Piele+Par+Unghii comp.N30 Doppelherz

Код товара: 49026
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: табл
Наличие: достаточно
298 69 леев
(-15%)
253 95 леев
или 1016 пунктов лояльности
Выгода:
25 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках
Doppelherz aktiv Piele Par Unghii, 30 comprimate
Doppelherz® aktiv Piele + Par + Unghii-Frumusetea exterioara vine din interior
Frumusetea exterioara se pastreaza printr-o ingrijire atenta, atat cu ajutorul produselor cosmetice, cat si printr-o alimentatie bogata in vitamine si minerale. Atunci cand acestea lipsesc din hrana noastra, este necesar sa le inlocuim cu ajutorul suplimentelor.
Doppelherz® aktiv Piele + Par + Unghiieste un supliment complex care ajuta la imbunatatirea aspectului tau exterior.
Care sunt principalele beneficii ale Acidului Hialuronic?
Acidul hialuronic este o substanta intalnita in mod natural in organism. Ea este sintetizata de celule specializate ale tesutului conjunctiv, la nivelul caruia se si gaseste in cantitate mare. Concentratii importante de Acid hialuronic se afla si in piele si in lichidul sinovial. Este, asadar, un ingredient natural al tesutului conjunctiv, care contribuie la retinerea apei si are rol in hidratarea pielii si mentinerea fermitatii acesteia. Inaintarea in varsta este insotita si de imbatranirea pielii . Acest proces se caracterizeaza prin reducerea sintezei Colagenului si a Acidului hialuronic. Prin urmare, aportul acestor doi nutrienti prin dieta zilnica (alimente si suplimente alimentare) este important. Utilizarea de ani buni a formelor injectabile pe baza de acid hialuronic in chirurgia plastica pentru umplerea ridurilor si lifting este un fapt cunoscut. In ultimii ani insa, se apeleaza tot mai mult la administrarea pe cale orala a acidului hialuronic.
Care sunt principalele beneficii ale Rodiei?
Rodia reprezinta una din cele mai vechi plante de cultura din Orientul Mijlociu. Partile comestibile ale fructului rosu sunt semintele, care au, in functie de gradul de coacere, un gust acrisor pana la dulce. Gustul acru este dat de prezenta Vitaminei C.
Care sunt principalele beneficii ale Argilei?
Argila este un produs natural, al carui component principal este siliciul. Ea este folosita inca din cele mai vechi timpuri ca remediu, in sanatate si cosmetica, cu rezultate deosebite.
Care sunt principalele beneficii ale Biotinei, Zincului si Vitaminelor B?
Biotina este de nelipsit in formulele de ingrijire a parului. Intervine in procesul formarii cheratinei si, consecutiv, contribuie la mentinerea sanatatii parului, ca si Zincul. Alimentele cu un continut crescut de Zinc sunt fructele de mare, mai ales stridiile, ouale si laptele, dar si unele cereale.
Procesul de diviziunea celulara se bazeaza pe doze echilibrate de Acid Folic, Vitamina B12 si Magneziu.
Pentru un aport zilnic optim de vitamine si minerale esentiale unui par sanatos, unor unghii frumoase si pentru o piele cu aspect ingrijit, se recomanda Doppelherz®aktiv Piele + Par + Unghii.
Cand este Doppelherz® aktiv Piele + Par + Unghii potrivit pentru tine?
Disponibile la un raport pret-calitate optim, comprimatele Doppelherz®aktiv Piele + Par + Unghii sunt un ajutor esential pentru ingrijirea parului, a pielii si a unghiilor tale. Daca simti ca pielea ta a devenit uscata sau nu mai este la fel de fina, daca parul tau este tern, iar unghiile moi si casante, iti recomandam sa incerci suplimentul Doppelherz®aktiv Piele + Par + Unghii.
Mai multe informatii privind proprietatile nutrientilor din compozitia
Doppelherz® aktiv Piele + Par + Unghii puteti gasi in prospectul disponibil.
Un comprimat contine:
100 mg Extract de rodie, 50 mg Argila, 3 mg Acid hialuronic, 400 μg Vitamina A, 12 mg Vitamina E, 60 mg Vitamina C, 1,1 mg Vitamina B1, 1,4 mg Vitamina B2, 18 mg Niacina, 1,4 mg Vitamina B6, 400 μg Acid folic, 2,5 μg Vitamina B12, 350 μg Biotina, 9 mg Acid pantotenic, 60 mg Magneziu, 5 mg Zinc, 300 μg Cupru.
Mod de administrare:

Se recomanda 1 comprimat pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid, fara a se mesteca.
Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.
Ambalaj:

30 comprimate
Ingrediente:
Celuloza microcristalina (agent de incarcare), oxid de magneziu, extract de rodie (Punica granatum) 14%, acid ascorbic (Vitamina C), argila 7%, alfa-tocoferol acetat, hidrolizat de colagen cu continut de acid hialuronic (4,2%), nicotinamida, hidroxipropilmetilceluloza (stabilizator), D-pantotenat de calciu, carboximetilceluloza de sodiu (agent de ingrosare), oxid de zinc, dioxid de titan (colorant), dioxid de siliciu si talc (agenti antiaglomeranti), Vitamina A, ciancobalamina 0,1 % (Vitamina B12), clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), riboflavina (Vitamina B2), nitrat de tiamina (Vitamina B1), hidroxipropilceluloza (agent de ingrosare), trigliceride cu lant mediu (emulsifiant), sulfat de cupru, acid folic, biotina, oxizi de fier galben si rosu (coloranti).



Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 34
Код товара: 56134
Цена товара в пунктах: 1099
Код товара: 48119
Цена товара в пунктах: 564
Код товара: 49248
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 336
Код товара: 61770
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 528
Код товара: 63511
Топ сезона
Код товара: 21683
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 608
Код товара: 46409
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 64072
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 450
Код товара: 63923
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 28
Код товара: 63890
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 58603
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Акция
Цена товара в пунктах: 524
Код товара: 61716
Акция
Цена товара в пунктах: 557
Код товара: 61711
Акция
Цена товара в пунктах: 477
Код товара: 63478
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 846
Код товара: 61742
Акция
Цена товара в пунктах: 483
Код товара: 63895
Рекомендуем
Цена товара в пунктах: 499
Код товара: 62322
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1196
Код товара: 58536
Акция
Цена товара в пунктах: 476
Код товара: 61829
Цена товара в пунктах: 823
Код товара: 61952
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 1016
Код товара: 49026
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.