controlul sarcinii), Oxapin® poate contribui la ineficacitatea acestora. De aceea, trebuie să folosiţi o metodă contraceptivă nehormonală diferită sau adiţională (de exemplu, implanturi intrauterine), în timp ce utilizaţi Oxapin®.

Aceasta poate ajuta la prevenirea unei sarcini nedorite. Anunţaţi medicul imediat ce aveţi sângerări vaginale neregulate sau mici sângerări. Dacă aveţi orice alte întrebări, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu personalul medical specializat.

Vă rugăm să informaţi medicul dumneavoastră, înainte de a utiliza Oxapin®, dacă oricare din afirmaţiile de mai sus sunt valabile.

Dacă manifestaţi oricare dintre următoarele simptome, după începerea tratamentului cu Oxapin®, spuneţi imediat medicului dumneavoastră sau mergeţi la camera de gardă a celui mai apropiat spital:

- dacă apare o reacţie alergică, cum sunt umflarea buzelor, pleoapelor, feţei, gâtului, gurii sau probleme respiratorii apărute brusc, febră şi umflarea ganglionilor limfatici, erupţia sau formarea de vezicule, anunţaţi imediat medicul dumneavoastră sau mergeţi la secţia de urgenţe a celui mai apropiat spital (vezi pct. „Reacţii adverse posibile");

- dacă aveţi reacţii grave la nivelul pielii, cum sunt erupţii trecătoare pe piele, înroşirea pielii, apariţia de vezicule la nivelul buzelor, ochilor sau gurii, descuamarea pielii, însoţite de febră (vezi pct. „Reacţii adverse posibile"). Aceste reacţii pot fi mai frecvente la pacienţii din unele! ţări din Asia (de exemplu, Taiwan, Malaezia şi Filipine) şi la pacienţii de origine chineză;

- dacă remarcaţi că aveţi un ritm cardiac rapid sau neobişnuitde lent, anunţaţrimediat medicul dumneavoastră;

- dacă prezentaţi o frecvenţă crescută a crizelor epileptice. Acest lucru are o importanţă deosebită la copii, dar poate apărea şi la adulţi;

- dacă remarcaţi simptome sugestive de hepatită, precum icterul (îngălbenirea pielii sau a părţii albe a ochilor), anunţaţi imediat medical dumneavoastră;

- dacă observaţi simptome sugestive ale unor boli de sânge cum sunt oboseala, scurtarea respiraţiei în timpul exerciţiilor fizice, paloare, durere de cap, frisoane, ameţeală, infecţii frecvente care determină febră, dureri în gât, ulceraţii în gură, sângerare sau învineţire care apare mai repede decâtîn mod normal, sângerări nazale, pete roşii sau purpurii sau pete pe piele, anunţaţi imediat medicul dumneavoastră.

La un număr mic de pacienţi trataţi cu medicamente antiepileptice precum oxcarbazepina s-a constatat apariţia unor gânduri de auto-vătămare sau de

sinucidere. în cazul în care vă apar astfel de gânduri, contactaţi imediat medicul dumneavoastră, indiferent de moment.

Oxapin® împreună cu alte medicamente

Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.

Aceasta este necesar deoarece Oxapin® poate afecta modul în care acţionează alte medicamente. De asemenea, alte medicamente pot afecta modul în care acţionează Oxapin®.

În special spuneţi medicului dumneavoastră dacă luaţi:

- contraceptive orale (pilula pentru controlul sarcinii) (vezi pct. „Atenţionări şi precauţii”);

- alte medicamente antiepileptice (de exemplu carbamazepină, fenobarbital, fenitoină sau lamotrigină);

- felodipină (un tip de medicament utilizat pentru tratarea tensiunii arteriale mari;

- medicamente care reduc concentraţia sodiului în sângele dumneavoastră, de exemplu diuretice (utilizate pentru a ajuta rinichii să elimine sarea şi apa prin creşterea cantităţii de urină produsă), desmopresină şi medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (de exemplu, indometacină);

- litiu şi inhibitori de monoaminooxidază (medicamente utilizate pentru tratarea tulburărilor de afectivitate şi a anumitortipuri de depresie);

- medicamente care controlează sistemul imunitar al corpului dumneavoastră (de exemplu, ciclosporină, tacrolimus).

Oxapin® împreună cu alimente, băuturi şi alcool

Oxapin® poate fi administrat cu sau fără alimente.

Alcoolul etilic poate creşte efectele sedative ale Oxapin® Evitaţi pe cât este posibil consumul de alcool etilic şi cereţi sfatul medicului dumneavoastră.

Vârstnici

Oxapin® poate fi utilizat de persoane în vârstă de peste 65 ani în conformitate cu recomandările medicului.

Copii şi adolescenţi

Oxapin® poate fi utilizat la copii în conformitate cu recomandările medicului.

La copii, medicul dumneavoastră poate recomanda monitorizarea funcţiei glandei tiroide înainte de începerea tratamentului şi în timpul acestuia.

Sarcina, alăptarea şl fertilitatea

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament. Spuneţi medicului dumneavoastră dacă sunteţi însărcinată, încercaţi să rămâneţi însărcinată sau dacă alăptaţi.

Este important să controlaţi crizele epileptice în timpul sarcinii. Totuşi, există riscul afectării copilului dumneavoastră dacă utilizaţi medicamente antiepileptice în timpul sarcinii. Medicul dumneavoastră vă va spune despre beneficiile şi potenţialele riscuri implicate şi vă va ajuta să decideţi dacă să utilizaţi Oxapin®.

Nu întrerupeţi în timpul sarcinii tratamentul cu Oxapin® înainte de a discuta cu medicul dumneavoastră. Cereţi sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte dea utiliza orice medicament pe parcursul sarcinii.

Alăptarea

Substanţa activă din Oxapin® este excretată în laptele matern. Acest lucru poate determina reacţii adverse la copiii alăptaţi. De aceea, Oxapin® nu trebuie utilizat în perioada de alăptare. Cereţi sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului înainte de a utiliza orice medicament pe parcursul alăptării.

Femei cu potenţial fertil

Dacă sunteţi femeie şi luaţi un contraceptiv hormonal (cum este „pilula pentru controlul sarcinii"), Oxapin" poate face ineficient acest contraceptiv. Prin urmare, trebuie să utilizaţi o altă metodă de contracepţie sau o metodă nehormonală suplimentară de contracepţie (de exemplu, implanturi intrauterine) în timp ce luaţi Oxapin®

Conducerea vehiculelorşi folosirea utilajelor

Este important să discutaţi cu medicul dumneavoastră dacă puteţi conduce vehicule sau folosi utilaje deoarece Oxapin® vă poate face să vă simţiţi somnoros sau ameţit sau poate cauza vedere înceţoşată, vedere dublă, incapacitate de coordonare musculară sau nivel redus al conştienţei, mai ales la începutul tratamentului sau la creşterea dozei.

3. Cum să luaţi Oxapin®

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Respectaţi cu atenţie instrucţiunile medicului dumneavoastră, chiar dacă sunt diferite de informaţiile din acest prospect. Nu depăşiţi doza recomandată!

Dacă luaţi Oxapin®, nu opriţi brusc administrarea fără a întreba mai întâi medicul. Medicul dumneavoastră vă va spune dacă şi când puteţi opri administrarea acestui medicament.

Cât să administraţi

Utilizaţi întotdeauna Oxapin® exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Doza pentru adulţi

Oxapin® trebuie administrat de două ori pe zi, zilnic, aproximativ în acelaşi moment al zilei, numai dacă medicul nu vă recomandă altfel: Administrarea Oxapin® în acelaşi moment în fiecare zi, va avea cel mai bun efect asupra controlului epilepsiei. Vă va ajuta, de asemenea, să vă amintiţi când să administraţi Oxapin®.

Doza de Oxapin® iniţială obişnuită, pentru adulţi (inclusiv pacienţii vârstnici) este de 600 mg pe zi. Administraţi un comprimat de 300 mg de două ori pe zi. Această doză poate fi crescută progresiv dacă este necesar, până se obţin cele mai bune rezultate.

Dozele de întreţinere sunt de obicei între 600 şi 2400 mg pe zi.

Doza este aceeaşi dacă Oxapin® este administrat concomitent cu un alt antiepileptic.

Doza iniţială la pacienţii cu funcţie renală afectată este jumătate din doza iniţială obişnuită.

Dacă aveţi o afecţiune hepatică gravă, medicul dumneavoastră vă poate modifica doza.

Doza pentru copii

Oxapin® poate fi utilizat de către copiii cu vârsta de 6 ani şi peste.

Doza pentru copii este în funcţie de greutatea lor. Doza iniţială este de 8-10 mg/kg/zi, administrată fracţionatîn două prize. De exemplu, un copil de 30 kg poate începe tratamentul cu o doză de 150 mg de două ori pe zi. Dacă este necesar, această doză poate fi crescută progresiv până când se obţin cele mai bune rezultate. O doză obişnuită de întreţinere pentru un copil este de 30 mg/kg/zi. Doza maximă pentru un copil este de 46 mg/kg/zi.

Cum să administrati Oxapin

înghiţiţi comprimatele cu puţină apă. Dacă este necesar, comprimatele pot fi rupte în jumătăţi pentru a uşura înghiţirea lor. Nu rupeţi comprimatele pentru a administra numai jumătate de doză, deoarece linia mediană nu a fost concepută pentru divizarea comprimatului în doze egale. Oxapin8 poate fi administrat cu sau fără alimente.

Când şi pentru cât timp trebuie administrat Oxapin

Medicul dumneavoastră vă va spune cât timp va dura tratamentul dumneavoastră/al copilului dumneavoastră cu Oxapin8. Durata tratamentului se bazează pe tipul de crize al dumneavoastră/al copilului dumneavoastră; pentru controlul crizelor, poate fi necesar tratamentul neîntrerupt timp de mai mulţi ani. Nu modificaţi doza şi nu întrerupeţi tratamentul fără să discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Dacă aţi utilizat mai mult Oxapin decât trebuie

Dacă aţi luat mai mult Oxapin8 decât v-a prescris medicul dumneavoastră, adresaţi-vă imediat ia cel mai apropiat spital sau medicului dumneavoastră.

Simptomele supradozajuiui includ: somnolenţă, ameţeală, greaţă, vărsături, creşterea activităţii motorii, letargie, confuzie, spasme musculare sau înrăutăţirea semnificativă a convulsiilor, probleme de coordonare şi/sau mişcări involuntare ale ochilor.

Dacă aţi uitat să utilizaţi Oxapin

Dacă aţi uitat numai o doză, luaţi-o imediat ce vă amintiţi. Totuşi, dacă este momentul pentru următoarea doză, nu luaţi doza uitată. Doar reveniţi la orarul dumneavoastră de administrare obişnuit. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată.

Dacă sunteţi nesigur sau aţi uitat să luaţi mai multe doze, contactaţi medicul dumneavoastră.

Dacă încetaţi să utilizaţi Oxapin

Încetarea tratamentului cu Oxapin vă poate agrava crizele. Nu întrerupeţi administrarea medicamentului dumneavoastră decât dacă medical dumneavoastră vă spune acest lucru. Pentru a preveni agravarea bruscă a crizelor dumneavoastră, nu întrerupeţi niciodată brusc administrarea medicamentului. Dacă tratamentul trebuie întrerupt, acest lucru trebuie făcut gradat, conform sfaturilor medicului dumneavoastră.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

4. Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Unele reacţii adverse pot fi grave:

- umflarea buzelor, pleoapelor, feţei, gâtului sau gurii, însoţită de dificultăţi în respiraţie, vorbire sau înghiţire (semne de reacţii anafilactice sau edem angioneurotic) sau alte semne ale reacţiilor de hipersensibilitate cum sunt erupţia pe piele, febra şi dureri la nivelul articulaţiilor;

- apariţia unei erupţii severe cu vezicule pe piele şi/sau pe mucoasele buzelor, ochilor, gurii, nasului sau organelor genitale (semne ale reacţiilor alergice grave, inclusiv sindromul Lyell, sindromul Stevens-Johnson şi eritem polimorf);

- oboseală, scurtarea respiraţiei în timpul exerciţiilor, paloare, durere de cap, frisoane, ameţeală, infecţii frecvente care determină apariţia febrei,durere în gât, ulcere ale mucoasei bucale, sângerare sau învineţire mai uşoară decâtîn mod normal, sângerare nazală, pete roşietice sau purpurii sau umflături/pete inexplicabile pe piele (semne de scădere a numărului de trombocite sau scădere a numărului de globule albe sau roşii);

- erupţie roşie peteşială mai ales pe faţă, care poate fi însoţită de oboseală, febră, greaţă, pierderea apetitului alimentar (semn de lupus eritematos sistemic);

- letargie, confuzie, spasme musculare sau agravarea semnificativă a convulsiilor (simptome care pot fi legate de nivelele scăzute ale sodiului în sânge);

- simptome asemănătoare gripei însoţite de icter (îngălbenirea pielii sau a părţii albe a ochiului) (semn de hepatită);

- dureri severe în partea superioară a abdomenului, vărsături, scăderea apetitului alimentar (semne de pancreatită);

- creştere în greutate, oboseală, căderea părului, slăbiciune musculară, senzaţie de frig (semne ale unei glande tiroide subactive).

Dacă prezentaţi oricare dintre acestea, spuneţi imediat medicului dumneavoastră.

Dacă apar oricare din reacţiile adverse următoare, spuneţi medicului dumneavoastră cât mai curând posibil deoarece ele pot necesita îngrijiri medicale.

Frecvente (apar ia mai mult de 1 din 100 pacienţi şi mai puţin de 1 din 10 pacienţi): tremurături; pierderea coordonării musculare; mişcarea involuntară a ochilor; senzaţie de nelinişte şi nervozitate; depresie; erupţii pe piele.

Foarte rare (apar la mai puţin de 1 din 10 000 pacienţi): bătăi neregulate ale inimii, bătăi foarte rapide sau foarte încete.

Anunţaţi medicul dumneavoastră dacă aveţi oricare din următoarele reacţii adverse şi acestea vă îngrijorează:

Reacţii adverse foarte frecvente (afectează mai mult de 1 din 10 utilizatori):

-somnolenţă;

-durere de cap;

-ameţeli;

-vedere dublă;

-vărsături;

- greaţă;

- erupţie cutanată tranzitorie;

-căderea părului;

-acnee;

-oboseală persistentă.

Dacă oricare dintre acestea vă afectează grav, spuneţi medicului dumneavoastră.

Reacţii adverse frecvente (afectează mai puţin de 1 din 10 utilizatori):

- scăderea concentraţiei de sodiu din sânge;

-agitaţie;

-instabilitate emoţională;

- stare confuzională;

-depresie;

- apatie;

- probleme de coordonare;

-tremor;

- mişcări ritmice ale ochilor;

-tulburări de atenţie;

-episoade deuitare;

-vedere înceţoşată;

-tulburări de vedere;

-vertij;

-diaree;

-durere abdominală;

-constipaţie;

-erupţie cutanată tranzitorie însoţită sau nu de mâncărime;

- oboseală.

Dacă oricare dintre acestea vă afectează grav, spuneţi medicului dumneavoastră.

Reacţii adverse mai puţin frecvente (afectează mai puţin de 1 din 100 utilizatori):

- scăderea numărului de celule albe din sânge responsabile de apărarea împotriva infecţiilor;

- creşterea nivelului unor enzime hepatice.

Reacţii adverse foarte rare (afectează mai puţin de 1 din 10000 utilizatori):

- scăderea activităţii măduvei osoase responsabilă de formarea celulelor din sânge (supresie medulară);

- scăderea numărului de celule roşii din sânge datorată formării deficitare a acestora;

- scăderea tuturor celulelor albe din sânge (agranulocitoză);

- scăderea tuturor tipurilor de celule din sânge (pancitopenie);

- scăderea numărului de celule albe din sânge numite neutrofile (neutropenie);

- reacţii alergice grave, hipersensibilitate (inclusiv hipersensibilitate multi-organ cu simptome precum erupţia pe piele, febră şi dureri la nivelul articulaţiilor);

- scăderea funcţiei glandei tiroide (hipotiroidism);

- scăderea sodiului în sânge asociată cu semne şi simptome precum convulsii, confuzie, scăderea nivelului de conştienţă, encefalopatie, tulburări de vedere de tip vedere înceţoşată, greaţă şi vărsături;

- deficit de vitamina Bs (acid folie). Unele dintre simptomele deficitului de vitamina B, sunt: diaree, senzaţie de deprimare şi semne ale scăderii numărului de celule din sânge;

- tulburări ale ritmului bătăilor inimii;

- tulburări ale activităţii electrice a inimii;

- tensiune arterială crescută;

- hepatită;

- inflamaţia pancreasului însoţită sau nu de creşterea enzimelor pancreatice (amilază şi lipază);

- umflarea feţei, extremităţilor, limbii şi gâtului însoţite de tulburări de respiraţie;

- afectare cutanată severă manifestată prin descuamare, ulcerare, durere, şi afectare severă a stării generale (sindrom Stevens-Johnson, sindrom Lyell);

- lupus.

Reacţii adverse cu frecvenţă necunoscută (nu poate fi estimată din datele disponibile):

- secreţia inadecvată de ADH, cu letargie, greaţă, ameţeli, vărsături, cefalee, stare de confuzie, formarea de vezicule pe suprafeţe mari de piele;

- reacţie alergică severă însoţit de alterarea stării generale şi asociată cu un număr crescut de celule din sânge numite eozinofile (sindrom DRESS); -căderi;

-tulburări de vorbire.

Au fost raportate cazuri de tulburări osoase, inclusiv osteopenie şi osteoporoză (subţierea oaselor), şi fracturi. Verificaţi cu medicul sau farmacistul dacă luaţi tratament pe termen lung cu antiepileptice, dacă aveţi antecedente de osteoporoză sau luaţi steroizi.

Dacă vreuna dintre reacţiile adverse se agravează sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

5. Cum se păstrează Oxapin®

Ase păstra la loc uscat, ferit de lumină şi temperaturi sub 25°C. Anu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor.

Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe cutie, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective: Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei sau a reziduurilor menajere. întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

6. Conţinutul ambalajului şi alte informaţii

Ce conţine Oxapin

Substanţa activă este oxcarbazepina. Fiecare comprimat filmat conţine 300 mg oxcarbazepină.

Celelalte componente sunt: celuloză microcristalină PH102, crospovidonă, povidonă K-30, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu, Opadry galben 04F82783.

Cum arată Oxapin şi conţinutul ambalajului

Oxapin® se prezintă subformă de comprimate filmate de formă ovală, de culoare galbenă, având linie mediană pe ambele feţe.

Oxapin® este disponibil în cutii de carton ce conţin 3 blistere a câte 10 comprimate filmate împreună cu prospectul pentru utilizator/pacient,

Deţinătorul certificatului de înregistrare

Kusum Healthcare Pvt. Ltd.

SP-289(A), RIICO Industrial Area, Chopanki, Bhiwadi, Dist. Alwar (Rajasthan), India S

Fabricantul

Kusum Healthcare Pvt. Ltd. g

SP-289(A), RIICO Industrial Area, Chopanki, Bhiwadi, Dist. Alwar (Rajasthan), India

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 42412
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 464
Код товара: 63510
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 199
Код товара: 61787
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 593
Код товара: 64087
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 826
Код товара: 63745
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 92
Код товара: 13223
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 472
Код товара: 61709
Акция
Цена товара в пунктах: 526
Код товара: 61699
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 589
Код товара: 61601
Цена товара в пунктах: 308
Код товара: 62324
Цена товара в пунктах: 561
Код товара: 53289
Акция
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 61690
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 61633
Просмотренные товары
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.