Diabetiker Vitamine+Minerale comp. N30 Doppelherz

Код товара: 46411
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: табл
Doppelherz® aktivDiabetiker VITAMINE + MINERALE

Combinatie speciala de vitamine si minerale pentru planul alimentar din cadrul diabetului

Doppelherz® aktivDiabetiker VITAMINE + MINERALE este un supliment alimentar indicat pentru a completa alimentatiasanatoasa si echilibrata in cazul unui regim diabetic.
Care sunt principalele beneficii pentru MAGNEZIU?

MAGNEZIUL indeplineste multiple roluri in organism, fiind recunoscuta implicarea sa in functioarea normala a sistemelor muscular si osos, in metabolismul energetic si in echilibrul electrolitic, precum si in sinteza normala a proteinelor. Este implicat, de asemenea, in mentinereasanatatii psihice si contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, actiune la care participa, suplimetar, si VITAMINELE B1, B2, B6, B12, precum si NIACINA.
Care sunt principalele beneficii pentru VITAMINA C?

VITAMINA C sprijinafunctionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, creste absorbtia fierului si contribuie la functionarea normala a sistemului nervos. In plus, contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor si a vaselor de sange.
Sursele naturale cele mai cunoscute pentru VITAMINA C sunt zarzavaturile sau citricele.
Care sunt principalele beneficii pentru VITAMINA E?

Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Care sunt principalele beneficii pentru ZINC?

ZINCUL contribuie la mentinereasanatatiipielii , paruluisiunghiilor. In acelasitimp, joacaunrol important pentru functiacognitivanormalasifunctionareanormala a sistemului

imunitar. Prezenta ZINCULUI in cantitate optima in organism ajuta si la metabolismul normal al VITAMINEI A. La randul ei, VITAMINA A contribuie la mentinereasanatatii membranelor mucosae si avederii normale.
Care sunt principalele beneficii pentru VITAMINA B3 (NIACINA)?

VITAMINA B3 (NIACINA) este importanta pentru organism prin implicarea in metabolismul energetic normal, dar si prin contributia la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinereasanatatii psihice.
Surse naturale de VITAMINA B3 sunt pestele, tonul sau somonul, carnea de pasare, ciuperci, mazare, creveti, arahide.
Care sunt principalele beneficii pentru VITAMINA B12?

VITAMINA B12 este importanta pentru functionareanormala a sistemului nervos si mentinereasanatatii psihice:ea intervine in formarea tecii de mielina ce inveleste fibrele nervoase, esentiale pentru transmiterea de implusuri nervoase in tot organismul. De asemenea, contribuie la formarea normala a globulelor rosii, la procesul de diviziune celulara si la reducerea oboselii si extenuarii.
Care sunt principalele beneficii pentru VITAMINA B5 (ACIDUL PANTOTENIC)?

VITAMINA B5 contribuie la metabolizarea hormonilor steroizi, a Vitaminei D si a unor neurotransmitatori. Este foarte important aportul corect de Vitamina B5 pentru reducerea oboselii si extenuarii, precum si pentru performanta mentala normala.
Sursele naturale de VITAMINA B5 sunt drojdia de bere, ciuperci, ovaz, germeni de grau, broccoli, ardei iuti, avocado, conopida, orez brun, ficat.
Care sunt principalele beneficii pentru VITAMINA B6 (PIRIDOXINA)?

VITAMINA B6, cunoscuta sub numele de PIRIDOXINA, ajuta la formarea normala a globulelor rosii si la metabolismul normal al homocisteinei. In cazul in care homocisteina nu se metabolizeaza corect, atunci concentratia ei poate sa creasca si aceasta devine factor de risc pentru afectiuni cardiovasculare. De asemenea, Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la metabolismul normal al proteinelor si glicogenilor, dar si la reglarea activi tatii hormonale.
Surse naturale de VITAMINA B6 sunt avocado, spanac, usturoi si banana.
Care sunt principalele beneficii pentru VITAMINA B1 (TIAMINA)?

Vitamina B1 (tiamina) este necesara pentru transmiterea impulsurilor nervoase si ajuta la metabolismul energetic normal. Este cunoscuta ca fiind"vitamina bunei dispozitii" , are efecte tonice si este utila pentru cei care sufera de rau de miscare (kinetosis); contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinereasanatatii psihice. Vitamina B1 poate fi gasita in forma naturala in paine sau cereale.
Care sunt principalele beneficii pentru VITAMINA B2 (RIBOFLAVINA)?

Vitamina B2 (riboflavina) este cunoscuta pentru rolul pe care il are in mentinereasanatatii membranelormucoase si a pielii , dar si pentru implicarea in mentinerea vederii normale. Ajuta la transformarea grasimilor, carbohidratilor si proteinelor in energie, astfel traducandu-se contributia pe care o are la metabolismul energetic normal. Principalele surse naturale de VITAMINA B2 sunt laptele si iaurtul.
Care sunt principalele beneficii pentru ACID FOLIC?

Acidul folic este una dintre principalele substante recomandate pentru sanatatea sistemului nervos. Despre acidul folic se stie deja ca joaca un rol important in scaderea riscului defectelor de tub neuronal in cazul nou-nascutilor si ca, alaturi alte vitamine din complexul B, are efecte benefice asupra creierului. De asemenea, acidul folic contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Mai exact, deficitul de acid folic este asociat cu cresterea nivelului de homocisteina, cu efect direct in aparitiaaterosclerozei si a altor boli cardiovasculare.
Care sunt principalele beneficii pentru CROM?

CROMUL este recomandat a face parte din dieta persoanelor cu diabet, datorita contributiei sale la mentinereaconcentratiilor normale ale glucozei din sange. Acest mineral este utilizat de organism si pentru metabolismul normal al macronutrientilor.
CROMUL poate fi gasit in surse precum fructe de mare, branzeturi, cartofi, carne, cereale, fructe etc.
Care sunt principalele beneficii pentru SELENIU?

SELENIUL este un mineral cu un rol important in buna functionare a sistemului imunitar. Cu proprietati antioxidante, SELENIUL contribuie la protejarea celulelorimpotrivastesului oxidativ. De asemenea, SELENIUL este important si pentru buna functionare a glandei tiroide precum si in procesul de spermatogeneza, contribuind la mentinereafertilitatii normale a barbatilor. Mai mult, acest mineral are un rol benefic in sanatatea parului si a unghiilor. SELENIUL poate fi asimilat, in forma naturala, prin consumarea cerealelor, usturoiului, carnii, pestelui si fructelor de mare (in special tonul si stridiile) sau nucile.
Care sunt principalele beneficii pentru BIOTINA (VITAMINA B7)?

VITAMINA B7, cunoscuta si sub numele de VITAMINA H sau BIOTINA, este recomandata in preparatele destinate mentineriifrumusetii si aspectului tanar, data fiind contributia ei la mentinereasanatatii parului, pielii si a membranelor mucoase.
Este importanta implicarea ei in functionarea normala a sistemului nervos si in mentinereasanatatii psihice. De asemenea, are un rol esential in organism si prin contributia la metabolismul normal al macronutrientilor si la metabolismul energetic normal.
Suplimentul alimentar Doppelherz® aktivDiabetiker VITAMINE + MINERALEeste disponibil la un raport calitate - pret optim si este recomandat de beneficiile complexululuide vitamine si minerale pe care ilofera.
Pentru mai multe informatii privind proprietatilenutrientilor din compozitiaDoppelherz® aktivDiabetiker VITAMINE + MINERALEconsultati prospectul disponibil.
Un comprimat continecombinatia speciala de vitamine si minerale:

Nutrient

per doză zilnică

(= 1 comprimat)

% din valoarea nutrițională de referință*

Magneziu

Vitamina C

Vitamina E

Zinc

Niacina

Vitamina B12

Acid pantotenic

Vitamina B6

Vitamina B1

Vitamina B2

Acid folic

Crom

Biotină

Seleniu

200 mg

200 mg

42 mg

5 mg

18 mg

9 µg

6 mg

3 mg

2 mg

1,6 mg

450 µg

60 µg

150 µg

30 µg

53 %

250 %

350 %

50 %

113 %

360 %

100 %

214 %

182 %

114 %

225 %

150 %

300 %

55 %

* conform prevederilor legale în vigoare

Mod administrare

Se administrează 1 comprimat zilnic, cu suficient lichid, nemestecat.
La nevoie, comprimatele pot fi înjumătățite.
În cadrul regimului alimentar si de viata al diabeticilor sunt importante urmatoarele aspecte: un mod de viata ordonat, miscare suficienta, controlul greutatii, administrarea de medicamente recomandate de medicii specialisti.
Atentionari

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viatasanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.
Ambalaj

30 comprimate

Ingrediente:

Oxid de magneziu, acid ascorbic (Vitamina C), alfa-tocoferol acetat (Vitamina E), celuloza microcristalina și amidon de orez (agenti de incarcare), gliceride partiale cu lant lung (agentiantiaglomeranti), gluconat de zinc, dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), hipromeloza (agent de ingroșare), nicotinamida (niacina), guma arabica (emulsifiant), ciancobalamina 0,1 % (Vitamina B12), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), pantotenat de calciu, țelac (agent de ingroșare), clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), dioxid de titan (colorant), apa (solvent), nitrat de tiamina (Vitamina B1), talc (agent antiaglomerant), ulei de masline (substanta suport), riboflavina (Vitamina B2), acid folic, polisorbat 80 (emulsifiant), clorura de crom (III), oxid de fier galben (colorant), biotina, selenat de sodiu.

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 100
Код товара: 47693
Цена товара в пунктах: 104
Код товара: 47986
Цена товара в пунктах: 1027
Код товара: 45976
Товар есть в наличии в аптеках отмеченных буквой , а в аптеках, отмеченных , нет в наличий.
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 582
Код товара: 45995
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 343
Код товара: 55356
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 55683
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 391
Код товара: 56016
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 361
Код товара: 47066
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 774
Код товара: 57889
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 54882
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 30124
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 368
Код товара: 55949
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 12
Код товара: 51873
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 343
Код товара: 55954
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 363
Код товара: 48651
Акции
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 301
Код товара: 55535
Акция
Цена товара в пунктах: 2377
Код товара: 58042
Акция
Цена товара в пунктах: 686
Код товара: 55950
Акция
Цена товара в пунктах: 380
Код товара: 56995
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 337
Код товара: 58427
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 231
Код товара: 54882
Акция
Цена товара в пунктах: 424
Код товара: 54749
Акция
Цена товара в пунктах: 6719
Код товара: 58043
Акция
Цена товара в пунктах: 672
Код товара: 54376
Акция
Цена товара в пунктах: 1242
Код товара: 57655
Акция
Цена товара в пунктах: 887
Код товара: 48647
Акция
Цена товара в пунктах: 428
Код товара: 55111
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 374
Код товара: 58601
Акция
Топ сезона
Код товара: 58866
Цена товара в пунктах: 915
Код товара: 58536
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 363
Код товара: 48651
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 676
Код товара: 58538
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 498
Код товара: 55683
Цена товара в пунктах: 678
Код товара: 58535
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 818
Код товара: 46562
Просмотренные товары
Beneficiile susținute științific ale consumului de anghinare
Anghinarea este o planta care este intrebuintata atat in scop medicinal, cat si ca ingredient, in numeroase retete de salate.