Omega 3 500mg+Anghinare 4000mg caps. N30 Doppelherz

Код товара: 46563
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: капс. мягкие
Doppelherz® aktiv Omega-3 + Anghinare - Sanatate din adancurile marii

Acizii grasi Omega-3 sunt esentiali pentru sanatatea umana, insa nu pot fi produsi de organismul nostru. In lipsa acestor grasimi, poate interveni cresterea peste masura a trigliceridelor si a nivelul inflamatiilor, sangele s-ar putea subtia foarte mult sau ar putea sa apara cheaguri de sange. Este important ca organismul sa primeasca in mod constant o cantitate suficienta de acizi grasi Omega-3, fiind esentiali pentru dezvoltarea si sanatatea organismului uman. Atunci cand din alimentatielipseste consumul produselor ce contin aceste grasimi, este necesara inlocuirea lor cu suplimente alimentare.
Care sunt principalele beneficii ale Omega-3?

Acizii Omega-3 fac parte din categoria acizilor grasipolinesaturati. Principalele beneficii Omega-3 sunt asociate cu functionarea eficienta a sistemului cardiovascular si a creierului. Studiile efectuate de cercetatorii danezi in Groelanda au demonstrat ca, desieschimosii nu au o alimentatie echilibrata, incidenta bolilor cardiovasculare in randulpopulatiei este extrem de scazuta. Concluziile acestor studii au demonstrat importanta includerii in alimentatie a pestilor de apa rece, cu continut bogat de acizi grasi Omega-3: EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic). Datorita beneficiilor importante asociate consumului de acizi grasi Omega-3, au fost realizate numeroase studii de-a lungul timpului, care au confirmat rolul si importanta Omega-3 pentru sanatate. Efectele benefice ale Omega-3 sunt, in continuare, analizare de specialisti, pentru crearea suplimentelor alimentare cu formule optime pentru sustinereasanatatii organismului.
Care sunt principalele beneficii ale consumului de anghinare?

Anghinarea (Cynarascolymus) se numara printre cele mai cunoscute si apreciate plante din zona mediteraneana, bogate in Vitaminele C, B6, K, dar si in minerale. Ea conține si principii amare (cinarina), pe aceste proprietați bazându-se calitațile digestive ale tonicelor cunoscute sub denumirea de bitter digestiv, care este indicat a fi consumat dupa o masa bogata țngrasimi.
Utilizarile consacrate ale anghinarei sunt pentru bunastarea si functionarea corecta a tractului digestiv, datorita proprietatilor depurative, implicarii in metabolismul lipidelor, capacitatii de a reduce balonarea.
Care sunt principalele beneficii ale Vitaminelor B?

Vitamina B6 si Acidul pantotenic sunt doua vitamine din grupul Vitaminelor B, care contribuie la metabolismul energetic normal si la reducerea oboselii si a extenuarii. In plus, Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, dar si la metabolismul normal al proteinelor si glicogenilor.
Cand este Doppelherz® aktiv Omega-3 + Anghinare potrivit pentru mine?

Capsulele Doppelherz® aktiv Omega-3 + Anghinare conțin o combinație echilibrata de 500 mg ulei de somon cu concentrat de anghinare obținut din 4000 mg anghinare, plus vitamine. Pentru un stil de viatasanatos, care te poate sustine pentru ca tu sa functionezi la cele mai inalte standarde, ajuta-ti organismul sa asimileze substante benefice care ii potenteaza activi tatea pe toate planurile.
O capsula conține:

500 mg ulei de somon, 128 mg pulbere din frunze de Anghinare, 1 mg Vitamina B6, 5,9 mg Vitamina E, 1,5 mg acid pantotenic.
Mod de administrare:

Se administreaza 2 capsule nemestecate zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid.
Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viatasanatos.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se pastra in ambalajul original, la temperaturi ce nu depasesc 25°C.
Ambalaj:

30 capsule

Ingrediente:

Ulei de somon concentrat, gelatina (agent de gelificare), extract de Anghinare (Cynarascolymus), glicerina (agent de umezire), glicerol monostearat (emulsifiant), apa purificata (solvent), ceara de albine (antiaglomerant), alfa-tocoferol acetat (Vitamina E), oxid galben de fier și dioxid de titan (coloranți), pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6), complex cupru-clorofilin (colorant).

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 956
Код товара: 40416
Цена товара в пунктах: 666
Код товара: 48116
Цена товара в пунктах: 1154
Код товара: 63165
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 5
Код товара: 42968
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61752
Топ сезона
Искать в аптеках
Код товара: 11735
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1317
Код товара: 58186
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42965
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 830
Код товара: 63944
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 459
Код товара: 63697
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 677
Код товара: 63696
Акция
Цена товара в пунктах: 507
Код товара: 61693
Акция
Цена товара в пунктах: 255
Код товара: 61836
Акция
Цена товара в пунктах: 387
Код товара: 61855
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 268
Код товара: 61833
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Цена товара в пунктах: 1006
Код товара: 46562
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 332
Код товара: 61790
Акция
Цена товара в пунктах: 334
Код товара: 61692
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.