Vitamina C+Zinc+Vit E 400mg Retard comp. N40 Doppelherz

Код товара: 46410
Производитель: Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Страна: Германия
Форма: табл
Doppelherz C + ZINC + E 400 Retard

Supliment alimentar fara gluten pentru sprijinul sistemului imunitar!

Aportul extern de microelemente este necesar cand organismul nu poate le poate produce singur. Alimentatia necorespunzatoare poate sa nu acopere cantitatea optima de microelemente si sa duca la aparitia unui dezechilibru. In acelasi timp, anumite vitamine si microelemente nu sunt depozitate, ele fiind folosite intr-o oarecare masura iar, apoi, eliminate.
Datorita unui mod special de preparare dezvoltat, comprimatul cu eliberare prelungita de la Doppelherz® are rolul unui "depozit de substante nutritive". Din acest "depozit", substantele sunt eliberate si absorbite in mod treptat, in decursul a mai multe ore.
Continutul de VITAMINA C, VITAMINA E, SELENIU, ACID FOLIC si ZINC recomanda Doppelherz C+ ZINC + E400 Retard pentru persoanele care isi doresc un sistem imunitar puternic.
Care sunt principalele beneficii ale VITAMINEI C?

VITAMINA C este una dintre cele mai des utilizate, intalnite si recomadate vitamine. Contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar în timpul exercitiilor fizice intense si după acestea, precum si la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos si a ligamentelor.
In plus, VITAMINA C contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, creste absorbtia fierului si este importanta pentru protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Surse naturale de VITAMINA C sunt zarzavaturile si citricele. Aportul de VITAMINA C trebuie sa creasca in timpul sezonului rece sau in perioade cu efort fizic intens.
Care sunt principalele beneficii ale ZINCULUI?

ZINCUL este aliatul frumusetii, contribuind la mentinerea sanatatii pielii , parului si unghiilor.
In acelasi timp, joaca un rol important pentru functia cognitiva normala si functionarea normala a sistemului imunitar. Prezenta ZINCULUI in cantitate optima in organism ajuta si la metabolismul normal al VITAMINEI A.
O activi tate fizica excesiva sau un regim vegetarian pot duce la o carenta de ZINC. Surse naturale importante de ZINC sunt carnea, ficatul, ouale si fructele de mare.
Care sunt principalele beneficii ale VITAMINEI E?

VITAMINA E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Surse naturale de VITAMINA E sunt avocado, nucile, orezul brun, laptele, ficatul, kiwi, migdalele si broccoli.
Care sunt principalele beneficii ale SELENIULUI?

SELENIUL este important pentru functionarea normala a glandei tiroide, are un rol important in functionarea sistemului imunitar si contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Surse naturale de SELENIU sunt vegetalele, drojdia de bere, germenii de grau, usturoiul, ouale, pestele si carnea rosie.
Care sunt principalele beneficii ale ACIDULUI FOLIC?

ACIDUL FOLIC are beneficii majore asupra organismului,contribuind la buna functionare a hematopoeiezei si la procesul de diviziune celulara.
Surse naturale de ACID FOLIC sunt vegetalele cu frunze verzi, fasole uscata, alune, nuci si cereale.
Cand este Doppelherz C + ZINC + E 400 Retard potrivit pentru tine?

Unul dintre cele mai importante aspecte in alegerea celui mai bun sau a celui mai indicat supliment alimentar tine de combinatia de elemente disponibile intr-un singur comprimat si de capacitatea comprimatului de a elibera substantele in timp, asigurand organismului necesarul de vitamine si minerale pentru o perioada de cateva ore.
Prin continutul complex de vitamine si minerale disponibile, Doppelherz C + ZINC + E 400 Retard se recomanda pentru asigurarea unui nivel optim de vitamine vitale si minerale in fiecare zi, dar si in cazul refacerii asociate convalescentelor si in perioadele de efort fizic sau intelectual intens.
Pentru mai multe informatii privind proprietatile elementelor din compozitiaDoppelherz C + ZINC + E 400 Retard, consultati prospectul disponibil.
Un comprimat conține:

5 mg Zinc, 400 mg Vitamina C, 36 mg Vitamina E, 30 µg Seleniu, 400 µg Acid folic.
Mod de administrare:

Se administrează 1 comprimat zilnic, după masă, cu suficient lichid, nemestecat. La nevoie, comprimatul poate fi înjumătățit.
Atentionari:

A nu sedepasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viatasanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.
Ambalaj: 40 comprimate

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1226
Код товара: 46407
Цена товара в пунктах: 1099
Код товара: 48119
Цена товара в пунктах: 34
Код товара: 56134
Цена товара в пунктах: 631
Код товара: 38818
Цена товара в пунктах: 916
Код товара: 35120
Цена товара в пунктах: 506
Код товара: 51296
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 163
Код товара: 62362
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 536
Код товара: 58603
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 4
Код товара: 42909
Топ сезона
Код товара: 55775
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 25
Код товара: 52487
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 225
Код товара: 53570
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 292
Код товара: 63624
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Акция
Цена товара в пунктах: 346
Код товара: 61830
Акция
Цена товара в пунктах: 448
Код товара: 61708
Акция
Цена товара в пунктах: 624
Код товара: 61825
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 495
Код товара: 38805
Цена товара в пунктах: 437
Код товара: 40605
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 341
Код товара: 61789
Акция
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 61856
Акция
Цена товара в пунктах: 291
Код товара: 61845
Акция
Цена товара в пунктах: 370
Код товара: 61853
Акция
Цена товара в пунктах: 288
Код товара: 61706
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.